Yardım :(

Evet ama esnek sonucta. Sadece kucuk bir delik oldugunu dusunursen elbette korkarsin.
Kucuk ama esnek nasilsa birsey olmaz diye dusunmen gerek.

Haklısınız kaçsam da öyle yada böyle olucak evlendik bi kere kaçış yok dua edip denemeye çalışıcam Ada'mı da bıktırdım uyumadıysa gidiyim bari millet ilk gece diye gecelikler giyer kokular sürer ayıcıklı pijamalarla salonun bi Köse'sinde kk ya giriyorum Ada'ma yazık ama işte ah bu korku

Ya bide kızlık zarı şekillerine baktım sonra kendimin kine bakıp karşılaştırdım fln sonra tribe soktum kendimi katıksız salağım ama elimde değil yaaa

Kız zar şekillerine niye bakıyorsun ne içtin bacım sen
Demirden korksak trene binmezdik diyeceksin azcık cesur ol herkeste aynı model aynı tünel var relaxx

Bibibella aydınlat engin bilgilerinle canem
Thanks beybisi şimdi gelelim konuya
Ya bacım yapma aynaya bakmakla ne olucak sanki gördügün gibi kalmıyor ya esniyor ben sana acilen 2 duble birşeyler içmeni yazıyorum pardon öneriyorum

ilahi sen şaka bir yana oradaki yapı genleşmeye sahip kas yapısı çok sıkıda olabilir folloşta hatta o delik diye tabir ettiğin yeri o kadar küçük ve sıkı tutmak için kegel yada kagel diye egzersiz bile var sorun olsa olsa kuruluk olur ön sevişme diğer etkenler pesisin gireceği kanalın ıslanmasını sağlar kanalıın ıslanması sonucu kuruluk ortadan kalkar penis hareket ederken sürtüşme sonucu can yakmaz tam tersine zevk verir

Dediğiniz gibi de düşünmeye çalışıcam dua edin arkadaşlar bana ya
Merak etme cok normal canim. Bende ilk hafta yapamadim. Sonradan oldu.
Ama korkma... serbest bırak kendini esine birak. Zaten birsen cart diye girmeyecegi icin sorun olmayacak. Dedigim gibi esnek olduğunu dusun birde ALLAH herseyi oyle guzel yaratmis ki... kendiliginden kayganlastirici sivisida geliyor vajinadan ki kolaylika girebilsin diye...

InsaALALH rahat sekilde atlatirsin canim.

Kız tonla konu var sürtüşürken birlikte olduk diye
Bu kadar zor olmamalı
İstersen öyle dene, ikisini de dene tarafını seç

Bir şarkı sözü vardı ya o aklıma geldi
Ya bilmem kaç milyon kadın yaparken siz neden yapamayacaksınız ki?

Ayyy inanmıyorum ya hiç aynadan bakmak aklıma glmedi be cahilmişim ben keşke ölsem yapma bacım sen vazgeç ilişkiden korktuysan çocuğu düşünme bile ortalama 3 kilo bi çocuk korkunç

Aynadan nasıl görünuyor cekici mi ?

Töbe yarabbim ya nerden geliyor aklinıza girermi dur bi bakiyim demek
Sahsen hic aklima gelmedi
Boyutlarinida hic karsilastirmadım

Sanki sexin nasil olduğunu yeni ogrenmis bir ergen gibisiniz kaç yasindasiniz

Bu arada o bolgede sinirler yok. Yani acıma duygusunu beyine iletmiyor. Allahin hikmeti işte. Haz alıyorsun ama acimıyor

ay lütfen bu konunun şaka oldugunu söylesin biri bana.....rezil misiniz ya? yok kücücük bir delikmiş sadece. ay ne cahilliktir bu

İnsanı zorla banlattırcaksınız gereksiz slk yorumlarınızla ..
Sizin kadar sex bilgim olmadığı için kusura bakmayın..!
İnsan korku ve telaştan sacmalayabilir anlayışla cevap veren güzl insanlara teşekkürler ..

kendinizi rahatlatmadığınız sürece biz ne desek boş.

Ne yaptınız gelişme var mı
Bende çok korkardım ama korktuğun gibi olmuyor merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…