YARDIM

Sizin kuzu size "calismayacaksin!" deyince soka girmiyorsunuz da maas kartini vermeyince mi soka giriyorsunuz?
kuzu gibi yada ben öyle zannediyorum dedim.ayrıca yorum yapmak için yapmayın öneriniz varsa yazarsınız eleştiri kısmına gerek yok.tavsiye ve öneri bekliyorum eleştiri değil

kuzu gibi yada ben öyle zannediyorum dedim.ayrıca yorum yapmak için yapmayın öneriniz varsa yazarsınız eleştiri kısmına gerek yok.tavsiye ve öneri bekliyorum eleştiri değil

Elestiriye tahammulunuz yoksa burada konu acmayacaksiniz o zaman.

Para konusu ince bi konu. Eşim de bana demişti evlenmeden önce çalışmanı istemiyorum diye evlendik ve çalışmadım onun istediği gibi.. ama daha hiç para istemedim kendisinden çünkü ya maaş kartı bende durur yada her maaşta yarısını benim hesabıma gönderir. Sizin şart zor olmuş biraz..hem çalışma hem para yok..madem öyle siz de ona seçenek sunun ya çalışırım yada para istemek zorunda bırakmazsın diyin..
teşekkür ederim fikirleriniz için zaten konuşup anlaşmak buna göre yol izlemeliyim kendi kendimi yiyip bitirmemin anlamı yok :D

Elestiriye tahammulunuz yoksa burada konu acmayacaksiniz o zaman.
hımm.bunun yerine siz fikirlerinizi kendinize saklamayı öğrenin eğer ki öneri ve tavsiyeleriniz ne olur diye sormamış olsaydım söylediğinize hak verirdim ancak özellikle belirttim bunu.iyi günlerrr

Calismayacaksaniz eger esiniz maasini aldigi gun size gelir aylik bir miktar para verir kendi masraflariniz icin ve birdaha ay icinde para istemek zorunda kalmazsiniz. Market alisverisinide zaten aylik toplu yaparsiniz.

Bayanlar merhabalar
uzun süren çabalar neticesinde nişanlandık ve düğün tarihimizde belli oldu.aslında herşey genel olarak yolunda ancak dün akşam nişanlımla biraz evlilikten konuştuk.benim çalışmamı kesinlikle istemiyor.baştan beri böyleydi zaten.dün akşamda konusu gecti bende maaş kartını bana verirsin zaten iş yerinde senin paraya ihtiyacın olmaz dedim lazım oldukça alırsın yada haftalık olarak alırsın dedim.nişanlımda öyle bişey yook onu geciceksin demesiyle anlık bir şoka girmedim desem yalan olur.bende neden dedim zaten ihtiyacın olmaz işyerinde dedim bana; ihtiyacım olmasada bende kalıcak ben böyle şeyleri sevmem lazım oldukça benden isteyeceksin dedi bunu söylemesiyle ikinci küçük şokumu da atlatmış oldum.Şimdi şöyle bi durum var ben çalışan bi insanım hiç para isteme gibi bi durumum olmadı dün akşam gecen bu konuşmadan sonra bi kaç kez hayal ettim kendimi para isterken ama düşüncesi bile beni çok kötü hissettirdi. 2 yıldır sevgiliyiz 3.yılımızda nişanlandık her şeyden cok memnun ve emin olan ben,dün akşam gecen bu sohbetten sonra cok korkar oldum.bana para ver nasıl dicem ki.böyle olucağı hiç aklıma hiç gelmedi cünkü kuzu gibi nişanlım var yada ben öyle zannediyorum.ama bu mevzu beni cok bulandırdı.bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı?bu işin yolu yordamı nedir?yardımcı olun lütfen.

ne güzel işiniz var çalışıyorsunuz... neden işten çıkmanızı, evlendikten sonra çalışmamanızı istiyor..

ALLAH kolaylik versin.
Zor durum gercektende. Ozaman bende calisacagim benim.kartimda bende kalacka dersin.

Ayni seyi bende yasadim.
Hollandada ben surekli calisiyordum. Çalışmasamda issizlik maasi aliyordum. Evelnince ben istemeden verir esim ALLAH var ama herdeyi kendisindendir. Ben karismam karışmakta istemiyorum zaten. Beni parasiz birakmaz. Bana yeriyor ama
Ilk zamanlar bana para verdigi zaman cok zoruma giderdi. Kac defa agladim bile zoruma gittigi zaman. Zaten anliyordu kendiside. Onceden kendin çalışıyordun boyle tuhafina gidiyor demi diye. Her nekadar suan alismis gibi gorunsemde hala alisamadim ama kendimi kötü hissetmemek için yuzsuzluge vuruyorum kendimi
Not: is bulamadim. Yani burada yok ama istanbula gittigimde calisma firsatimin olacagina inaniyorum.

