Yardıma ihtiyacım var hanımlar.

songulkyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
46
27
3
31
Merhaba hanımlar Ben daha önce de konu paylaşımı yapmıştım geçen sene ikiz hamileydim bebeklerimin kalp atışı durdu için kürtaj olmuştum şimdi eşimle tekrar düşünmeye başladık eşimde de bende de herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür her şey normal kontrole gidiyoruz aksatmadan. bu ay doğurganlık dönemi 15. 16. Gün 17. yumurtlama günü değerlendirmem gereken en yüksek gün hangisi

Döngü süreniz nedir ona göre yumurtlama günü değişkenlik gösterir. Mesela 28 günde bir oluyorsanız adet günüyle birlikte sayıcaksiniz 14. Gün yumurtlama gününüz olur

Ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Ama bence strese sebep oluyorlar. Gün aşırı birliktelik olaun yeter. Nasipse gebelik oluşur.

Bence en önemli etken stres yapmamak çocuğu düşünerek yapılan ilişkiler pek olumlu sonuçlar vermiyor bende 6 aydır deniyorum fakat nasip olmadı. Sadece anı yaşayın gitsin Rabbim doğru zaman geldiğinde nasip eder inşallah

15-16 yüksek doğurganlık günü
ayın 17 si yumurtlama günü yüksek

Eklentiler

• IMG_2735.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 37
15-16 yüksek doğurganlık günü
ayın 17 si yumurtlama günü yüksek
Daha önceki aylarda yumurtlama günü takvimdeki ile birebir aynı gün mü oldu emin misiniz? Benimki mesela takvimdeki ile farklılık gösterdiğini öğrendim ilk denediğim ovülasyon testiyle. Akıntı yoğunluğu olduğunu fark edip ona göre değerlendiriyorum. Ayrıca yumurtlama günü, -2, +2 günleri değerlendirebilirsiniz

Ben onu denedim aklımda soru işareti kalmaması için takvimde takip ettiğim gibi yumurtlama hününü ovülasyon testi ile karşılaştıedım ve tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…