Yardıma gerçekten çok ihtiyacım var....

WhoisPowerful

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2016
7
6
1
Merhaba arkadaşlar
Hamile kalmada sorun yaşıyordum ve kalamadıkça umutlarım tükeniyordu eşim sağolsun hep yanımda destek oluyor ve bana moral veriyordu benden çocuk sahibi olmayı hep dile getiriyordu şükürler olsun ikiz bebek sahibi oldum taki buraya kadar herşey normal, doğumu yaptıktan sonra başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim yakaladım tartıştık olay koptu yeni doğum yapmış bir kadın olarak boşluğa düşü verdim. Konuşmak istedim hep kaçtı yatağı ayırdı. Gününü evden giderek geçiriyordu. Evde olduğu zamanlarda da ne çocukları nede beni görüyordu kadınla telefonla yazışıyorlardı. Ameliyatlı olduğum için bişey yapamıyor dört duvar arasına sıkışmış hissediyordum çocuklarım için peşinden koştum babasız büyümesinler istemedim kadını tehdit ederek uzaklaştırdım ve bana geri döndü psikolojinin iyi olmadığını maddi durma dayadı şimdi düzelme var gibi ama eskisi gibi değil hiçbir şey hala yataktaki soğukluğumuz devam ediyor geceleri pc başında uygunsuz sitelerde vakit geçiriken görüyorum konuşuyorum açıklama istiyorum ama açıklayacak konusu yok hep üstünü kapatıyor ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum onuda kabul etmiyor şu aralar dış görünüşüme takmış durumda görünüşüm kötü değil gayet güzel kadınım ama sürekli bişeyler arıyor bende sıkıldım soğudum bu durumdan boşanmak istiyorum kabulde etmiyor ruh halim çökmüş durumda 1 sene içinde çok yıprandım bu şekilde hayat devam etsin istemiyorum benim çabalamamla bişeyin düzeldiği yok nasıl ikna ederim Meslek sahibiyim boşandıktan sonra çalışıp ayakta durabilecek çcuklarıma bakacak kadınım yardımıza ihtiyacım var lütfen akıl verin boşanmaya nasıl ikna ederim.

Gidip dava açın hiç ikna etmekle boşa zaman harcamayın

Keske affetmeseydiniz

Ş.....siz bi babayla büyüyeceklerine babasiz buyuselerdi bin kat daha makbüle geçerdi emin olun

Çocukları ile ilgili onları seviyor belki onlar için katlanıyor bana diyeceğim ama benim katlanacak durumum kalmadı kendinede banada zarar veriyor keşke o şansı vermeseydim pişmanım dava için geç kaldım bir şekilde konuşarak çözmem lazım bu sorunu

Sizi aldatiyor ve ondan sonra sizin gorunusunuzde sorun bulmaya calisiyor. Inanilir gibi degil dunya tersine doncek artik herhalde. Biraz fazla iyi niyetli davranmissiniz, bundan sonra oyle yapmayin bari. Toplayin esyalarini koyun kapinin onune, bazi seyler konusarak cozulmez maalesef

neden ikna edesiniz ki

boşanmak istiyorsanız

gidin açın davayı

kendi düzeninizi kurun

ister olmaz der davayı sürüncemede bırakır ister boşanır

boşanmazsa da kendi bilir

diyelim ki mahkeme sizi boşamadı bu size bir arada yaşama yükümlülüğü vermez

yıllar sonra mutlaka boşanırsınız

ikna etme yükümlülüğü yok

Ben bu erkeleri anlamıyorum an- la-mı-yo-rum ne var lan kadınlarda ne var? Ne goruyorsunuz da onlar da aklınız kaçıveriyor? Yuvayı gözünüz görmüyor bu kadın bana evlat/ evlatlar verdi demiyorsunuz Allahtan da mı kormuyorsunuz? Ay çıldırdım gece gece bu satte bdv bana ağır mı geldi ne?

tek derdim çocuklarım onda kalsın istemiyorum rezil olmalarından korkuyorum çocukları bana versin başka bişey istemem.

