Yardıma gerçekten çok ihtiyacım var....

elimde deliler hala duruyor ama olayın üstünden 6 ay geçip açılan davalarda geçerliliği yok dediler

boşanma davası açmak, boşanmak için illa delile ihtiyacınız yok, illa aldatılmış olmanız gerekmiyor
çocuklar daha bebek olduğu için size verirler, babaya değil, hele ki iyi bir avukatınız olursa
üzgünüm ama bana da boşanmamak için bahane arıyorsunuz gibi geldi maalesef....

elimde deliler hala duruyor ama olayın üstünden 6 ay geçip açılan davalarda geçerliliği yok dediler
Mutsuzsunuz, eşiniz eşlik vazifesini yapmıyor, boşanmak için aldatma delillerine gerek dahi yok, şiddetli geçimsizlikte bir boşanma nedeni.
Meslek sahibi kadınmışsınız, girin bir işe açın davanızı, hakim çocuklar küçük olduğundan size verir zaten.

bunca seneye kadar bişey yoktu çk mutluyduk herşey doğumdan sonra gelişti yani şu 1 sene içinde oldu olanlar daha fazla uzun sürsün istemiyorum amacım çocuklarımı ona bırakmamak bu yüzden anlaşma yoluna gitmek istiyorum.

Bebeklerin daha kücük oldugu icin herhalde sende kalirlar burd hep öyle okudum ondan diyorum. Bir avukata danissaniz daha iyi olur. Sdn bunca yasanmisliklara ragmen ona bir sans verdin ama o bunca yasanmisliklara ragmen sana davrandigi hale bak sanarsinki o sütden cima ak kasik sen onu aldatmissin

Üzülerek okudum en basta ama sonunu okuyunca bi oh cekmedim desem yalan olur sevindim gercekten bi isinin olmasına cocuklarima bakabilirim demene maddi gucunun olmasına ve elinde boyle bi imkan varken neden haklıyken kendini haksız duruma soktun neden pesinden koştun ve simdide dış gorunusune takmış ve seni begenmeyen bi adam sen kostukca kaçacağı aşikar boşanmak istemiyor diyosun ama belkide sen gerçekten kararlı olmadığın içindir onun dediğine boyun egisin cocuklarini dusunmeni tabiki anlıyorum bende bi anne olarak neler düşündüğünü tahmin edebiliyorum ama kendinide hiçe sayma kendindende vazgecme

Benimde bir cocugum var ve gercekten ayril demek çok zor gelse de ayrıl canım benim. Bu çocuklar hep çocuk kalmayacak. Mutsuz bir ailede yetisen bireyler olacaklarına. Ayrilmis bir anne babanin cocuklari olmaları daha az travmatik bir olay diye düsünüyorum. Tabiki gelisimleri açısından babalarıyla büyümleri çok önemli ama inan bana bu babayla büyüseler hiç iyi yetisemezler. Surekli aldatma sürekli mutsuz birer anne babayla iyice psikolojileri bozulur. Ilerideki hayatlarına dahi yansır bu. Çocuklarını düsunup katlanmaya calismani anliyorum. Ama artik katlanılacak bir durum kalmamıs. Allah yardımcın olsun. Biran önce kurtarsın seni bu s..rfsizden canım benim..

Böy
Merhaba arkadaşlar
Hamile kalmada sorun yaşıyordum ve kalamadıkça umutlarım tükeniyordu eşim sağolsun hep yanımda destek oluyor ve bana moral veriyordu benden çocuk sahibi olmayı hep dile getiriyordu şükürler olsun ikiz bebek sahibi oldum taki buraya kadar herşey normal, doğumu yaptıktan sonra başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim yakaladım tartıştık olay koptu yeni doğum yapmış bir kadın olarak boşluğa düşü verdim. Konuşmak istedim hep kaçtı yatağı ayırdı. Gününü evden giderek geçiriyordu. Evde olduğu zamanlarda da ne çocukları nede beni görüyordu kadınla telefonla yazışıyorlardı. Ameliyatlı olduğum için bişey yapamıyor dört duvar arasına sıkışmış hissediyordum çocuklarım için peşinden koştum babasız büyümesinler istemedim kadını tehdit ederek uzaklaştırdım ve bana geri döndü psikolojinin iyi olmadığını maddi durma dayadı şimdi düzelme var gibi ama eskisi gibi değil hiçbir şey hala yataktaki soğukluğumuz devam ediyor geceleri pc başında uygunsuz sitelerde vakit geçiriken görüyorum konuşuyorum açıklama istiyorum ama açıklayacak konusu yok hep üstünü kapatıyor ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum onuda kabul etmiyor şu aralar dış görünüşüme takmış durumda görünüşüm kötü değil gayet güzel kadınım ama sürekli bişeyler arıyor bende sıkıldım soğudum bu durumdan boşanmak istiyorum kabulde etmiyor ruh halim çökmüş durumda 1 sene içinde çok yıprandım bu şekilde hayat devam etsin istemiyorum benim çabalamamla bişeyin düzeldiği yok nasıl ikna ederim Meslek sahibiyim boşandıktan sonra çalışıp ayakta durabilecek çcuklarıma bakacak kadınım yardımıza ihtiyacım var lütfen akıl verin boşanmaya nasıl ikna ederim.
Böyle bir babayla büyüyeceklerine babasız büyüsünler daha iyi. Birde meslek sahibisiniz. Düzelmezse düzelmesin. Koyun kapının önüne.

