Bebegimle Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2012 1.269 121 113 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebegimle #1 merhaba kizlar.. benim bi derdim var kizlar.. kizima ciş ögretmeye calisiyorum.. kizim dedesinin kucaginda otururken uzerine cişini yapti.. az birsey ciş geldi koltuga.. hemen sildik temizledik. ben idrar kokusu almiyorum.. acaba temizlenmismidir kizlar? bu tarz birsey yasayan var mi kizlar? ben idrar kokusu almiyorum kokudan sonra camlari kapatinca kombiyi calistirinca buram buram idrar kokusu gelebilir mi? onerebileceginiz birsey var mi kizlar?
merhaba kizlar.. benim bi derdim var kizlar.. kizima ciş ögretmeye calisiyorum.. kizim dedesinin kucaginda otururken uzerine cişini yapti.. az birsey ciş geldi koltuga.. hemen sildik temizledik. ben idrar kokusu almiyorum.. acaba temizlenmismidir kizlar? bu tarz birsey yasayan var mi kizlar? ben idrar kokusu almiyorum kokudan sonra camlari kapatinca kombiyi calistirinca buram buram idrar kokusu gelebilir mi? onerebileceginiz birsey var mi kizlar?
N nebilimben Guru Kayıtlı Üye 12 Şubat 2012 2.959 3.466 333 Antalya 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebegimle #2 az bşeyse bişe olmaz canım merak etmeyın guzelce sıldıysenız hem küçücük bebişin çişinden ne olacak
yorgun anneanne Hivronum Pro Üye 25 Temmuz 2013 8.103 17.428 448 24 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Bebegimle #3 biraz sirke ile su karıştırıp sil istersen