yardıma ihtiyacım var

ryabgra

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
35
1
18
35
Zonguldak
kızlar iki yıllık bir ilişkim var ailesiyle falanda tanıştım dürüst güvenilir bir insandır o mezun oldu şimdi 6 aydır uzaktan yüeütüyoruz çok şükür iyi ama cuma günü ben tam derse girecekken okuldan bir çocuk bizim sınıftaki kızlara kızlardan biride kız arkadaşı babam kalp krizi geçirdi ölecek durumu çok kötü bi tanıdık doktor olsa keşke falan diyordu ben de kayıtsız kalamadım dayımı aradım bu işlerden anlıyor tanıdığı var diye o sırada da hoca geldi telefonu çocuğa verdim sen konuş dayımla iki dakika sonra telefonu sınıfa getir dedim çocuk getirmedi üstüne erkek arkadaşım aramış açmış demiş ben rüyanın arkadaşıyım babam kalp krizi geçirdi sağ olsun yardım etti dayısıyla konuşturdu ara olduğuğnda vereceğim telefonu demiş sonra ben aldım telefonu aradım sen nasıl tanımadığın bir insana telefonunu veririsin hem o senin nerden arkadaşın oluyor güvenimi sarstım diye saydırdı ama ben insanlık için yaptım kötü amacım yoktu oda biliyor kötü amacımın olmayacağını 3 gün ne aradı ne sordu bende aramadım dün akşam aradım sen telefonunu kimseye vermezsin biliyorum bi gün arıyorum telefonu erkek açıyo arkadaşıyım diyo dedi bende tekrar açıkladım durumu yüzüme kapattı telefonu üstüne mesaj attı geçen borç almıştım onsan kartın parasını ne zaman gönderiyorsun yazmış hayatta para mevzusu geçmemiştir lafını bile etmez ama bunu neden yaptı sizce canımı yakmak için mi. sonra bugün mesaj atmış daha fazla uzamasın bir daha telefonunu kimseye verme yazmış. kızlar ne yapayım sizce konuyu kapatayım mı tabi baya bir süre yine soğuk davranır bana ama eminim o benim yerimde olsa bana derdiki ben ne yaptığımı biliyorum benim içim rahat kusura bakma saçmalıklarınla kurmalarınla uğraşaşmam derdi yine olan bana olurdu niye çektirdi böle ne yapayım bişey diyin konuyu kapatayım mı adım atmışken

bir anda kıskançlık krizine girmiş.tamam kötü niyetiniz yok ama belliki sevgiliniz başka açıdan bakmış.
2 yıldır sizi artık tanıyor olması gerekirdi.fazla uzatmış.
ben yaşasaydın bu durumu ne yapardım şuan bilemiyorum ama bu konuyu kapatsamda para mevzusu konusunu kapatmazdım.
çok çirkin.konunuzla hiç alakası yokken bunu söylemesi çok ayıp.

aynen öyle gururum incildi resmen ya. beni çok iyi tanıyor ağzımdan çıkacakları ben söylemeden o söyler hata neler düşündüüğümğde çok iyi bilir fakat çektirdi işte cezalandırma huyu var onun. yanına gidene kadar açmayıpta yanına gidince mi açsam bu mevzuyu kırıldım diye hani uzaktayken daha da büyüyor ya bazı mevzular

para mevzusunu açmasaydı affedilebilir bişey ama parayı ne zaman gönderiyorsun demek çirkin,insanın aklından da çıkmaz kolay kolay

ben onun kredi kartından çektirmiştim ödeyeceğim şeyi 150 sini yatırdım bugünde kredi kartının son günü 70 tl daha kaldı bu 70 tl nin lafını yaptı resmen bana biliyorum 500 600 ne kadar olsa vermiştr bir kuruş bile istememiştir neden bunu yaptı ki canımı yakmak için mi

Ben bunu konuyu kapatabilirdim. Seni aradığında tanımadığı bilmediği bir erkeğin senin telefonu açmasına bozulabilir. Aynı durumda sen olsan sen de bozulurdun ama durumu açıkladığında bence uzatmaması lazımdı yanlış bir şey yaptığını düşünmüyorum.. Yalnız o para konusuna ben çok takardım ne demek geri gönder. En ufak sorunda bu şekildemi yaklaşacak sana karşı. Bir de ertesi gün bir şey olmamış gibi sanki uzatan senmişsin gibi tamam konuyu kapatalım uzamasın. Dediğim gibi o konuyu kapatırdım ama para konusunu asla kapatmazdım bana ağır gelirdi.

banada çok ağır geldi yüzyüze olduğumuzda yanına gittiğimde mi açsam konuyu yoksa telefonda mı söylesem tırsıyprum yine geri teper diye ne yapayım sizce

konuyu kapatın gitsin bence.. ama parasını da ver istemiş çünkü... yani ben olsam böyle yapardım...

evet belli ki canınızı yakmak için çok ama çok yanlış bir yol seçmiş

Gelecek düşünüyorsan bu çocukla iki kere düşün derim..

