Yardım :(

terbiyesiz ne sex bilgisi ben daha evli bile değilim lafını bil de konuş senin gibi sex hayatımı forumda paylaşıcak kadar da basit değilim !! neymiş vajinasının deliği ufakmış !! çocuk bile bilir lisede biyoloji dersinde bile gösteriyorlar artık nasıl olucağını ! yeter ya hem cahil hem terbiyesiz. basit kadın. şeyinin deliğini bile burda paylaşıyo bi de gelmiş bana yorum yapıyo. rezilsiniz. utandım şu konuyu okurken yeminle. nerdeyse ilk gece yaparken anınızı paylaşıcaksınız. iğrenç şey seni. bu cahillikle nasıl evlendin sen cok merak ediyorum. neyin telaşı neyin korkusu bu. kocaya giderken koşa koşa gidiyosun ama di mi!! 18 yaşında koca meraklıları gibi evlenmeye kalkışırsanız böyle olur işte.

Kizlik zari sekilleri diye biseymi var ya.
İlk defa duyyorum.bildigin resimi mi var bunlarin

evet internete yazınca cıkıyor mesela bazı kişilerde ondan kan gelmiyormuş değişik şekillerde oldugu icin. bazılarında da cok kanama oluyormuş şekilden dolayı

evet internete yazınca cıkıyor mesela bazı kişilerde ondan kan gelmiyormuş değişik şekillerde oldugu icin. bazılarında da cok kanama oluyormuş şekilden dolayı
Onu biliyorum da esnek olani var felan .nasil deyim icerde ya nasil diye dusundum resim felan resim olarak yani kafam gitti iyce:)oyle resimlere bakamiyorum ya midem bi tuhaf oluyor:))))

Kib

ee yani? neyini reportladınız bunun gerçekleri söylemek suç mu oldu? bana ne şekilde yaklaşılırsa ben de o şekilde cevap veririm lütfen sizi ilgilendirmeyen işe burnunuzu sokmayın. noldu kız yoksa sende mi 18 inde kocaya gittiydin sdnbcxmnbxcsd

ya acaba korkucağımı filan mı sanıyorsunuz. kusura bakmayın ama haklı olan benim. bana resmen şey demek istedi ki bende onu reportladım zaten ^^ sizin burnunuzu sokucağınız bi olay yok yani.

Sizi korkutmaya çalıştığımızı falan mı düşünüyorsunuz acaba? Saygısızca bulduğunuz bir konuya yorum yapmak zorunda değilsiniz. Bu durumda burun sokan biri varsa sezarın hakkını sezara veren biz değil sizsiniz. Uslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum.
İyi günler

pardon ama afedersiniz bana şeymişim gibi davranan birine ne uslubundan bahsediyorsunuz? konu saygısızca değil benim cevabıma yapılan yorum saygısızca. daha olayı anlamadan atlamayın lütfen. sezarın hakkını sezara vermek lafı da öyle kullanılmaz. yani yanlış anlamda kullandınız. ben de sizin uslubunuza dikkat etmenizi rica ediyorum,ve lütfen tekrar yorumlarıma cevap atmayın, ortada sizi ilgilendiren bir durum yok. 3. şahıs burda siz oluyorsunuz yani burnunu sokan kişi de sizlersiniz.
size de iyi günler. daha fazla uzatmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…