• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var

kahkaha1678

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2024
8
2
6
33
İyi akşamlar hanımlar iki aylık bebeğim var geçen hafta hiriltisi vardı doktora götürdüm azitro verdi üç gün onu kullandik ayni hafta bende grip oldum çok kötü hala da duzelemedim antibiyotik kullanıyorum sorum şu üç günden beri bebeğim çok huzursuz sürekli mızmızlaniyo kucakta kalmak istiyo acaba benim kullandığım ilaçlardan mi yoksa büyüme atagimi geciriyo

İyi akşamlar hanımlar iki aylık bebeğim var geçen hafta hiriltisi vardı doktora götürdüm azitro verdi üç gün onu kullandik ayni hafta bende grip oldum çok kötü hala da duzelemedim antibiyotik kullanıyorum sorum şu üç günden beri bebeğim çok huzursuz sürekli mızmızlaniyo kucakta kalmak istiyo acaba benim kullandığım ilaçlardan mi yoksa büyüme atagimi geciriyo
Şu an 2.ay atağı geçiriyor benim için en zor atak haftasıydı.Sürekli ağlamalr krizler uyunmamalar kucakta geçen hatta sadece arabada uyunan bi süreçti .Atak haftlarında çok zorlanıyorlar normalde.Ama bi hastalık geçirmiş siz de ilaç kullanıyormuşsunuz etkisi olmuş mudur bilemiyorum.Güzel bi duş aldırın masajlar yapın.Sakinleştirici müzikler açın.Kalabalık ortamlara pek sokmayın.Ana kucağı var mı .Onlarda iyi duruyır bebekler rahatlatıyor.(bunlar beniö tecrübelerim tabi kendi bebeğimde işe yarayan şeyleri yazdım.)

Her ikinize de Allahım acil şifalar versin inşallah.

Büyüme ataklarını bilmiyorum da 2 aylık bebeğin sürekli kucak istemesi normal bana göre.

Bebişin de burun tıkanıklığı vardır belki. Tekrardan kontrole götürdünüz mü iyileşti dedi mi doktor

Back
X