Yardım :(

Banyo yaptım yıkandım herneyse korkudan ne yazdığımı bilmiyorum işte...

Evet çocuk bile çıkıyor ama hiç bi düşünce beni rahatlatmıyor ki tek düşündüğüm onun ki benimkine bu boyutlarda giremez çünkü gerçekten hayal ettiğimden daha küçükmüş benim ki bu zamana kadar alıcı gözüyle aynaya geçip bakmamışım

Canım sakin ol neden aynadan inceleme gereği duydun onu da anlamadım aslında. Korkma, milyonlarca kadın yaşıyor bunu ve üstelik zevk alıyor.

Vajina esniyor biliyorsunuz değil mi?

Yeterince hazırsa birleşme esnasında genişleyerek uyum sağlıyor.

Bunu düşünüp kendinizi kasarsanız zaten olmaz.

Canım sakin ol neden aynadan inceleme gereği duydun onu da anlamadım aslında. Korkma, milyonlarca kadın yaşıyor bunu ve üstelik zevk alıyor.

Ya Can'ım cok azdır normalde zaten acımasından korkuyorum girmez diye korkuyorum öff yaa niye bu kadar takıntısıyım anlamıyorum

Vajina esniyor biliyorsunuz değil mi?

Yeterince hazırsa birleşme esnasında genişleyerek uyum sağlıyor.

Bunu düşünüp kendinizi kasarsanız zaten olmaz.

İşte evet hepsini biliyorum korktuğum için cok okudum ama kendimi biliyorum kesin kasarım fazla taktığım için ve o Zaman acır yada girmez değil mi ?

İşte evet hepsini biliyorum korktuğum için cok okudum ama kendimi biliyorum kesin kasarım fazla taktığım için ve o Zaman acır yada girmez değil mi ?
Evet.
Kastığınız sürece birleşme esnasında ya canınız yanar ya birleşme hiç olmaz.

Bir kere korktuğunuz için kendinizi yatıştırmakta zorlanıyorsunuz şu an ama düşünün ki hepimiz bunu yaşıyoruz ve gayet normal bir şey. Sizde farklı bir şey yok, kendinizi bırakırsanız herkes gibi sizde de olacak. Bu kadar korkup kasarsanız işte o zaman sorun yaşarsınız. İnsanın en doğal ve normal şeyini yaşayacaksınız, korkmayın bu kadar.

Düşündüm hep korktum ama açıp bakmamıştım zaten düğünden sonra bi baktım adet olmuşum korkudan mı bilmem hiç belirti yokken zaten adetim düzensizdi ama hep gecikirdi adet olduğumu görünce sevindim keyif sürüyordum kendimi korkmamak için rahatlatıyordum ama başa gelince aldı bi panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…