Bence o kızgınlıkla ayrılmayı düşündü senden ve aklına ilk gelen şey de sende kalan parası oldu.

Yarın bir gün tartışınca bu sefer diğer paraların da lafını açar.

Çok itici bir davranış madem sıkıntı yapacak niye vermiş kredi kartını.

konuyu kapatın gitsin bence.. ama parasını da ver istemiş çünkü... yani ben olsam böyle yapardım...

parasını bugün yatıracağım fakat yüzyüze konuştuğumuzda yanına falan giitiğimde açsammı bu konuyu kırılıldım diye uzaktayken yapmayı düşünmüyorumda. paraya ihtiyacı olan bir çocukta değil birde bi kızdanda asla para mı ver gibi birşey talep etmez bana da arada hep sorar paran var mı göndereyim mi diye

ne olursa olsun aranızda para mevzusunu açmaması gerekirdi ayrıca uzaktan yürütülen bir ilişki her iki taraftan da sağlıklı olmaz canım

Kaç yaşında bu adam? Tavrı çok çocukça. Ben olsam parasını ilk fırsatta verir, n'oldu, ayrılacak kadar kızdın da ilk paran mı aklına geldi derdim. Başka borcum var mıydı, diye eklerdim

Kaç yaşında bu adam? Tavrı çok çocukça. Ben olsam parasını ilk fırsatta verir, n'oldu, ayrılacak kadar kızdın da ilk paran mı aklına geldi derdim. Başka borcum var mıydı, diye eklerdim

ya düşünmeden söyledi ya canımı ykmak için ayrılmaka için öyle bir şey demez onu tanıyorum ama gururuma yediremiyorum resmen

ne olursa olsun aranızda para mevzusunu açmaması gerekirdi ayrıca uzaktan yürütülen bir ilişki her iki taraftan da sağlıklı olmaz canım

bu zamana kadar büyük mevlalardaki paraların mevzusunu dair açmamıştır ama bu 70 liralık mevzuyu niye açtı aklım almıyor. yapsa daha öncelerden de yapardı. sorsam mı yada uzaktayız şimdi sormasam mı bilemedim.

o sadece intikam almak için paramı yatır demiş... yüzyüze geldiğinde kırıldığını belli et ve olayı anlatabilirsin en azından yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmış olur....

o sadece intikam almak için paramı yatır demiş... yüzyüze geldiğinde kırıldığını belli et ve olayı anlatabilirsin en azından yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmış olur....

tamam ama şimdi uzaktan arayıpta niye para mevzusunu açtın falan demiyim demi büyüyebilir belki uzaktan

Canım bence sadece parayı yolla o zaman, ama hiç bekletmeden, ilk fırsatta, sonra da hiç bu mevzuyu açma...Ona ulaşmak için bir çaba da sarfetme. Sessiz kal bir süre. Durgun ol. O anlayacaktır seni kırdığını.

tamam ama şimdi uzaktan arayıpta niye para mevzusunu açtın falan demiyim demi büyüyebilir belki uzaktan

ewet büyüyebilir...

parayı yatıracağın zaman ara onu parnı yatırıyorum haberin olsun de (belki pişmanlık duyar yatırma der), yatırırsan da yatırdım de...

bence , kıskançlık yapmış evet ama parayı ne zaman verıyorsun demesi ise, ayrı bir muamma...hoş değildi.
bu yüzden tabiki uzamasın konunuz fakat anladım kadarıyla sız alttan alıyor ve ilişkide vazgeçemeyecek taraf olduğunuzu belli etmiş görünmektesınız.. uzun ilişkilerde inişli çıkışlı dönemler vardır fakat bu durumlarda karşılıklı anlayış söz konusudur..
Bence uzatmyın fakat rahatsız olduğunuuzu ve üzüldüğüzü ona belirtin veyahut hissetirin laf aralarında çarpıştırın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…