Ondan olumlu sonuç alamadım teşekkür ederim amin inşallahOvulasyon testi kullanabilirsiniz. Ama bence strese sebep oluyorlar. Gün aşırı birliktelik olaun yeter. Nasipse gebelik oluşur.
Bence tam 15 en yüksek olur yumurlamadan bir gün sonra ama yinede günü kaçırmamak adına 14. Günüde degerlendirin28 günde 1 düzenli ayın 16. Sı 14. Gün
Bence en önemli etken stres yapmamak çocuğu düşünerek yapılan ilişkiler pek olumlu sonuçlar vermiyor bende 6 aydır deniyorum fakat nasip olmadı. Sadece anı yaşayın gitsin Rabbim doğru zaman geldiğinde nasip eder inşallahMerhaba hanımlar Ben daha önce de konu paylaşımı yapmıştım geçen sene ikiz hamileydim bebeklerimin kalp atışı durdu için kürtaj olmuştum şimdi eşimle tekrar düşünmeye başladık eşimde de bende de herhangi bir sağlık sorunu yok çok şükür her şey normal kontrole gidiyoruz aksatmadan. bu ay doğurganlık dönemi 15. 16. Gün 17. yumurtlama günü değerlendirmem gereken en yüksek gün hangisi
Daha önceki aylarda yumurtlama günü takvimdeki ile birebir aynı gün mü oldu emin misiniz? Benimki mesela takvimdeki ile farklılık gösterdiğini öğrendim ilk denediğim ovülasyon testiyle. Akıntı yoğunluğu olduğunu fark edip ona göre değerlendiriyorum. Ayrıca yumurtlama günü, -2, +2 günleri değerlendirebilirsiniz15-16 yüksek doğurganlık günü
ayın 17 si yumurtlama günü yüksek
15. Günü yumurtlama günü olarak saymış o zmn uygulamanız. Bilmiyorum ben FLO ve meet uygulamasından takip ediyorum . Onlara da bi bakıp aynı günü göstericek mi bakabilirsiniz15-16 yüksek doğurganlık günü
ayın 17 si yumurtlama günü yüksek
Ben onu denedim aklımda soru işareti kalmaması için takvimde takip ettiğim gibi yumurtlama hününü ovülasyon testi ile karşılaştıedım ve tuttuDaha önceki aylarda yumurtlama günü takvimdeki ile birebir aynı gün mü oldu emin misiniz? Benimki mesela takvimdeki ile farklılık gösterdiğini öğrendim ilk denediğim ovülasyon testiyle. Akıntı yoğunluğu olduğunu fark edip ona göre değerlendiriyorum. Ayrıca yumurtlama günü, -2, +2 günleri değerlendirebilirsiniz
Teşekkür ederim15. Günü yumurtlama günü olarak saymış o zmn uygulamanız. Bilmiyorum ben FLO ve meet uygulamasından takip ediyorum . Onlara da bi bakıp aynı günü göstericek mi bakabilirsiniz
Meet uygulamasını göremedim ama bulamadım apple store san çıkmadıTeşekkür ederim
Özür dilerim ben kısaltılmış halini yazmisim yine de çıkması gerekti meetyou die geçiyor belki öyle aratırsanız bulursunuzMeet uygulamasını göremedim ama bulamadım apple store san çıkmadı
Estağfurullah teşekkürlerÖzür dilerim ben kısaltılmış halini yazmisim yine de çıkması gerekti meetyou die geçiyor belki öyle aratırsanız bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?