Yardıma ihtiyacım var lütfen :(

Canim aldatma konusunda simdiden soyleyeyim o seni daha coookk aldatir belli macera pesinde. E sende affediyorsun bencr karaktere de sahip degil neden aldatmasin ki? Seven insan aldatir mi? Iyi ya da kotu bi saka yaptiginda tersler hakaret eder mi? Bunlari kendine sor ben senden 1 yas buyugum 3 cocugum var benlari bana esim yapsa kesinlikle kabul etmez bosanirdim net. Cocuk falanda yoksa daha fazla zamanini harcama oyle bi insan icin

Ortada cocuk yokken bence dogru karari sen vermelisin senin adina uzuldum Allah yardimcin olsun, icine atma anlat ailelere konusulsun bu konu topluca eşinle konussunlar ben ustesinden gelemiyorum de bi ara yapici bul baktin duzelmiyor daha yasin genç..

Haklısınız ne diyim çok sevdim çok değer verdim hak etmediğim muameleye maruz kaldım ama artık susmak yok

kendini sev
kimsenin sana böyle davranmasına izin verme
daha o kadar gençsin ki
kıymetini bil kendine güven
inşallah herşey gönlünce olur
ve uzun süre cocuk düşünme evliliği sürdürsen dahi

Haklısınız ama bosandigim zaman tekrar evlenmeyi düşünmem
Evlenmek şart değil zaten. İyice olgunlaştığınizda dusunursunuz onu, şimdi daha çok gençsiniz. Bu yaşınizda böyle karaktersiz adamı bir dk bile çekmeyin. Yazık günah gençliğinize.

Son düzenleme:
Herzaman destekcim hemde mesleğim elimde hemsirelik mezunuyum
Aileniz destekçi ve hemsiresiniz. Gerçekten bir dk bile durmayin. Boşanin, işe girin kendi ayaklarıniz üzerinde durun. Gerçekten daha 20 yaşında bu yasadiklariniza çok üzüldüm , bu genç yaşınızda daha fazla ziyan etmeyin hayatınızı.

Kıyamam küçüksün daha bu yaşta böyle bi deneyim yıkar insanı canım ..kaç kurtul ordan sonra bebekle kaçmak daha zor olut

Daha 1 senelik evliyim 20 yaşındayım toyum... Daha önce beni aldattı affettim.eski sevgilisi numarasini buldu evlenmissin falan filan konuşmuşlar bizim için çok özel ve hassas olan bir konuyu ona anlatmış çıldırdım ama yine afettim. Tinder diye çöp catanalik programı indirmiş yakaladım affettim. Zaten disarida el ele bile yurumeyiz beyefendi utanirmis buyuklerden. İfşa sitelerinde bir kızın resmine bakmış çırılçıplak pc yi açtım gördüm affettim hepsinde bir bahanesi hazırdı inanmak istedim seviyorum çünkü hiç birini ne aileme ne onun ailesine anlatmadım ama zamanla çok yıprandım ne face şifresini biliyorum ne bişey bende artık derman kalmadı bişey konuşmak istesem konuşmaya gelmiyor işin sonu kavgaya bağlanıyor herseyi çok farklı yerlere çekiyor farklı bi kafa tarzı var. Ben onun anne babasına anne baba diye seslenirken o benimkilere anne baba demiyor buda ayrı üzüyor.. Ben çok mu abartıyorum bir kadın olarak cok yıprandım. Bugunde market alışverişinden geldik kapıyı acamadik görüntülü sistem acıkmış biri dışarıyi izliyormus apartmanimiz yaşini başını almış torun sahibi teyzelerle dolu bende şakasına kafamı kameranın önüne getirdim bizi izlemesinler dedim güldüm ben şakalar yapmayı seven biriyim hiç sakaya gelmiyor kendisi çok ciddi eve girdik bana sen sizofrensin gerizekalı gibi hareketler yapiyosun diyor moralim çok bozuldu geçmiş pc karşısına video izliyor gülüyor ben bunu hak edecek ne yaptım ? Bosanmali miyim yol yakınken aileme artık bahsetmeli miyim Allah rızası için fikir verin şimdiden teşekkürler uzun olduğu için kusuruma bakmayin
Affede affede bu adamları iyice aymaz yapıyorsunuz. Hayır affetme demiyorum ama affedeceksen de kapılarda sürünsün sürüm sürüm sürünsün hem de, eyvah boşanıcak kaybedicem diye aklı çıksın sonra affet. Tövbe etsin bidaha yapmicağına. Tabi bu affetme işi özellikle de aldatmaya yakın mevzularda ancak 1 KEREYE MAHSUS olabilir. Malesef böyle on kere affedersen adamın bilinç altında şunu işliyosun “ben değerli değilim kendim kendime bile değer vermiyorum sen naparsan yap affedicem”
Zaten kendine değer vermediğin noktada el oğlu sana HİÇ değer vermez böyle olur işte. Sen önce kendine değer ver kıymetini göster ona o zaman nasıl değişir. Tabi bu saatten sonra dönüşü olur mu bilmiyorum

Naparsan yap aman hamile kalma da...

Bence biraz gözünü korkut kocanın. Hemen boşanma ama ailene git mesela tepkisini gör. Değişip değişmediğini. Olmuyorsa zorlama. Yol yakınken bırak kurtul.

Bence biraz gözünü korkut kocanın. Hemen boşanma ama ailene git mesela tepkisini gör. Değişip değişmediğini. Olmuyorsa zorlama. Yol yakınken bırak kurtul.
Yahu bu adamın gözü neyden korkar?
Adam boyuna fiyasko.

Çocuk yokken ipler senin elindeyken kaç kurtul kızım.

Back
X