• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardima ihtiyac var !!!

Görme, duyma, cevap verme, eşine sürekli serzenişte bulunma. İyi davran, yapamıyorsan öyle görün. Erkekler annelerine düşkündürler çünkü. Hele evlendikten sonra daha kıymete binerler. Anneleri ile iyi anlaşan eşleri de başka sever bu erkekler:)
Ama herseyde yenilip yutulmuyorki ya bende konusup kalp kirmakta istemiyorm susuyorum. O annesini uyarsin diye oda oyle bir sey yapmiyor. Kendi kendime laflari yiyip oturuyorum. Herseye muhalefet oluyor ablayacaginiz.

Hayırlı olsun nur topu gibi sıkıntılı günler doğuyor .......

Ama herseyde yenilip yutulmuyorki ya bende konusup kalp kirmakta istemiyorm susuyorum. O annesini uyarsin diye oda oyle bir sey yapmiyor. Kendi kendime laflari yiyip oturuyorum. Herseye muhalefet oluyor ablayacaginiz.
Eee peki sen nasıl bir çare düşünüyorsun? Öyle olmuyor böyle olmuyor. O zaman susup oturacaksınız. Sonuçta eşinde bir şey yapmıyor. Dövüşün o zaman.

Dimi ya . Valla dusunemiyorum artik ne yapacagimi takmamaya calisiyorum
Ayrıl diyeceğim sen zor diyeceksin olmaz diyeceksin
Ayrılmayacağını bildiğimden de kısaca çekeceğin var dedim
Bi de üzgünüm ama bunlar daha fragman asıl film evlenince başlar

Siz
sizin sorun ne tam olarak

bizim sorun cooookkkk...
dugun tarihi icin aileler oturdu konusmaya ama bi tartisma cikti. kaynana anneme dediki oglumun kicinda donu yok sen bizden bisey isteyemezsin dedi. ama biz bisey istemedik bile. parmagimdaki alyanstan baska biseyim yok altin falan bisey sart kosmadik. bende nisanlima sordum dedimki sen dememismiydin bana butun masraflari ben karsiliyorum diye dedim oda bana git dedi ailemin ve ailesinin yaninda bende gitmek oyle olmaz boyle olur dedim yuzugu cikardim (tekrar taktim ama) simdide benden ozur bekliyolarmis yuzugu cikardim diye. bide biz bi bucuk senedir sevgiliydik babam bilmiyodu. babamin bilmediginide kaynana biliyodu yuzugu cikarmadan once kaynana dediki benim oglumla seni kizin uc senedir sevgililer dedi. babamda bana evimize geldimizde tokat atti ... ve ayin 27sinde dort ay olcak dort aydir konusmuyoruz sonu nolcak bilmiyorum

E

Esimin farkli davranmasi icin nasil bir yol izleyebilriim peki
sen eşine ne dersen boştur şuan. Şikayet ettikçe annesine daha çok yanaşacak. Senden soğuyacak. Anlattıklarından öyle bir adam olduğu izlenimine kapıldım o nedenle böyle net konuşabiliyorum. Eşinin anlamanı sağla. Sen he iyi ol, iyi görün yani. Arkadan kendi bildiğini yap. Çünkü ne kadar dersen de anlamazlar bu yaştan sonra. Ha ayrılmayı düşünüyorsan eyvallahın olmasın zaten. Ne annesine ne nişanlına. Ama ben sende ayrılmayı isteyecek bir hal görmedim. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin. Başka şansın yok.

ne :O

yuh artik bunuda gorucez demek bukadarida cok fazla ama ne diyor mesela, neyi kiskaniyor :O

vallaha artik bu kayinvalideler sasirdilar iyice

hahaha benimkide oyleydi nisanlim bana gizliden ayakkabi aldi anneme soyleme dedi. oda biliyoki annesi almasini istemiyor. ama simdi annesinin aklindan gidiyor malesef ve konusmuyor bana

eşinizle aranızdaki sorunlar konuşmalar vs mutlaka ikinizin arasında kalmalı kimseye yansıtmayın. eğer kv ile ilgili sorunlar varsa da siz bir şey demeyin. benim de bazen başıma geliyor dilimin ucuna geliyor bir şey demiyorum ama elbet eşim anlıyor bana kendisi gelip diyor ben de haklısın diyorum hem karışmamış oluyorum hem de eşimle aram bozulmuyor.

ne :O

yuh artik bunuda gorucez demek bukadarida cok fazla ama ne diyor mesela, neyi kiskaniyor :O

vallaha artik bu kayinvalideler sasirdilar iyice
mesela eve birşey alıyoruz. aa bende bundan istiyordum diyor. baska bırsey alıyoruz aa benımkınden dıyor hep bır karsılastırma kıyaslama

Merhaba arkadaslar ... evlilik asamasindayim. Ve surekli stres . Yalniz sorun nişanlim annesiyle eşi arasindaki farki ayirt edemiyor. Ona gore hep ben suclu hep ben alttan alayim. Bir soz soyletmiyor . Uzulen taraf hep ben oluyorum. Nasil bir yol izlemeliyim lutfen yardimci olun...
Konuyu açarsanız daha iyi yardımcı olunur ama ben de büyüklere saygıda kusur etmeme taraftarıyım hem yaş itibariyle hem de nişanlınızın annesi olduğu için.. Şimdiden annesine laf mı söylüyosunuz ben anlayamadım?

mesela eve birşey alıyoruz. aa bende bundan istiyordum diyor. baska bırsey alıyoruz aa benımkınden dıyor hep bır karsılastırma kıyaslama
E Nolmuş ne var ki bunda?? ona da bi tane almayı teklif edin siz de.. Bende de var dediğine de demekki zevklerimiz aynı annecim ne kadar iyi anlaşıcağımız şimdiden belli deyin.. Biraz idareci olmak ne kadar zor geliyo size ben de bunu anlayamıyorum.. Anne o yaa.. Cadı değil yani anne.. yıllarca beslemiş büyütmüş..gözü gibi bakmış.. Sizin de çocuğunuz olucak.. Birazcık anlayışlı olmaya çalışın zor değil..

Back
X