Yardima ihtiyacim var .

Neclaaa12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2019
247
184
33
30
Kızlar merhaba .Sizden bi konu hakkında yardim istiyorum .Yanlış davranmamak adına.Kayinvalidemi severim yani düğün zamanı yada normal zamanda yaptıklarını unutarak .Boyle yapmam gerekiyodu çünkü ne ben ne eşim huzurlu olmazdık. Yani unuttum sildim cok unutulacak şeyler değildi.Ama önümüze bakmak gerek .Dun kayinvalidem aradı çağırdı tamam geliriz añne dedim .10 dk sonra tel çaldı kayinvaldm arıyor hemen açtım sonra ise sesler geliyor belli kayınpeder le kavga ediyor .Eşime cabuk gidelim dedim yoldayız. Hemen gittik yakın zaten kayinvalfm esyalrini topluyor kayınpeder odasında kavga etmislr kayınpeder m şiddet uygulamış kadına. Zaten bu yıllardır böyle hep akrabalarına yakınlarına gider bi süre kalır olmaz çünkü geri gelir yaşı var rahatsızlıkları var çalışmama hiç gelir yok.Yine son zamanlarda çalıştı öyle günlük işlerde. Dedim eşime bize gidicez.Hic düşünmedim benimde annem olabilir aslnda gidebilecek ablası var ki bekar oda ama anlaşamazlar hem ne biliyim oğlu daha yakın. Evlatlar ne güne duruyor .Eşim 2 kardeş ama daha öncede oldu biz evli değildik ona gitmedi eltim istemez zaten.Benimde annem bu durumda olabilir .Ama bunların ilk değil ve şiddet insan nasıl böyle bi şey yapar .Simdi kayınvalidem iş bulcam bi şekilde yasicam diyo. Olmaz tabi ki böyle bi şey izin vermem eşim tamamen bana bıraktı hiç konusmyo .Ben ise yanlış bi davranış yapcam kırcam diye cok korkuyorum bende çalışyorum sonuçta bi anne ve yaşlı. Siz olsaniz nasil bi tutum izlerdiniz.Bebek istiyoruz bu arqda ama nasil olur bilmiyorum

İyi niyetinizi sahip çıkma hissinizi gösterdiğiniz için kutluyorum sizi kayınpeder akıllanmaz mı bu yaştan sonra ayrı gayrı nasıl yaşarlar kayınvalidenin sorumluluğunu almakta çok zor bence eşinizin diğer kardeşiyle konuşup duruma çözüm bulmaları lazım annelerine sahip çıkmaları lazım sadece sizlik bi durum yok ortada böyle büyük bi sorumluluğu da almayın zaten altından kalkamazsınız

Canim esinin yanin da durmasi cok hos. Annedir o yaniniza alin belki kayinpederin gelir alir barisabilir. Anneniz size iyi davraniyorsa alin sizi sevmiyorsa yaniniza aldiginizda tutumu degisebilir sizi sevebilir. Bir muddet kalsin bence annenize siz soyleyin ama yanımızda kal annecim vs. Esiniz soylerse esiniz istiyo sanabilir nazik bir dille siz soyleyin

Eevt doğru söylüyorsunuz. Kardeşi yanaşmaz daha öncede oldu bu durum.Bebek bekliyorlar aslında kayınvalidem bakacak .Ama nasıl olur bilmiyorum.

O anın verdiği hassasiyetle hareket etmiş gibisiniz. İnsanlar ayrılabilir ama başkasına yük olmayacak şekilde hayatını kurar. Kayınvalideniz de çalışıp bi ev tutsa daha cazip olur diye düşünüyorum her iki taraf için de.

Beni cok sever .Çünkü ben yaptiklarini gormedim unuttum.Oyle devam ettim sen cok farklisin der cnku uzatmadim. Ben hep anaç ol beklentimiz bu demisimdir sever çünkü benim aldığım giydiğim şeyleri yapmayı.

Pişman olacağıma bile bile bunu yaptim zaten .Çünkü ilk değilde fakat empati kurarak yaklaştığımda yapmam gereken buydu. Sadece endişelerim var o andada vardı.
Hıc calısmamıs ve meslegı olmayan bırı calıssa bıle kendı hayatını devam ettıremez. Bu durumda ya bekar olana gıdecek, ya da donusumlu kalacak hepınızde. esıne sakın temellı bızde kalmayacak dımı deme, sankı hep baska secenekler varmıs gıbı davran.

