- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
Evet ama esnek sonucta. Sadece kucuk bir delik oldugunu dusunursen elbette korkarsin.Banyo yaptım yıkandım herneyse korkudan ne yazdığımı bilmiyorum işte...
Evet çocuk bile çıkıyor ama hiç bi düşünce beni rahatlatmıyor ki tek düşündüğüm onun ki benimkine bu boyutlarda giremez çünkü gerçekten hayal ettiğimden daha küçükmüş benim ki bu zamana kadar alıcı gözüyle aynaya geçip bakmamışım
Evet.
Kastığınız sürece birleşme esnasında ya canınız yanar ya birleşme hiç olmaz.
Bir kere korktuğunuz için kendinizi yatıştırmakta zorlanıyorsunuz şu an ama düşünün ki hepimiz bunu yaşıyoruz ve gayet normal bir şey. Sizde farklı bir şey yok, kendinizi bırakırsanız herkes gibi sizde de olacak. Bu kadar korkup kasarsanız işte o zaman sorun yaşarsınız. İnsanın en doğal ve normal şeyini yaşayacaksınız, korkmayın bu kadar.
Dediğiniz gibi de düşünmeye çalışıcam dua edin arkadaşlar bana yaEvet ama esnek sonucta. Sadece kucuk bir delik oldugunu dusunursen elbette korkarsin.
Kucuk ama esnek nasilsa birsey olmaz diye dusunmen gerek.
Ya bide kızlık zarı şekillerine baktım sonra kendimin kine bakıp karşılaştırdım fln sonra tribe soktum kendimi katıksız salağım ama elimde değil yaaa
Thanks beybisi şimdi gelelim konuyaKız zar şekillerine niye bakıyorsun ne içtin bacım sen
Demirden korksak trene binmezdik diyeceksin azcık cesur ol herkeste aynı model aynı tünel var relaxx
Bibibella aydınlat engin bilgilerinle canem
Bulamayanlar var değil mi bibiciğimThanks beybisi şimdi gelelim konuya
Ya bacım yapma aynaya bakmakla ne olucak sanki gördügün gibi kalmıyor ya esniyorben sana acilen 2 duble birşeyler içmeni yazıyorum pardon öneriyorum
Merak etme cok normal canim. Bende ilk hafta yapamadim. Sonradan oldu.Dediğiniz gibi de düşünmeye çalışıcam dua edin arkadaşlar bana ya
AynenBulamayanlar var değil mi bibiciğim
Başkalarının seks hayatını konuşmak için üste para vermem benAynenkonu açtım ama seni etiketliyemiyorum bi pro olmuyorsun ya
Eyvah eyvahYa bide kızlık zarı şekillerine baktım sonra kendimin kine bakıp karşılaştırdım fln sonra tribe soktum kendimi katıksız salağım ama elimde değil yaaa
ay lütfen bu konunun şaka oldugunu söylesin biri bana.....rezil misiniz ya? yok kücücük bir delikmiş sadece. ay ne cahilliktir bu
Ne yaptınız gelişme var mıİnsanı zorla banlattırcaksınız gereksiz slk yorumlarınızla ..
Sizin kadar sex bilgim olmadığı için kusura bakmayın..!
İnsan korku ve telaştan sacmalayabilir anlayışla cevap veren güzl insanlara teşekkürler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?