Ah be güzel kardeşim, devlet hastanesinde o pozisyonda calısman icin taseron firmadan milletvekili bakan torpile ihtiyacın var. Özel hastanede ise mezuniyete. allah yardımcın olsun.Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen
Canım bu kadar çok sağlık sektörü istiyorsan niye 2 yıllık bir bölüm okumuyorsun? Hem sevdiğin şeyi okumuş olursunMerhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen
Merhaba arkadaşlar. Ne yapacağımı artık bilmediğim için buraya yazmak istedim. Ben aylardır iş arıyorum. Çalışmak isteyene iş çok biliyorum. Ama ben hastanelerde çalışmayı çok istiyorum. Bende büyük takıntı haline geldi ve başka yerde çalışınca motive olamıyorum. Keyif alamıyorum eve gelip ağlıyorum ve işten çıkıyorum. Ben birçok hastaneye başvuru yaptım. Hem internet üzerinden hemde bireysel olarak ama beni hiç çağirmadılar. Ben lise mezunuyum. Bilgisayar sertifikam var. Bir çok kişi gördüm ortaokul mezunu ama hasta kayıt kabul personeli olarak çalışıyor. Bu işler neden torpil tanıdık öneri gerektiriyor. Bende hasta kayıt, hasta danışma,diş hekimi asistanı gibi işlerde çalışmayı çok istiyorum. Ama olmuyor çünkü kimsem yok komşum acıbadem hastanesine tanıdıkla girdi. Ortaokul mezunu ne yaptıysam bana referans olmadı. Kimse kimseye yardım etmiyor. İyi insanlar karşıma çıkmadı kimse bana yardım etmiyor. Çok üzülüyorum kendimi eksik yetersiz hissediyorum. Lütfen beni yanlış anlamayın benim gördüğüm bir tek burda insanlar birbirine yardım ediyor. Sizde bana yardımcı olun lütfen
Ben şu anda üni ya hazırlanıyorum. Kendi kendimi çalıştırıyorum evde kendi imkanlarımla kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ben anladım ama bu işler ya şans yada torpil bende doğuştan şans yok torpilim de kimsem yok herkeste tecrübeli arayışı bi yerlerden başlamayan biri nasıl tecrübeli olabilir bnde bu mantığa karşıyım.Canım bu kadar çok sağlık sektörü istiyorsan niye 2 yıllık bir bölüm okumuyorsun? Hem sevdiğin şeyi okumuş olursun
hem diğer adaylardan bir farkın olur.
Çok rahat kazanırsın, biraz çalış yeter. 2 yıllıklar basit.Ben şu anda üni ya hazırlanıyorum. Kendi kendimi çalıştırıyorum evde kendi imkanlarımla kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ben anladım ama bu işler ya şans yada torpil bende doğuştan şans yok torpilim de kimsem yok herkeste tecrübeli arayışı bi yerlerden başlamayan biri nasıl tecrübeli olabilir bnde bu mantığa karşıyım.
Hastanede çalışıpta ne yapacaksın ? Hırlısı,hırsızı,arsızı,cahili,çok bilmisi,kendini begenmisi.. Gunde kac küsür insanla muhattap olacaksin.Yapacagin is sekreterlik. Daha ufak tefek bir yer cok cok cok daha iyi olur bence. Insanla ugrasmak hayattaki en zor sey.Hadi bunu geçtim enfeksiyon denen bir şey var yahu. Ayrıca tukenmislik sendromuna en çok yakalanan sektör sağlık sektoruymus. Bak bunu da eklemis olayim.Sabahtan aksama kadar beynin şişer,patlar patlar. Olmaması daha hayırlı. Kaç kurtar kendini arkadaşım. Bir heves uğruna yakma gencligini
Kesinlikle öncelikle sağlıkla ilgili bir bölüm bitirmelisin, şansın oldukça artar böylece. Ayrıca elbette kazanırsın, 4 yıllık olmadı 2 yıllık yazarsın, örgün olmazsa uzaktan eğitim, açıköğretim yaz. Her şekilde girersin üniversiteye endişelenme. Sonrasında belki hemen istediğin gibi bir yerde istediğin maaşla iş bulamazsın ama bir arkadaşım vardı 2 sene bir dişçinin yanında stajyer asistan olarak çalıştı. Yol+yemek parası ancak çıkıyordu ama sonra oradaki deneyiminin referansıyla bir başka bir doktorun muayenesinde daha düzgün bir maaşla işe girdi. Yani sen önce kendini donatmaya bak, iş bulma kısmını da sonra düşün, çünkü sadece bir sertifikayla olacak şey değil bunlar. İlle de torpille, haksızlıkla, kısa yoldan bir yere gelmek istiyorum diyorsan da, o konuda verebileceğim tavsiye sıfır.Ben şu anda üni ya hazırlanıyorum. Kendi kendimi çalıştırıyorum evde kendi imkanlarımla kazanır mıyım kazanmaz mıyım bilmiyorum ben anladım ama bu işler ya şans yada torpil bende doğuştan şans yok torpilim de kimsem yok herkeste tecrübeli arayışı bi yerlerden başlamayan biri nasıl tecrübeli olabilir bnde bu mantığa karşıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?