Bunca seye ragmen cok sakin davranmissiniz oda tepenize cikiyor. Neden ikna olmasini bekliyorsun?? Ciddi bir soru

bunca seneye kadar bişey yoktu çk mutluyduk herşey doğumdan sonra gelişti yani şu 1 sene içinde oldu olanlar daha fazla uzun sürsün istemiyorum amacım çocuklarımı ona bırakmamak bu yüzden anlaşma yoluna gitmek istiyorum.

tek derdim çocuklarım onda kalsın istemiyorum rezil olmalarından korkuyorum çocukları bana versin başka bişey istemem.

çocuk dedikleriniz bebek değil mi

onda neden kalsınlar ki

daha o kadar vicdansız hakimler yok henüz bebeği anası sağ iken kimse babaya vermez

Adamın boşanmaya ikna olmayacağını bildiğin için ,ikna olmasını bekliyorsun.
Boşanmayacaksın çünkü sende.
Hiç boşuna ağzına boşanma lafını alıpta adamın gözünde iyice zavallı olma.
Kocan aslında senin boşanmayacağını adı gibi biliyor.
Ben bide şu cümleyi anlamadım ?
Dava için geç kaldım demişsin.
Nasıl geç kaldın yani?

akilsiz pislik adam Allah boyle erkeklerin kokunu kurutsun ins. kadinlarinda..
pislik ya..
mis gibi cocuklari var Allahdan elaaini ariyor heralde isin cok zor ya..
evlilikten nefret ediyorum artik...
uinede insan hayl ediyor umut besliyor .ama goruyozki hayat acimasiz

Aldattığını ve kadınla olan yazışmalarını ispatlarsanız hakim zaten çocukları ona vermez.

Ayrıca bu çocuklar zaten küçük değiller mi?
Anneye muhtaçlar yasal olarakta verilmez babaya.

Ayrıca mesleğiniz varsa işe girip çalışırsanız hiç vermez.

ben bu konuda ciddiyim boşanmayı istiyorum
dava konusuna gelince ben kadını ve kendisini nafaka ile tehdit ettim işin içine para polis girince birbirlerinden uzaklaştılar.
Sonrasında bebeklerim daha 2 aylıkken araya eş dost aileler girdi kimisi boşan kimisi boşanma dedi çocuklar yüzünden o aralar mantıklı düşünemiyordum çaresiz hissediyordum kendiside özür diledi afet bir daha olmayacak dedi kabul ettim ama şuan 1 sene oldu düzelme anlamında bişey yok hayatında bir kadın olmayabilir belki ama zamanını bilgisayar başında geçirip gecelerce oturup sabahları yatması yüz yüze düzgün konuşamayıp işe gitmesi beni önemsiz kıldırıyor sürekli çatamış göbeğime boynumdaki küçücük et benine kadar saçma sapan bahaneler bulup beni şekle sokmaya çalışması hoş değil bu durumda siz benim yerimde olsaydınız anlardınız ne demek istediğimi.

Bu adamdan er ya da geç boşanacaksınız çünkü düzelme durumu yok. Adam üstelik aldatmış, bunu da hazmetmek, birşey olmamış gibi davranmak çok zor olsa gerek.
Çocuklar küçük olduğu için zaten direk anneye verilir. Ee siz bir de meslek sahibi çalışan bir bayansınız, daha bu adama niye katlanıyorsunuz? Davayı açınbiran önce.

Pis herif baska kadının koynuna

girince senden sogudugunu anladi

belliki ... şimdiye kadar akli nerdeymis

çocuk yapmayimi beklemis...hak

etmemis baba olmayı ayrilmanzdan yanayim

elimde deliler hala duruyor ama olayın üstünden 6 ay geçip açılan davalarda geçerliliği yok dediler

Aman ne olacak ya ç.k beyinliler.Bir şey derdim de daha demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…