Evet ben biraz kararlar konusunda uzak durmalaiyim .Istegi kadar kalsın zaten çözüme kavuşur hayırlısıylahep boyleler dıyorsunuz bır dargın bır barısık ... kayınvalıdenız yıne barısır esıyle
sımdı ev ustune ev olmaz ha yaslılık hastalık omur boyu bakım gerekır aynı evde yasamanız gerekır tamam ama ınsanın kendı annesı bıle olsa ev ustune ev olmaz
kadın kendı hayatını kurmak ıstıyorsa kursun evını sızde durumunuz varsa esya yardımı yaparsınız evlat olarak tabıkı yanında olursunuz ama o sızın evladınızmıs gıbı davranmayın derım koca ınsan burde bu ıse sız karısmayın ne olursa olsun sız el kızısınız
karar verdıyse kararını uygulasın ama omur boyu sızın evınızde degıl
Zaten yanlış konuş cam kalo kırcam diye cok korkuyorum. Evde rahat hissetsin diye yemeği falan yapmasını rica etcem.Şimdilik bu konuyu hiç gündem etmeyın evde, bırkac gun bakın duruma gore..
Hayat boyu çalışmamış birinin bir yaştan sonra çalışıp tek başına hayat kurabileceğine inanmıyorum. He yalnızdır, kimsesi yoktur olur belki ama iki evladı varmış. Ne güzel sahip çıkmak istemişsiniz siz de. Kararınızdan dönmeyin birlikte yaşayın derim. İmkanınız varsa dubleks bir daireye yerleşirsiniz üst katında tek oda banyo olan dubleksler var. Lafını, nasıl davranması gerektiğini bilen büyükten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Faydası olur aksine.
Allah merhametli vicdanlı ameller versin .Yarın benim ne olcagim belli mi ki bunun örneğini yaşamdık ki cok kotu.Zarar gelmez ya o rahat etsin yeter .Bebek kısmet artk eltiminkine bakacak zaten.O yaştaki kadın nasıl çalışsın yazık günah. Anneler 10 evlada bakar da 10.evlat bi anneye bakamazmiseğer düzen bozan her şeye burnunu sokan bi tip değilse sizde kalabilir bence. Hem.cocuk da istiyormussunuz ona da bakar mis gibi geçinir gidersiniz. Dediğiniz gibi kendi anneniz olsa ne yapacaktiniz ise simdi de aynısını yapmalisiniz bence
Siz bir meleksiniz diyorum..Kızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani düğün zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu çünkü ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama önümüze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı çağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel çaldı kayinvaldm arıyor hemen açtım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır böyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi süre kalır olmaz çünkü geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var çalışmama hiç gelir yok.Yine son zamanlarda çalıştı öyle günlük işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic düşünmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne güne duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha öncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl böyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki böyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hiç konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende çalışyorum sonuçta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum
Pişman olmak için erken henüz . Yaşlı değil ama rahatsızlıkları varBanada pişman olmus gibi geldiniz
Yası 65-70lerde değilse ve kendisi istiyorsa calısmak bence calısabilir
Çok güzel olur.siz çalışırken bebege sevgiyle bakar ona zarar vermezKızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani düğün zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu çünkü ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama önümüze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı çağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel çaldı kayinvaldm arıyor hemen açtım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır böyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi süre kalır olmaz çünkü geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var çalışmama hiç gelir yok.Yine son zamanlarda çalıştı öyle günlük işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic düşünmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne güne duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha öncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl böyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki böyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hiç konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende çalışyorum sonuçta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum
Lütfen burda olumsuz yazılanları bir kenara koyun siz güzel yüreğinizi dinleyin. .Pişman olacağıma bile bile bunu yaptim zaten .Çünkü ilk değilde fakat empati kurarak yaklaştığımda yapmam gereken buydu. Sadece endişelerim var o andada vardı.
Eşim öyle bırakıp giderse ben onu birakirim Beni birakmicagi ne malum.Bebek konusunda bilmiyorum eliminde olcak bakarım ben hepsine diyor da nasıl bakacak. Zaten daha ortada bisey yok ta .Ben üzülüyorum bu yaştan sonra kadın kendi evinde rahat ettiği gibi değil bu da beni kasiyo cok.Bence size çok yakın bi yerden ev tutun, madem bebek düşünceniz var, siz doğurup işe dönene kadar çalışırsa başka işler yapsın, sonrada sizin bebeğinizi büyütsün, başkasına vereceğiniz parayı kadıncağıza verin, hem de içiniz rahat etmiş olur, toruna gül gibi bakar babane anneanneler... doğru olanı yapmışsınız , sizde anne olacaksınız, ileride Allah korusun düşkünlük yaşadığınızda oğlunuzun öylece çekip gitmesi çok üzerdi sizi.. tebrik ederim
Ben vicdanımın rahat edeceği şekilde yapmam gereken neyse yapmaya hazırım .Diğer kararlar onların.Bu arada Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin .Hayırlı evlat olsun insallahBen böyle zamanlarda eltim bakmaz, o istemez, bunla yapamazı doğru bulmuyorum.
