• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var

krmzglbusra

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
41
2
13
Kızlar bir kaç gün once konu acmıştım evime donmelimiydim diye şimdide eşimle aramızda problem çıktı bayramda esimin abisi istanbuldan geliyor esimde tutturdu bizde gidicez memlekete diye olayın üstünden daha bir hafta geçmedi ben gidipte nasıl hiçbir sey olmamış gibi davranirim gelmek istemiyorum dedim kavga ettik sen gelme ben gidicem diyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen

onceki konunu bipmiyorum ama bence bos yere esini kirma. suyuna git icinden gelmiosa bile severek yaptigini sansin bu senin degerini artirir hrm bayram kavgali gecirmeyin cnm

Çok basit bak cevabı eşin vermiş gelme diye
Daha ne istiyorsun gitme işte..

Kızlar bir kaç gün once konu acmıştım evime donmelimiydim diye şimdide eşimle aramızda problem çıktı bayramda esimin abisi istanbuldan geliyor esimde tutturdu bizde gidicez memlekete diye olayın üstünden daha bir hafta geçmedi ben gidipte nasıl hiçbir sey olmamış gibi davranirim gelmek istemiyorum dedim kavga ettik sen gelme ben gidicem diyor ne yapmalıyım bana yardım edin lütfen
Eşin vermiş cevabı işte gitmek istemiyorsanız gitmeyin ama eşinizin gitmesinede birşey demeyin,siz de kendi ailenizin yanına gidin.

Back
X