çalışmamanı istememesi normal de senin kartlarına el koymayı istemen garip.... bunu hiçbir erkek kabul etmez tabiki.
haklısınız bunun yerine ya çalışacağım ben demeli yada benim
Calismayacaksaniz eger esiniz maasini aldigi gun size gelir aylik bir miktar para verir kendi masraflariniz icin ve birdaha ay icinde para istemek zorunda kalmazsiniz. Market alisverisinide zaten aylik toplu yaparsiniz.
evet secenekler arasında teşekkür ederim :)

ne güzel işiniz var çalışıyorsunuz... neden işten çıkmanızı, evlendikten sonra çalışmamanızı istiyor..
zaten şehir değiştireceğim eşimin memleketine gideceğim için mecburi olarak işten cıkacağım zaten.orasıda kasaba gibi bi yer oraya biraz uzaklıkta fabrikalar var.o yuzden sıcak bakmıyor ama sıkılırsan ben sana iş ayarlarım diyor

zaten şehir değiştireceğim eşimin memleketine gideceğim için mecburi olarak işten cıkacağım zaten.orasıda kasaba gibi bi yer oraya biraz uzaklıkta fabrikalar var.o yuzden sıcak bakmıyor ama sıkılırsan ben sana iş ayarlarım diyor

keşke bunu kesin netleştirebilseniz..

yani iş ayarlasa ve ondan sonra oraya gitseniz..

çünkü anladığım kadarıyla eşiniz hiç bir zaman sizi çalıştırmayı düşünmüyor siz isterseniz sıkıntıdan patlayın..

tabii bunlar hep tercih meselesi..

siz böyle mutlu olacağınıza inanıyorsanız bize yorum yapmak düşmez

ama eşinizin maaş kartını vermeyi istememesini pek yadırgamadım ben..

İnsan annesindan bile bi yastan sonra para isteyemiyor. Sahsen ben calissam maas kartimida esime vermezdim. Emeğimle kazandigim parayi baskasindan isteyemem o yuzden nisanlin hakli.

Bana kalirsa nisanlini evlendikten sonra calismana ikna et. Bi yasa kadar calismis insanin, sonrasinda utana sıkıla birinden para istemesi olacak sey degil. Sana ne kadar verirse ona mahkum olacaksin ha bide harcadiginin hesabinida soracaktir.

İnsan annesindan bile bi yastan sonra para isteyemiyor. Sahsen ben calissam maas kartimida esime vermezdim. Emeğimle kazandigim parayi baskasindan isteyemem o yuzden nisanlin hakli.

Bana kalirsa nisanlini evlendikten sonra calismana ikna et. Bi yasa kadar calismis insanin, sonrasinda utana sıkıla birinden para istemesi olacak sey degil. Sana ne kadar verirse ona mahkum olacaksin ha bide harcadiginin hesabinida soracaktir.
evet haklısınız.en iyisi kendisiyle konuşup bu konuyu netleştirmek sanırım.teşekkür ederim

keşke bunu kesin netleştirebilseniz..

yani iş ayarlasa ve ondan sonra oraya gitseniz..

çünkü anladığım kadarıyla eşiniz hiç bir zaman sizi çalıştırmayı düşünmüyor siz isterseniz sıkıntıdan patlayın..

tabii bunlar hep tercih meselesi..

siz böyle mutlu olacağınıza inanıyorsanız bize yorum yapmak düşmez

ama eşinizin maaş kartını vermeyi istememesini pek yadırgamadım ben..
konuşup net bişeye bağlamak iyi olacak sanırım benim için. cok teşekkür ederim

Bayanlar merhabalar
uzun süren çabalar neticesinde nişanlandık ve düğün tarihimizde belli oldu.aslında herşey genel olarak yolunda ancak dün akşam nişanlımla biraz evlilikten konuştuk.benim çalışmamı kesinlikle istemiyor.baştan beri böyleydi zaten.dün akşamda konusu gecti bende maaş kartını bana verirsin zaten iş yerinde senin paraya ihtiyacın olmaz dedim lazım oldukça alırsın yada haftalık olarak alırsın dedim.nişanlımda öyle bişey yook onu geciceksin demesiyle anlık bir şoka girmedim desem yalan olur.bende neden dedim zaten ihtiyacın olmaz işyerinde dedim bana; ihtiyacım olmasada bende kalıcak ben böyle şeyleri sevmem lazım oldukça benden isteyeceksin dedi bunu söylemesiyle ikinci küçük şokumu da atlatmış oldum.Şimdi şöyle bi durum var ben çalışan bi insanım hiç para isteme gibi bi durumum olmadı dün akşam gecen bu konuşmadan sonra bi kaç kez hayal ettim kendimi para isterken ama düşüncesi bile beni çok kötü hissettirdi. 2 yıldır sevgiliyiz 3.yılımızda nişanlandık her şeyden cok memnun ve emin olan ben,dün akşam gecen bu sohbetten sonra cok korkar oldum.bana para ver nasıl dicem ki.böyle olucağı hiç aklıma hiç gelmedi cünkü kuzu gibi nişanlım var yada ben öyle zannediyorum.ama bu mevzu beni cok bulandırdı.bu konuda bi bilgisi önerisi olan var mı?bu işin yolu yordamı nedir?yardımcı olun lütfen.

Çalışmama şartını nasıl kabul ettiniz ya:KK57::KK57::KK57:
Yerinizde olsam evlenmem

Çalışacağım diye tavrınızı koymalısınız.
Herkesin maaş kartı kendinde kalmalı.
Ne siz onunkini alın, ne o sizinkini.

Bayanlar merhabalar

eşim bana nişanlıyken söz verdiği halde. yada şöyle diyim. ne istiyosan yap tabi arkandayım dedi. master yapim dedim param yok dedi. çalışayım dedim burası yurtdışı hheryer olmaz dedi. özel dil dersi vereyim dedim öyle herkesi eve alamam dedi. kısacası her kapıyı kapadı. şimdi evet dese bile olacağı bu sonunda

Back
X