• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var...

akilaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
12
2
3
31
20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor

Kaç kere konuşmayı denedim sen annemi banamı kötuluyorsun dıyo bagrıp cagryor artk piskolojim bozuldu

20 yasındayım, 1yıllık evliyim kayınvalidemle beraber oturuyorum.. evlendiğimde okuyordum kayınvalidem naptı ne etti okuldan aldırdı ki ben ve ailem egitime devam edicem şartyla evlenmeme izin vermişlerdi eşimde destekliyordu ama noldu anlamadm göndermediler bir daha..
kayınvalidem eşimle cok kıskanıyor bizi daha bir haftalık evliydık pazar gunuydu eşim anneme ikimiz güzel bir kahvaltı hazrlayalım dedi alışverişe gittik geldğimzde duymadgımz laf kalmadı ben kimimki artk karsı var ben adammıyımki daha ne laflar etti sırf esimle alışverişe gttk dıye yaptı butun bunları. Herseyi yasakladı basma etekler gydryor sacbas yaptrtmıyor kalem surmeme izin vermiyor ne ailemden nede arkadaslarımdan kimse gelemıyor. Ki eşim bna pantolonu cok yakstrrdı bekarken saclarımı cok severdi .evde hizmetcı gıbıyım ama yaranamıyorum saygszlık yapmıyorum.eşimle daha yalnız hiç birşey yapmadık. Esim annesine cok duskun görmuyor hıcbrseyı bna bagryor

Ayni eve cikarken nasil planliyordun ki tabii ki boyle olacak... Hem birinin duzenine evine gidip hem her istedigini yaptirirlar mi..... Sen de alis artik boyle yasamaya....

Ayrıca suc kayinvalide de değil 19 yasinda sana daha bir ev acamayacak bir adamla evlenmiş olman.

Önce kendinizle yuzlesin. Sonra baskasina suç bulun

Bekarkende görüşüyordum kayınvalidemle ben arkadas gbı oluruz beraber dolasrz sohbet ederz fln zannedıyodum ama tam tersı cıktı esim hiç bi şekilde ailemi bırakamam dedgı ıcın aynı evde oturuyoruz hem benim kendı aılemn hemde esimin durumu cok iyi ama ayralamm dedgı ıcın beraber oturduk cok kötuyum lutfen yardım edın bna cok neşeliydim artk gulemıyorum bile

Bekarkende görüşüyordum kayınvalidemle ben arkadas gbı oluruz beraber dolasrz sohbet ederz fln zannedıyodum ama tam tersı cıktı esim hiç bi şekilde ailemi bırakamam dedgı ıcın aynı evde oturuyoruz hem benim kendı aılemn hemde esimin durumu cok iyi ama ayralamm dedgı ıcın beraber oturduk cok kötuyum lutfen yardım edın bna cok neşeliydim artk gulemıyorum bile

Ne yapabiliriz peki? Adam ya annemle ya evlenmem demis siz de evlenmezsen evlenme diyememissiniz sanki bu hayatta ki tek muhim sey evlilik.....simdi ne deseniz bos.bastan kabul etmissiniz...

Ailen nasil izin verdi 19 yasinda evlenmene

Son düzenleme:
Ah be kızım, okulun bitmeden ne diye evlenirsin. ://
Eşin görmediği sürece düzelmez bu durum.

Okula dönme imkanınız varsa kesinlikle okula dönün, hiç kimse sizin eğitim hakkınızı elinizden alamaz. Bu dünyanın bin türlü hali var, yarın bir gün size ne olacağı belli olmaz. Elinizde diplomanız olsun, bundan 10 sene sonra çok pişman olursunuz, daha yaşınız çok küçük, düzeninizi oturtmadan da sakın çocuk filan yapmayın.

Brbrmzi cok sevıyorduk babam cok karsı cıktı sonra esim okutucam dıye ikna etti bnde okadar inandmki ona ailemde inandı. Kendi aileme bunların hiç birini anlatamam anlatrsam bi dakıka bile durdurmazlar beni burda ve 3aylık hamileyim

Brbrmzi cok sevıyorduk babam cok karsı cıktı sonra esim okutucam dıye ikna etti bnde okadar inandmki ona ailemde inandı. Kendi aileme bunların hiç birini anlatamam anlatrsam bi dakıka bile durdurmazlar beni burda ve 3aylık hamileyim

Hee tabee bak gebeliği atlamışım,iyi oldu hatırlattığın.
Mübarek olsun

ah bee güzelim daha okul bitmeden ne diye evlenirsin madem evlendin ne diye kaynana ile oturmayı kabul edersin kii

Evlendiğim için inanın cok pişmanım ama eşimi cok seviyorum kac kere gtmeyi dusundum ama yapamadım babamn basını yere eymek istemedim amcamlar fln cok karsı cıkmıştı babam srf ben istyorum dye kendi bile istemedği halde hepsine karsı cıkmıştı

Aferin Aferin.... Ne diyelim ne yapalım biz sana? Korunmamissin bile....

Alis orada yasamaya.... Alis tüm bunlara... Biliyorsun herkes seçimlerini yasar bu hayatta... Sen seçimini yapmissin sonucuna da katlanmak zorundasin...

Evlendiğim için inanın cok pişmanım ama eşimi cok seviyorum kac kere gtmeyi dusundum ama yapamadım babamn basını yere eymek istemedim amcamlar fln cok karsı cıkmıştı babam srf ben istyorum dye kendi bile istemedği halde hepsine karsı cıkmıştı

madem sen sorunu çözemiyorsun. babanda arkanda. babana intikal ettir. o çözsün. sen sahipsiz değilsin ki? anlasın çok sevdiğin kocacığında...

sen kocanla mı evlendin k.validenle mi?

ayrıca babanın başını yere eğmek ne demek.... herkesin varmış bir bildiği... baban seni seviyormuş. arkanda durmaya devam eder... bir kulağına gitsin yeter...

Back
X