Yardıma ihtiyaç var !/Bebek Kedi

gazel94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
9
0
36
Ankara
Arkadaşlar dün evimize yaklaşık bir aylık bir kedicik geldi.Henüz doğru düzgün su içiremedim 1 şırınganın toplamı kadar anca içirebildim,yemeklerini düzenli yedi(yaş mama veriyorum azar azar) ama dün öğlen 1 gibi kakasını yapmıştı hala yaptıramadık.Poposunu siliyorum ılık ıslak bir bezle ama fayda etmedi.İlk defa da bakıyorum tecrübem yok :( yardımcı olabilecek birisi var mı acaba ?

Bir gün kaka yapmaması çok önemli değil.. 3 günden sonra müdahale edilebilir.. Sizin yapacağınız şey damlalığa 2-3 damla kadar zeytinyağı koyup içirebilirsiniz.. Ya da yemeğine ekleyebilirsiniz..1 aylık pisi çok da küçük sayılmaz,kakasını kendisi yapabilir..
Bir vete götürüp iç dış parazit tedavisini yaptırmanız sırasında kaka sorunu hakkında bilgi alabilirsiniz..

Güle güle büyütün

Canım dert etme kendine zeytinyağı içir az miktarda yemek yemiyor ise biberon ile besle aynı bir bebek bakıyormuş gibi.

Öncelikle yanlış bilgi vermeyin, bir kedi eğer bebekse 1 aylık değildir. 1 aylık yavru kedi, bebek bakımına ihtiyaç duymaz. Bu tür durumlarda süt anne ilanı açtırın:

.................................

site yönlendirme linki

Back
X