kızlar iki yıllık bir ilişkim var ailesiyle falanda tanıştım dürüst güvenilir bir insandır o mezun oldu şimdi 6 aydır uzaktan yüeütüyoruz çok şükür iyi ama cuma günü ben tam derse girecekken okuldan bir çocuk bizim sınıftaki kızlara kızlardan biride kız arkadaşı babam kalp krizi geçirdi ölecek durumu çok kötü bi tanıdık doktor olsa keşke falan diyordu ben de kayıtsız kalamadım dayımı aradım bu işlerden anlıyor tanıdığı var diye o sırada da hoca geldi telefonu çocuğa verdim sen konuş dayımla iki dakika sonra telefonu sınıfa getir dedim çocuk getirmedi üstüne erkek arkadaşım aramış açmış demiş ben rüyanın arkadaşıyım babam kalp krizi geçirdi sağ olsun yardım etti dayısıyla konuşturdu ara olduğuğnda vereceğim telefonu demiş sonra ben aldım telefonu aradım sen nasıl tanımadığın bir insana telefonunu veririsin hem o senin nerden arkadaşın oluyor güvenimi sarstım diye saydırdı ama ben insanlık için yaptım kötü amacım yoktu oda biliyor kötü amacımın olmayacağını 3 gün ne aradı ne sordu bende aramadım dün akşam aradım sen telefonunu kimseye vermezsin biliyorum bi gün arıyorum telefonu erkek açıyo arkadaşıyım diyo dedi bende tekrar açıkladım durumu yüzüme kapattı telefonu üstüne mesaj attı geçen borç almıştım onsan kartın parasını ne zaman gönderiyorsun yazmış hayatta para mevzusu geçmemiştir lafını bile etmez ama bunu neden yaptı sizce canımı yakmak için mi. sonra bugün mesaj atmış daha fazla uzamasın bir daha telefonunu kimseye verme yazmış. kızlar ne yapayım sizce konuyu kapatayım mı tabi baya bir süre yine soğuk davranır bana ama eminim o benim yerimde olsa bana derdiki ben ne yaptığımı biliyorum benim içim rahat kusura bakma saçmalıklarınla kurmalarınla uğraşaşmam derdi yine olan bana olurdu niye çektirdi böle ne yapayım bişey diyin konuyu kapatayım mı adım atmışken