Pişman olacağıma bile bile bunu yaptim zaten .Çünkü ilk değilde fakat empati kurarak yaklaştığımda yapmam gereken buydu. Sadece endişelerim var o andada vardı.
Bence doğru olanı yapmışsınız. Şimdilik zaman verin pişmanlığınızı yansıtmayın. Kadın şiddet görmüş ve oğlunun evinde. Daha önce de yaşanıp gitmiş evine. Bence yine döner evine, bu konuyu şimdilik kafanıza takmayın. Belki sizin yanınızdayken beraber bir iş arayışına girersiniz, çalışmaya başlar, evine döner. Ve sonrasında tekrar sıkıntılı bir durum yaşarsa, işi de olacağı için bu sefer kendi evine çıkar.

Hayat boyu çalışmamış birinin bir yaştan sonra çalışıp tek başına hayat kurabileceğine inanmıyorum. He yalnızdır, kimsesi yoktur olur belki ama iki evladı varmış. Ne güzel sahip çıkmak istemişsiniz siz de. Kararınızdan dönmeyin birlikte yaşayın derim. İmkanınız varsa dubleks bir daireye yerleşirsiniz üst katında tek oda banyo olan dubleksler var. Lafını, nasıl davranması gerektiğini bilen büyükten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Faydası olur aksine.

hep boyleler dıyorsunuz bır dargın bır barısık ... kayınvalıdenız yıne barısır esıyle

sımdı ev ustune ev olmaz ha yaslılık hastalık omur boyu bakım gerekır aynı evde yasamanız gerekır tamam ama ınsanın kendı annesı bıle olsa ev ustune ev olmaz
kadın kendı hayatını kurmak ıstıyorsa kursun evını sızde durumunuz varsa esya yardımı yaparsınız evlat olarak tabıkı yanında olursunuz ama o sızın evladınızmıs gıbı davranmayın derım koca ınsan burde bu ıse sız karısmayın ne olursa olsun sız el kızısınız
karar verdıyse kararını uygulasın ama omur boyu sızın evınızde degıl

Evet dogru olan buydu .Doner bencede bu sefer kesin diyor.Bende kiziyorym cocuklarim icin katlandim diyor.Dedim kimin umrunda bak cocuklarn kendi hayatinda sen kendini yipratmissnz .Ya cok uzuluyorum aslinda kimse bu duruma düşmek zorunda değil bi kadın her şartta kendine bakabilmeli zamanında çalışmak yerine gezmişler tozmusalr şimdi hep pismanlik

O yaştaki kadın nasıl çalışsın yazık günah. Anneler 10 evlada bakar da 10.evlat bi anneye bakamazmis eğer düzen bozan her şeye burnunu sokan bi tip değilse sizde kalabilir bence. Hem.cocuk da istiyormussunuz ona da bakar mis gibi geçinir gidersiniz. Dediğiniz gibi kendi anneniz olsa ne yapacaktiniz ise simdi de aynısını yapmalisiniz bence

Ben böyle zamanlarda eltim bakmaz, o istemez, bunla yapamazı doğru bulmuyorum.
Herkesin annesi ise herkes taşın altına elini koyacak.
En kötü bir ev tutup kardeşler kirasını, annelerinin bakımını ortaklaşa karşılayacak.
Ev ev üstünde olmaz, ben daha aynı evde yaşayıp ay iyi ki kv yaşamışım diyen görmedim.

Gençlik başımızda duman genelde maalesef. Pişmanlıklar hep sonradan çıkıyor. Döner döner. Ha iş uzar da dönmezse, iş bakalım vs diye siz çaktırmadan yol yapmaya başlarsınız ya da hiç olmadı dönüşümlü olur.

Bence size çok yakın bi yerden ev tutun, madem bebek düşünceniz var, siz doğurup işe dönene kadar çalışırsa başka işler yapsın, sonrada sizin bebeğinizi büyütsün, başkasına vereceğiniz parayı kadıncağıza verin, hem de içiniz rahat etmiş olur, toruna gül gibi bakar babane anneanneler... doğru olanı yapmışsınız , sizde anne olacaksınız, ileride Allah korusun düşkünlük yaşadığınızda oğlunuzun öylece çekip gitmesi çok üzerdi sizi.. tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…