Neofertil erkekler için olan vitamin tableti.sperm değerlerini düzeltmek icin iyi.prolaktine faydası yok. Prolaktin değerini düşürmek icin testere dişli aslan pençesi kürü icsin günde iki kez.hem prolaktin düser.hemde hormonları düzene koyar.Bu otu genelde hanumlat icin iyi diye biliyorlar.Ama erkeklerdede cok faydali. Prolaktin süt hormonu. Her kadinda cok az erkeklik hormonu. Her erkekte cok az kadınlık hormonu vardir.Egerki bu hormin değerlerinde fazlalık olursa kısırlığa nwden olur.bu yüzden hormonları dengede tutmak için bu ot cok faydaliKızlar eşimin sperm değeri 17 milyon dan 28e yükseldi toplam sperm sayısı da 56 dan 84 e yükseldi ama ileri hareketlilik 17 a+b olarak toplamı %56 ama cuma günü eşim USG çektirdi ve hormon testi yaptırdı hersey normal ama prolaktin değeri 21 çıktı bunun için ilaç verdi ve neofortil adında bi tablet önerdi 150 tlmis sizce almalı miyim bi de kür uyguluyorum eşime 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım şimdi havuç suyu içiyor . Kullananlar yardım edin lütfen Rabbim bize de tez zamanda bi evlat nasip etsin inşallah ☺☺☺
Neofertil erkekler için olan vitamin tableti.sperm değerlerini düzeltmek icin iyi.prolaktine faydası yok. Prolaktin değerini düşürmek icin testere dişli aslan pençesi kürü icsin günde iki kez.hem prolaktin düser.hemde hormonları düzene koyar.Bu otu genelde hanumlat icin iyi diye biliyorlar.Ama erkeklerdede cok faydali. Prolaktin süt hormonu. Her kadinda cok az erkeklik hormonu. Her erkekte cok az kadınlık hormonu vardir.Egerki bu hormin değerlerinde fazlalık olursa kısırlığa nwden olur.bu yüzden hormonları dengede tutmak için bu ot cok faydali
Saraçoğlu aslan pençesi kürü yazin yotubeden bakin..ayrintisiyla var orda şimdi tam tarif bilemicemO kür nasıl uygulanıyor canım eşime o kadar kur yaptım ki artij yeter diyor ☺☺☺
benım esımde basladı bu ay bakalım sonuc ne oluyor bılmıyorum......prossed plus ıle aynı ılac zaten bu yenı cıkmıs benım esım 60 lık olanı kullanıyor yanıonda ıse evıcap ve caksır suyuKızlar eşimin sperm değeri 17 milyon dan 28e yükseldi toplam sperm sayısı da 56 dan 84 e yükseldi ama ileri hareketlilik 17 a+b olarak toplamı %56 ama cuma günü eşim USG çektirdi ve hormon testi yaptırdı hersey normal ama prolaktin değeri 21 çıktı bunun için ilaç verdi ve neofortil adında bi tablet önerdi 150 tlmis sizce almalı miyim bi de kür uyguluyorum eşime 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım şimdi havuç suyu içiyor . Kullananlar yardım edin lütfen Rabbim bize de tez zamanda bi evlat nasip etsin inşallah ☺☺☺
cnm mrb neofortıl ışe yaradımızı bızımde hızı düşük sayısı ıyı neler yaptın gebesın gordume gore tebrıkler sağlıcakla ınşallaKızlar eşimin sperm değeri 17 milyon dan 28e yükseldi toplam sperm sayısı da 56 dan 84 e yükseldi ama ileri hareketlilik 17 a+b olarak toplamı %56 ama cuma günü eşim USG çektirdi ve hormon testi yaptırdı hersey normal ama prolaktin değeri 21 çıktı bunun için ilaç verdi ve neofortil adında bi tablet önerdi 150 tlmis sizce almalı miyim bi de kür uyguluyorum eşime 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım şimdi havuç suyu içiyor . Kullananlar yardım edin lütfen Rabbim bize de tez zamanda bi evlat nasip etsin inşallah ☺☺☺
cnm mrb neofortıl ışe yaradımızı bızımde hızı düşük sayısı ıyı neler yaptın gebesın gordume gore tebrıkler sağlıcakla ınşalla
sayı dııl cnmbnm hız napsam bılemedım bju arada saplıkla kucağına al ınş darısı bıze.. keçı boynuzu kürüne başladım almadım tablet doğal yolla bakım bı ıkı ayNeofortil sadece sayıyı oldukça yükseltti hızda pek bi etki etmedi ama bende de sorun çıktığı için tüp bebek yaptırdık canım ama Sizde.tek sorun sayı ise kesinlikle öneririm
Z zbulut001 cnm meraba meofortilin tup.bebekde faydasini grdnzmu ? Kaan hkca bizede 3 ay kulanin yazdi faydasini grdnzmu.cnm sayimiz 10 milyon hoca 3 ay kulanim yazms ister normal bekleyin ister tup bebk yazmsNeofortil sadece sayıyı oldukça yükseltti hızda pek bi etki etmedi ama bende de sorun çıktığı için tüp bebek yaptırdık canım ama Sizde.tek sorun sayı ise kesinlikle öneririm
Bizede aynısını yazmıs sizin toplammı 10 milyon yoksa ml de mi?ben neofortilden hiç bi fayda görmemiştim ilk drumuz sölemişti şimdi de kullanmayı düşünmüyorum
Toplam 10 milyon cnmBizede aynısını yazmıs sizin toplammı 10 milyon yoksa ml de mi?ben neofortilden hiç bi fayda görmemiştim ilk drumuz sölemişti şimdi de kullanmayı düşünmüyorum
Bazilari cok iyi faydasini grmus cnm.kararsz kaldk alip almamkdaBizede aynısını yazmıs sizin toplammı 10 milyon yoksa ml de mi?ben neofortilden hiç bi fayda görmemiştim ilk drumuz sölemişti şimdi de kullanmayı düşünmüyorum
Z zbulut001 cnm alalimi yani neofortilin tup bebkde faydasi.olcaksa hemen alrmBen gecen sene tup bebekle.kizimi kucağıma aldim ..kizim 9 aylikken kendiliğinden hamile kalmisim 2 bucuk aylıkken öğrendim inanin herşey beyinde bitiyo olmasa benim olmazdo.simdi kizim yasina girecek 5 aylik erkek bebek bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?