- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
-
56 yaşında ama herşeyi bn den bekliyorlar 1 ay hastanede kaldım iki bebeğim önce çıktı babası bakıyordu (sözde) eve bugün bi geldim heryer pislik herşey tuvaletten beter kokuyor ve bnm çocuklarım o evde siz düşünün artık erken doğdukları için hassas bünyeleri bilmiyorum. Ne yapcamAllah yardımcın olsun 4 çocuk çok zor . Kayınvaliden kaç yaşında sen çocuklarla uğraşırken o birşey yapmıyor mu ?
Çare arıyorum ama bana kolaylık sağlamıyor son çare ayrılıkÖncelikle allah kolaylik versin. Yurt disinda derken nerdesiniz? Esin niye anlamiyormus o islerden? Hani dil problemi desem onun annesi ve babasida orda oldugna göre uzun zamandir ordalar.
Ayrilmayi mi düsünüyorsun yoksa bu durumdan kurtulmayi mi?
Çare arıyorum ama bana kolaylık sağlamıyor son çare ayrılık
Sizin de dorduzleriniz var sanırım. Allah bağışlasın.Konu eski ve ben görmemişim. Simdi profilinden baktim ve yeniden girersin belki die yazmak istedim hamileliginden beri konusuyorduk ve böyle bir durumun icinde oldugundan haberim yoktu umarim siteye girersin tekrardan .. ne yaptiniz son durum ne merak ediyorum
Evet amin. Biliyorum zorlugunu o yuzden merak ediyorum arkadasin son durumunu ne yapti acabaSizin de dorduzleriniz var sanırım. Allah bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?