- 28 Eylül 2016
- 7
- 6
- 1
- Konu Sahibi WhoisPowerful
-
Merhaba arkadaşlar
Hamile kalmada sorun yaşıyordum ve kalamadıkça umutlarım tükeniyordu eşim sağolsun hep yanımda destek oluyor ve bana moral veriyordu benden çocuk sahibi olmayı hep dile getiriyordu şükürler olsun ikiz bebek sahibi oldum taki buraya kadar herşey normal, doğumu yaptıktan sonra başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim yakaladım tartıştık olay koptu yeni doğum yapmış bir kadın olarak boşluğa düşü verdim. Konuşmak istedim hep kaçtı yatağı ayırdı. Gününü evden giderek geçiriyordu. Evde olduğu zamanlarda da ne çocukları nede beni görüyordu kadınla telefonla yazışıyorlardı. Ameliyatlı olduğum için bişey yapamıyor dört duvar arasına sıkışmış hissediyordum çocuklarım için peşinden koştum babasız büyümesinler istemedim kadını tehdit ederek uzaklaştırdım ve bana geri döndü psikolojinin iyi olmadığını maddi durma dayadı şimdi düzelme var gibi ama eskisi gibi değil hiçbir şey hala yataktaki soğukluğumuz devam ediyor geceleri pc başında uygunsuz sitelerde vakit geçiriken görüyorum konuşuyorum açıklama istiyorum ama açıklayacak konusu yok hep üstünü kapatıyor ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum onuda kabul etmiyor şu aralar dış görünüşüme takmış durumda görünüşüm kötü değil gayet güzel kadınım ama sürekli bişeyler arıyor bende sıkıldım soğudum bu durumdan boşanmak istiyorum kabulde etmiyor ruh halim çökmüş durumda 1 sene içinde çok yıprandım bu şekilde hayat devam etsin istemiyorum benim çabalamamla bişeyin düzeldiği yok nasıl ikna ederim Meslek sahibiyim boşandıktan sonra çalışıp ayakta durabilecek çcuklarıma bakacak kadınım yardımıza ihtiyacım var lütfen akıl verin boşanmaya nasıl ikna ederim.
neden ikna edesiniz ki
boşanmak istiyorsanız
gidin açın davayı
kendi düzeninizi kurun
ister olmaz der davayı sürüncemede bırakır ister boşanır
boşanmazsa da kendi bilir
diyelim ki mahkeme sizi boşamadı bu size bir arada yaşama yükümlülüğü vermez
yıllar sonra mutlaka boşanırsınız
ikna etme yükümlülüğü yok
Bunca seye ragmen cok sakin davranmissiniz oda tepenize cikiyor. Neden ikna olmasini bekliyorsun?? Ciddi bir soru
tek derdim çocuklarım onda kalsın istemiyorum rezil olmalarından korkuyorum çocukları bana versin başka bişey istemem.
akilsiz pislik adam Allah boyle erkeklerin kokunu kurutsun ins. kadinlarinda..Merhaba arkadaşlar
Hamile kalmada sorun yaşıyordum ve kalamadıkça umutlarım tükeniyordu eşim sağolsun hep yanımda destek oluyor ve bana moral veriyordu benden çocuk sahibi olmayı hep dile getiriyordu şükürler olsun ikiz bebek sahibi oldum taki buraya kadar herşey normal, doğumu yaptıktan sonra başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim yakaladım tartıştık olay koptu yeni doğum yapmış bir kadın olarak boşluğa düşü verdim. Konuşmak istedim hep kaçtı yatağı ayırdı. Gününü evden giderek geçiriyordu. Evde olduğu zamanlarda da ne çocukları nede beni görüyordu kadınla telefonla yazışıyorlardı. Ameliyatlı olduğum için bişey yapamıyor dört duvar arasına sıkışmış hissediyordum çocuklarım için peşinden koştum babasız büyümesinler istemedim kadını tehdit ederek uzaklaştırdım ve bana geri döndü psikolojinin iyi olmadığını maddi durma dayadı şimdi düzelme var gibi ama eskisi gibi değil hiçbir şey hala yataktaki soğukluğumuz devam ediyor geceleri pc başında uygunsuz sitelerde vakit geçiriken görüyorum konuşuyorum açıklama istiyorum ama açıklayacak konusu yok hep üstünü kapatıyor ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum onuda kabul etmiyor şu aralar dış görünüşüme takmış durumda görünüşüm kötü değil gayet güzel kadınım ama sürekli bişeyler arıyor bende sıkıldım soğudum bu durumdan boşanmak istiyorum kabulde etmiyor ruh halim çökmüş durumda 1 sene içinde çok yıprandım bu şekilde hayat devam etsin istemiyorum benim çabalamamla bişeyin düzeldiği yok nasıl ikna ederim Meslek sahibiyim boşandıktan sonra çalışıp ayakta durabilecek çcuklarıma bakacak kadınım yardımıza ihtiyacım var lütfen akıl verin boşanmaya nasıl ikna ederim.
tek derdim çocuklarım onda kalsın istemiyorum rezil olmalarından korkuyorum çocukları bana versin başka bişey istemem.
Adamın boşanmaya ikna olmayacağını bildiğin için ,ikna olmasını bekliyorsun.
Boşanmayacaksın çünkü sende.
Hiç boşuna ağzına boşanma lafını alıpta adamın gözünde iyice zavallı olma.
Kocan aslında senin boşanmayacağını adı gibi biliyor.
Ben bide şu cümleyi anlamadım ?
Dava için geç kaldım demişsin.
Nasıl geç kaldın yani?
Bu adamdan er ya da geç boşanacaksınız çünkü düzelme durumu yok. Adam üstelik aldatmış, bunu da hazmetmek, birşey olmamış gibi davranmak çok zor olsa gerek.
Çocuklar küçük olduğu için zaten direk anneye verilir. Ee siz bir de meslek sahibi çalışan bir bayansınız, daha bu adama niye katlanıyorsunuz? Davayı açınbiran önce.
Aman ne olacak ya ç.k beyinliler.Bir şey derdim de daha demek istemiyorumBen bu erkeleri anlamıyorum an- la-mı-yo-rum ne var lan kadınlarda ne var? Ne goruyorsunuz da onlar da aklınız kaçıveriyor? Yuvayı gözünüz görmüyor bu kadın bana evlat/ evlatlar verdi demiyorsunuz Allahtan da mı kormuyorsunuz? Ay çıldırdım gece gece bu satte bdv bana ağır mı geldi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?