Zamanında o kadından ayırmak için nasıl çabaladıysanız yine öyle çabalayın ve kendinizden ayırın.
Boşan demek bana düşmez diye düşünüp kimseye bu yönde tavsiye vermek istemem. Ama sizin çareniz buymuş gibi duruyor.
İnşallah hayırlısı olur, çocuklarınızla mutlu olursunuz.

Merhaba arkadaşlar
Hamile kalmada sorun yaşıyordum ve kalamadıkça umutlarım tükeniyordu eşim sağolsun hep yanımda destek oluyor ve bana moral veriyordu benden çocuk sahibi olmayı hep dile getiriyordu şükürler olsun ikiz bebek sahibi oldum taki buraya kadar herşey normal, doğumu yaptıktan sonra başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim yakaladım tartıştık olay koptu yeni doğum yapmış bir kadın olarak boşluğa düşü verdim. Konuşmak istedim hep kaçtı yatağı ayırdı. Gününü evden giderek geçiriyordu. Evde olduğu zamanlarda da ne çocukları nede beni görüyordu kadınla telefonla yazışıyorlardı. Ameliyatlı olduğum için bişey yapamıyor dört duvar arasına sıkışmış hissediyordum çocuklarım için peşinden koştum babasız büyümesinler istemedim kadını tehdit ederek uzaklaştırdım ve bana geri döndü psikolojinin iyi olmadığını maddi durma dayadı şimdi düzelme var gibi ama eskisi gibi değil hiçbir şey hala yataktaki soğukluğumuz devam ediyor geceleri pc başında uygunsuz sitelerde vakit geçiriken görüyorum konuşuyorum açıklama istiyorum ama açıklayacak konusu yok hep üstünü kapatıyor ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum onuda kabul etmiyor şu aralar dış görünüşüme takmış durumda görünüşüm kötü değil gayet güzel kadınım ama sürekli bişeyler arıyor bende sıkıldım soğudum bu durumdan boşanmak istiyorum kabulde etmiyor ruh halim çökmüş durumda 1 sene içinde çok yıprandım bu şekilde hayat devam etsin istemiyorum benim çabalamamla bişeyin düzeldiği yok nasıl ikna ederim Meslek sahibiyim boşandıktan sonra çalışıp ayakta durabilecek çcuklarıma bakacak kadınım yardımıza ihtiyacım var lütfen akıl verin boşanmaya nasıl ikna ederim.

Eşini ikna etmek zorunda değilsin .. Hem seni aldatmış hem de sana karşı karı koca olmanın gerekliliklerni yerine getirmiyor . Madem meslek sahibisin aç davanı . Hayat gereksiz bir erkek için ömrünü heba etmeyecek kadar güzel .
üstelik bu evlilik devam etsin diye yapmadığın kalmamış senin .. Pişmanlığın da olamaz.

İkna olayını çoktan geçmiş olmanız lazım canım benim
Adam arsız bir de ikna olmıyomuş bak bak sen
işin var gücün var mutsuz olmaktansa huzurlu olmayı seç bence

Amannnn çocukların sizde kalacağını siz de biliyorsunuz,ne bu şimdi,adam resmen bir şerefsiz,siz gelmişsiniz nasıl ikna edecem boşanmaya vs vs...yahu kov evden defolup gitsin,sen de boşanma davanı aç...ne bu yahu, aldatılıp aldatılıp halen eşi etrafında dört dönen işi gücü olan bayanlar,kendinize gelin.o çocuklara o nasıl babalık yapacak.siz nasıl bu depresif halinizle annelik yapabiliyorsunuz.boşan ve kurtul.adam niye ikna olsunki.ev var çalışan kadın var,adam rahat...ooo çok sinirlendim ya

Boşanmak istediğimi tatlı dillede sert bir şekilde sinir krizi geçirerekte dile getirdim evden gitmesini istedim gitmedi bırakmadı halada ömrünün sonuna kadar bırakmayacağını dile getriyor.
Bir avukat ile konuşsam iyi olacak evi ben terk edersem suçlu duruma düşermişim polislerin dedikleri buydu.

hepinize çok tşk ederim yardımlarınız için umarım iyi sonuçla yeniden yazarım sizlere arkadaşlar.

Karariniz belli pek anlamam ama cocuklariniz sizde kalir heralde.siz soyleyin kararim kesin vazgecmem deyin ailenizden destek alin mecbur bosanacak

Aldatmanın hertürlüsü adidir ama eşi hamileyken aldatanın, askerdeyken aldatanın ve hastayken aldatanın affı yok daha da kötü şeyler yazardımda ban yemek istemiyorum durduğun hata cnm hemen boşan

Baktı sen herşeye katlaniyosun iyice tepesine cikiyim demiş yani. Ne adamlar var ya. Adam dediysem lafın gelişi yani. Bence kendini bu kadar üzüp yıpratmana değmez. Onla ugrasicagina kendine ve çocuklarına yeni bi hayat kurmayla uğraş daha iyi. İnşallah herşey diledigin gibi olur..

Back
X