Erkek İnfertilitesi Yardıma ihtiyacım varr neofortil tablet kullananlarr

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zbulut001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
235
217
53
32
Kızlar eşimin sperm değeri 17 milyon dan 28e yükseldi toplam sperm sayısı da 56 dan 84 e yükseldi ama ileri hareketlilik 17 a+b olarak toplamı %56 ama cuma günü eşim USG çektirdi ve hormon testi yaptırdı hersey normal ama prolaktin değeri 21 çıktı bunun için ilaç verdi ve neofortil adında bi tablet önerdi 150 tlmis sizce almalı miyim bi de kür uyguluyorum eşime 1 ay keçiboynuzu kürü yaptım şimdi havuç suyu içiyor . Kullananlar yardım edin lütfen Rabbim bize de tez zamanda bi evlat nasip etsin inşallah ☺☺☺

Neofertil erkekler için olan vitamin tableti.sperm değerlerini düzeltmek icin iyi.prolaktine faydası yok. Prolaktin değerini düşürmek icin testere dişli aslan pençesi kürü icsin günde iki kez.hem prolaktin düser.hemde hormonları düzene koyar.Bu otu genelde hanumlat icin iyi diye biliyorlar.Ama erkeklerdede cok faydali. Prolaktin süt hormonu. Her kadinda cok az erkeklik hormonu. Her erkekte cok az kadınlık hormonu vardir.Egerki bu hormin değerlerinde fazlalık olursa kısırlığa nwden olur.bu yüzden hormonları dengede tutmak için bu ot cok faydali

Egerki siz yada eşiniz kiloluysa zayiflayin.cünkü vücutta olusan yag ve aşırı kilo hormon değerlerini bozuyor

Bencede kullansın ne kadar yedirirseniz yedirin o bir tabletteki kadar yoğun bir vitamin aldıramazsınız.işe yarıyor bizde kullandık.

Neofortil alacaz ama prolaktin için doktor bi ilaç verdi onu kullanıyor eşim . İnşallah düzelir ☺☺☺

O kür nasıl uygulanıyor canım eşime o kadar kur yaptım ki artij yeter diyor ☺☺☺

benım esımde basladı bu ay bakalım sonuc ne oluyor bılmıyorum......prossed plus ıle aynı ılac zaten bu yenı cıkmıs benım esım 60 lık olanı kullanıyor yanıonda ıse evıcap ve caksır suyu

cnm mrb neofortıl ışe yaradımızı bızımde hızı düşük sayısı ıyı neler yaptın gebesın gordume gore tebrıkler sağlıcakla ınşalla

cnm mrb neofortıl ışe yaradımızı bızımde hızı düşük sayısı ıyı neler yaptın gebesın gordume gore tebrıkler sağlıcakla ınşalla

Neofortil sadece sayıyı oldukça yükseltti hızda pek bi etki etmedi ama bende de sorun çıktığı için tüp bebek yaptırdık canım ama Sizde.tek sorun sayı ise kesinlikle öneririm

Neofortil sadece sayıyı oldukça yükseltti hızda pek bi etki etmedi ama bende de sorun çıktığı için tüp bebek yaptırdık canım ama Sizde.tek sorun sayı ise kesinlikle öneririm
sayı dııl cnmbnm hız napsam bılemedım bju arada saplıkla kucağına al ınş darısı bıze.. keçı boynuzu kürüne başladım almadım tablet doğal yolla bakım bı ıkı ay

Acil cvp kizlarrrrr
Kizlar 27 aralikda kaan.aydosa gttik sperra art med verdi esim kulandi.baya faydasini grdu sonra kaam.hoca birakin neofortil.alin yazdi 3 ay kulanin yazms ama.biz bundan 1 sene once.neofortil.kulanmsdk fayda etmemsdi smdi alalimmi.almayalmmi.neofortili? Sizce kaan hoca neofortil verip kulanip faydasini goren oldumu sperm.sayisi 1.milyondan 10 milyonda ckmsdi obur ilaclarla neofortil kulanp fayadasini goren oldumu?

Z zbulut001 cnm meraba meofortilin tup.bebekde faydasini grdnzmu ? Kaan hkca bizede 3 ay kulanin yazdi faydasini grdnzmu.cnm sayimiz 10 milyon hoca 3 ay kulanim yazms ister normal bekleyin ister tup bebk yazms

Z zbulut001 cnm meraba meofortilin tup.bebekde faydasini grdnzmu ? Kaan hkca bizede 3 ay kulanin yazdi faydasini grdnzmu.cnm sayimiz 10 milyon hoca 3 ay kulanim yazms ister normal bekleyin ister tup bebk yazms
Bizede aynısını yazmıs sizin toplammı 10 milyon yoksa ml de mi?ben neofortilden hiç bi fayda görmemiştim ilk drumuz sölemişti şimdi de kullanmayı düşünmüyorum

Ben gecen sene tup bebekle.kizimi kucağıma aldim ..kizim 9 aylikken kendiliğinden hamile kalmisim 2 bucuk aylıkken öğrendim inanin herşey beyinde bitiyo olmasa benim olmazdo.simdi kizim yasina girecek 5 aylik erkek bebek bekliyorum:)

Z zbulut001 cnm alalimi yani neofortilin tup bebkde faydasi.olcaksa hemen alrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…