Bayanlar merhabalar
uzun süren çabalar neticesinde nişanlandık ve düğün tarihimizde belli oldu.aslında herşey genel olarak yolunda ancak dün akşam nişanlımla biraz evlilikten konuştuk.benim çalışmamı kesinlikle istemiyor.baştan beri böyleydi zaten.dün akşamda konusu gecti bende maaş kartını bana verirsin zaten iş yerinde senin paraya ihtiyacın olmaz dedim lazım oldukça alırsın yada haftalık olarak alırsın dedim.nişanlımda öyle bişey yook onu geciceksin demesiyle anlık bir şoka girmedim desem yalan olur.bende neden dedim zaten ihtiyacın olmaz işyerinde dedim bana; ihtiyacım olmasada bende kalıcak ben böyle şeyleri sevmem lazım oldukça benden isteyeceksin dedi bunu söylemesiyle ikinci küçük şokumu da atlatmış oldum.Şimdi şöyle bi durum var ben çalışan bi insanım hiç para isteme gibi bi durumum olmadı dün akşam gecen bu konuşmadan sonra bi kaç kez hayal ettim kendimi para isterken ama düşüncesi bile beni çok kötü hissettirdi. 2 yıldır sevgiliyiz 3.yılımızda nişanlandık her şeyden cok memnun ve emin olan ben,dün akşam gecen bu sohbetten sonra cok korkar oldum.bana para ver nasıl dicem ki.böyle olucağı hiç aklıma hiç gelmedi cünkü kuzu gibi nişanlım var yada ben öyle zannediyorum.ama bu mevzu beni cok bulandırdı.bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı?bu işin yolu yordamı nedir?yardımcı olun lütfen.