Yardima ihtiyacim var .

Evet ben biraz kararlar konusunda uzak durmalaiyim .Istegi kadar kalsın zaten çözüme kavuşur hayırlısıyla

Banada pişman olmus gibi geldiniz
Yası 65-70lerde değilse ve kendisi istiyorsa calısmak bence calısabilir

Allah merhametli vicdanlı ameller versin .Yarın benim ne olcagim belli mi ki bunun örneğini yaşamdık ki cok kotu.Zarar gelmez ya o rahat etsin yeter .Bebek kısmet artk eltiminkine bakacak zaten.

Siz bir meleksiniz diyorum..
Dilerim karşınıza hep sizin gibi güzel kalpliler çıkar.
Kayinvalideniz de kıymetinizi bilir.

Çok güzel olur.siz çalışırken bebege sevgiyle bakar ona zarar vermez

Pişman olacağıma bile bile bunu yaptim zaten .Çünkü ilk değilde fakat empati kurarak yaklaştığımda yapmam gereken buydu. Sadece endişelerim var o andada vardı.
Lütfen burda olumsuz yazılanları bir kenara koyun siz güzel yüreğinizi dinleyin. .

Eltine bebeğine bakacaksa onlarda kalsın ,siz çalışıyorsanız sizin bebeğinize bakacaksa sizinle yaşasın ,daha geniş bi ebe çıkarsınız ,
Şimdilik ses çıkarmayın belki 2 gün sonra evine bile döner,

Eşim öyle bırakıp giderse ben onu birakirim Beni birakmicagi ne malum.Bebek konusunda bilmiyorum eliminde olcak bakarım ben hepsine diyor da nasıl bakacak. Zaten daha ortada bisey yok ta .Ben üzülüyorum bu yaştan sonra kadın kendi evinde rahat ettiği gibi değil bu da beni kasiyo cok.

Ben vicdanımın rahat edeceği şekilde yapmam gereken neyse yapmaya hazırım .Diğer kararlar onların.Bu arada Allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin .Hayırlı evlat olsun insallah

Yok ya konuşmaz öyle. Aslnda çene sağlam cok ama şuan suskun üzüntüden. Mantıklı soyledginz öyle bi durum olursa o şekilde yaparız

Bence kisa zamanda evine geri donecek. Asla bosanacagini sanmiyorum. Su an yapilacak en mantikli sey ogullarinin babalarini karsilarina alip adam akilli konusmasi. Gerekirse goz dagi vermeleri. Bu yastan sonra siddet uygulamak ne demek? Otursun oturdugu yerde. Bir daha annemize el kaldirirsan omur boyu suratina bakmayiz, bu kadini da alir gideriz falan diye konussunlar. Benim dedemle anneannem de boyle. Onceden cok yaparmis ama artik ogullarindan korktugu icin vuramiyor. Dili durmuyor ama ona da alismis artik, karsilikli konusup duruyorlar. Oyle boyle yasayip gidiyorlar. Siddetin onune gecebilirlerse cok iyi olur. Bu yastan sonra bosansa kimsenin evinde huzur bulamaz. Kendi basina da hayatini devam ettiremez. Tabi adam siddete devam ederse bosanmaktan baska yol yok.

Kayınvalide akşam esesimsöyleme.dedi .Siddry uyguladığını dedim bu 2 kardeşin suskunlugundan kaynaklanıyor.Benim babam annem vuracak ha .9 yaşımdaydım annemle babam tartışıyordu babamın önüne geçip elini ısırmıştım.Ne münasebet eşime söyledim. Dedim bu böyle olmaz annen ya nasıl izin verirsin.Susursin ama kayınpederim nasıl sindirmişse artık.

Koskoca evli barkli insanlar. Adam asini vermiyor suyunu vermiyor. Neyin sindirilmisligi bu? Goz gore gore annelerinin dayak yemesine izin mi veriyorlar? Benim babam da anneme siddet uyguladi defalarca. Ama annem bosanmadi. Bosanmak istese destek olurdum. Surekli geri gitti. Benim de elimden baska birsey gelmedi. Genc, istese is bulur, bulmasa bilr bosandiginda bolusecegi malla olene kadar yasar ama cesaret edip bosanmadi. Onun yuzunden mutsuz bir cocukluk gecirdik. Buyuk ihtimal hala devam ediyordur ama ben gorusmuyorum babamla. Annem de bana yansitmiyor artik. Cunku resti cektim. Sen bu adamla yasamak istiyor olabilirsin ama beni artik muhatap etme dedim. Sizin esinizin de annesinin arkasinda durmasi lazim. Ama ona ragmen bosanmiyorsa kendi bilir tabi.

Ne gibi ?
Kaynanam 60-65yaşlarında böbrek hastası ama kendisi calısmak istedigi icin çalışıyor hala
FItik tansiyon vs.benim annemde yürümeye hali yok ama hala çalışıyor.Bilmiyorum duruma gore iş bulabilir zaten sigara kullanyor bi o masrafi var .Allah sağlıkla sihttale kucağınıza almayı nasip etsin bebeginizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…