Herkesin annesi ise herkes taşın altına elini koyacak.
En kötü bir ev tutup kardeşler kirasını, annelerinin bakımını ortaklaşa karşılayacak.
Ev ev üstünde olmaz, ben daha aynı evde yaşayıp ay iyi ki kv yaşamışım diyen görmedim.
Yok ya konuşmaz öyle. Aslnda çene sağlam cok ama şuan suskun üzüntüden. Mantıklı soyledginz öyle bi durum olursa o şekilde yaparızHayat boyu çalışmamış birinin bir yaştan sonra çalışıp tek başına hayat kurabileceğine inanmıyorum. He yalnızdır, kimsesi yoktur olur belki ama iki evladı varmış. Ne güzel sahip çıkmak istemişsiniz siz de. Kararınızdan dönmeyin birlikte yaşayın derim. İmkanınız varsa dubleks bir daireye yerleşirsiniz üst katında tek oda banyo olan dubleksler var. Lafını, nasıl davranması gerektiğini bilen büyükten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Faydası olur aksine.
Ben vicdanımın rahat edeceği şekilde yapmam gereken neyse yapmaya hazırım .Diğer kararlar onların.Bu arada Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin .Hayırlı evlat olsun insallah
Kayınvalide akşam esesimsöyleme.dedi .Siddry uyguladığını dedim bu 2 kardeşin suskunlugundan kaynaklanıyor.Benim babam annem vuracak ha .9 yaşımdaydım annemle babam tartışıyordu babamın önüne geçip elini ısırmıştım.Ne münasebet eşime söyledim. Dedim bu böyle olmaz annen ya nasıl izin verirsin.Susursin ama kayınpederim nasıl sindirmişse artık.Bence kisa zamanda evine geri donecek. Asla bosanacagini sanmiyorum. Su an yapilacak en mantikli sey ogullarinin babalarini karsilarina alip adam akilli konusmasi. Gerekirse goz dagi vermeleri. Bu yastan sonra siddet uygulamak ne demek? Otursun oturdugu yerde. Bir daha annemize el kaldirirsan omur boyu suratina bakmayiz, bu kadini da alir gideriz falan diye konussunlar. Benim dedemle anneannem de boyle. Onceden cok yaparmis ama artik ogullarindan korktugu icin vuramiyor. Dili durmuyor ama ona da alismis artik, karsilikli konusup duruyorlar. Oyle boyle yasayip gidiyorlar. Siddetin onune gecebilirlerse cok iyi olur. Bu yastan sonra bosansa kimsenin evinde huzur bulamaz. Kendi basina da hayatini devam ettiremez. Tabi adam siddete devam ederse bosanmaktan baska yol yok.
Ne gibi ?Pişman olmak için erken henüz . Yaşlı değil ama rahatsızlıkları var
Koskoca evli barkli insanlar. Adam asini vermiyor suyunu vermiyor. Neyin sindirilmisligi bu? Goz gore gore annelerinin dayak yemesine izin mi veriyorlar? Benim babam da anneme siddet uyguladi defalarca. Ama annem bosanmadi. Bosanmak istese destek olurdum. Surekli geri gitti. Benim de elimden baska birsey gelmedi. Genc, istese is bulur, bulmasa bilr bosandiginda bolusecegi malla olene kadar yasar ama cesaret edip bosanmadi. Onun yuzunden mutsuz bir cocukluk gecirdik. Buyuk ihtimal hala devam ediyordur ama ben gorusmuyorum babamla. Annem de bana yansitmiyor artik. Cunku resti cektim. Sen bu adamla yasamak istiyor olabilirsin ama beni artik muhatap etme dedim. Sizin esinizin de annesinin arkasinda durmasi lazim. Ama ona ragmen bosanmiyorsa kendi bilir tabi.Kayınvalide akşam esesimsöyleme.dedi .Siddry uyguladığını dedim bu 2 kardeşin suskunlugundan kaynaklanıyor.Benim babam annem vuracak ha .9 yaşımdaydım annemle babam tartışıyordu babamın önüne geçip elini ısırmıştım.Ne münasebet eşime söyledim. Dedim bu böyle olmaz annen ya nasıl izin verirsin.Susursin ama kayınpederim nasıl sindirmişse artık.
FItik tansiyon vs.benim annemde yürümeye hali yok ama hala çalışıyor.Bilmiyorum duruma gore iş bulabilir zaten sigara kullanyor bi o masrafi var .Allah sağlıkla sihttale kucağınıza almayı nasip etsin bebeginiziNe gibi ?
Kaynanam 60-65yaşlarında böbrek hastası ama kendisi calısmak istedigi icin çalışıyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?