dünyaya bir daha gelsem daha rahat bir kafayla gelmek duygusuz olmak isterdim.Aman boşver hayat güzel eğlenmene bak canısı sana abla tavsiyesiyap geç
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünyaya bir daha gelsem daha rahat bir kafayla gelmek duygusuz olmak isterdim.Aman boşver hayat güzel eğlenmene bak canısı sana abla tavsiyesiyap geç
![]()
Buralar zaten saat 24 sonra hep bir erotizm oluyor yıllardır buradayım hiç şaşmazGüldürdünüz bu halimle.:)
Sizce bu önemsiz mi?Buralar zaten saat 24 sonra hep bir erotizm oluyor yıllardır buradayım hiç şaşmazzaten biz kadınların sıkıntısı kaynana ,görümce ,elti değil hep seks
![]()
Sen yeni bi üyelik al bence belki arkadaşına söylemiyceğin konular olur yani. Ayrıca her konu açtığında benim gibi sorarlar yani eski konunda böyle böylee demiişsiin diyee:)İkimiz de dertliyiz ama burası çok güzel bir sayfaymış herkes sağ olsun.Fikir alışverişi güzel.İnanın bazen birilerine sorma gereksinimi duyuluyormuş.
Gelemeyeceğimize göre o yüzden takıl hayatını yaşa bebeğimdünyaya bir daha gelsem daha rahat bir kafayla gelmek duygusuz olmak isterdim.
Aman erkek olmaya ne var hayatın bütün yükü kadının omuzlarında insan ya da hayvan fark etmiyor dişi isen tamamHaklısınız galiba ben bir senelik evliyim.Yalnız şunu da gördüm erkekler kadar rahat olmak varmış.:)
Haklısınız şimdi kızdı bana zaten.Öyle yapacağım.:)Sen yeni bi üyelik al bence belki arkadaşına söylemiyceğin konular olur yani. Ayrıca her konu açtığında benim gibi sorarlar yani eski konunda böyle böylee demiişsiin diyee:)
Siz erkekler için önemli onu belirttim zaten canısıSizce bu önemsiz mi?
Bunu yapmayı inanın sizden çok isterim ama huy çıkmıyot ki.:Gelemeyeceğimize göre o yüzden takıl hayatını yaşa bebeğim![]()
Kaynanan nasıl iyi mi ?Bunu yapmayı inanın sizden çok isterim ama huy çıkmıyot ki.::)
Bal gibi erkek üye gecenin bu saatinde ekşin için gelmişBen de düşündüm de günahını almayayım dedim:))
Güzel tavsiyeSen yeni bi üyelik al bence belki arkadaşına söylemiyceğin konular olur yani. Ayrıca her konu açtığında benim gibi sorarlar yani eski konunda böyle böylee demiişsiin diyee:)
İtiraf bekliyorum ben şahsenBal gibi erkek üye gecenin bu saatinde ekşin için gelmiş![]()
Öyle birşey çok zor bacım ancak şutlanır buİtiraf bekliyorum ben şahsen![]()
Cevap veren kızlarımızın hiçbiri de bakmadı eski konularına kendimi tebrik ediyorum şuanÖyle birşey çok zor bacım ancak şutlanır bu![]()
Bende bakmadımCevap veren kızlarımızın hiçbiri de bakmadı eski konularına kendimi tebrik ediyorum şuan![]()