Doğuma Hazırlık yardıma ihtiyacımız var oğluşum erhan mı olsun mert mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nihannihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
28
0
36
Diğer
nolur kızlar bir fikir verin buradaki çıkan sayıya göre düşüneceğim... mert mi erhan mı? bir de tamer ve koray seçeneklerimiz var...

ayyy benim kocacığımın adı koray.nasıliyi bir insan bilsen.ailesine çocuklarına çok düşkün bana çok saygılı merhametli,çocukları bi emzirmediği kalıyor.ne alaka dersen hani diyorlar ya isimler kişilkleri etkiliyormuş diye.bilmem doğru mu ama öyle işte.mert de güzel korayım da:69::69::69:

eşim de takip ediyor şu an oylamayı ne zaman bitiririz bilmiyorum. hadi yardım, ne istediğimi söyleyemiyorum etkilememek için ama içlerinden bir tanesini hiç istemiyorum allah biliyor ama yazamıyorum şu an hangisi olduğunu cevap verenlere çook teşekkür

erhan - mert arasındaysanız "erhan" daha güzel bence. tamer biraz sert geliyor bana ama koray da çok güzel.

dayanamıcam bence de koray olsun :) zaten fransızca mert çok afedersiniz "bok" demekmiş az önce arkadaşım söyledi.. gerçi çocuğuna mert koyanlar yanlış anlamasın sonuçta türkiyedeyiz ve türkçe anlamı çok çok güzel ama işte ben sevemedim ama eşim mert olsun diyip durdu 9 ay , biraz öne geçtim sanırım, başka alternatif bulursanız yazın inşallah bu cuma sezeryanla doğacak minik kuş, o güne kadar vakit var

heyyyyyy bence de koray olsun:)) aşkıma da söyliyim kııız.benim ikizlerimden biri gökay diğeri deniz.babası koydu gökayı kendine kafiye yapmış :))

Son düzenleme:
KUTAY olsun.....KORHAN olsun.... :kkk:

ama illa ki sizin seçeneklerinizden olacaksa benim oyum KORAY veya MERT den yana.....

bebeğinize sağlıkla kavuşunuz ......:nazar:

bu arada biz fransız değiliz sonuçta bizim dilimizde mert oldukça anlamlı, ayrıca fransızcada merde diye geçer mert diye değil ....

Back
X