• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma İhtiyacım Var

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Panik haldeyim yardımınıza ihtiyacım var. 19 yaşındayım. X şehrinde oturuyorum. Çok samimi bir arkadaşım var adi Selin. Selinin bir sevgilisi var. Bu arada Selin ile sevgilisi Y şehrindeler. Onlar da on dokuz yaşında. 1 yıldır beraberler ve evlenmek istiyorlar. Tabi ki bu yaşta çok saçma. Ama onlar çok istiyor ve ailelerine de açmışlar bu konuyu. Aileler katiyen izin vermemiş. Dün Selin beni aradı ve, Sandoraman Pazartesi günü aileme geziye gidiyorum deyip Tolga ile sizin şehre geleceğim dedi. Tolganın bizim şehirde oturan bir kuzeni varmış. Tolga orada kalacakmış. Selin de dedi ki ben de sizde kalayım. Zaten bir iki gün sonra nikah kıyacağız dedi. Bildiğiniz kaçıyor yani... Benim böyle durumlarda elim ayağım dolaşır. Yazamıyorum bile doğru dürüst. Yardım edin lütfen.

İnş arkadaşınızın ailesinden gizli nikah kıydığına değecek biridir yani.Öğrenilince iş evlatlıktan reddetmeye kadar gider yani

Ay Yazık valla. Yasini beklese kaciyomu evlilik. Meslek sahibi olsalar ayaklari ustunde adam gibi ailesinden istese yok illa kacircak kizlari iyi kandiriyo bu erkekler be. Kendilerine bagimli hale getirip bastirp her turlu mutsuz ediyolar yani tum hayatini bir adamin merhametine emanet etmek buyuk bir kumar. Beni karistirma de geç....

bu gençlerin niye aklı beş karış havada oluyor yahu. ne yiyip ne içecek nerede oturacaklarmış evlenince bunları hesap etmişler mi?
neyse ailesini arayıp haber verin. şimdi belki kızar size ama ileride yaptığınız iyiliği anlar.

Evet haklısınız benim başıma patlayacak bu olay ben sorumluluk alamam.

Reşitler bırakın ne halleri varsa görsünler bir kaç aya anam babam affedin diye yalvarmaya başlarlar geçinemeyip...haber edin olur mu :halay:

bu gençlerin niye aklı beş karış havada oluyor yahu. ne yiyip ne içecek nerede oturacaklarmış evlenince bunları hesap etmişler mi?
neyse ailesini arayıp haber verin. şimdi belki kızar size ama ileride yaptığınız iyiliği anlar.
Sormayın :( Çocuk çok ileri seviyede yabanci dil biliyor özel ders veriyormuş çok da iyi para alıyormuş.

Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
Illa aynı odada mı kalmaları gerekiyor ayrı oda tutsunlar madem evlenmeyi düşünebiliyorlar bunu da düşünsünler.siz asla kabul etmeyin.iyi olur kendilerinden kötü olur sizden bilirler.beni bulaştırma deyin.

Sormayın çocuk muhafazakar. Aynı odada kalamazlarmış evlenmeden.
Çocuk kuzeninde kalacak zaten? Kız da 100 lira verip otele gitsin. Ya da 200 lira versinler 2 oda tutsunlar. Ne saçma sapan iş bu... siz aileye de haber vermeyin evinize de almayın. Yoksa her türlü kabak sizin başınıza patlar.

Back
X