- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi senbensema
-
niye bu kadar garipsedin ki yani olamaz mı böyle örnekler çok ailesinin katı olması onun aşık olmasına da ilişki yaşamasına da engel değilbi de devlette bu işlemler kayıt altına alınmıyor mu? gerçi özelde de alınıyor sanki
gerçekten böyle ailesi olan bi kız evlilik dışı ilişkiye zorlama dışında girer mi ya?
niye bu kadar garipsedin ki yani olamaz mı böyle örnekler çok ailesinin katı olması onun aşık olmasına da ilişki yaşamasına da engel değil
Garip değil kadesa,çocuk yetiştirmek çok zor bu devirde.elbette garipserim babam vurur abim keser diyen bir kız aşık olabilir elbette orada sorun yok ancak bu aşkı daha ileri boyutlara taşıyarak kendini böyle durumlara sokarsa bu benim için gariptir.
senin düşüncen tabi ama böyle konuşmak bence bir insanı ancak intihara sürükler ki yardıma ihtiyacı varelbette garipserim babam vurur abim keser diyen bir kız aşık olabilir elbette orada sorun yok ancak bu aşkı daha ileri boyutlara taşıyarak kendini böyle durumlara sokarsa bu benim için gariptir.
Garip değil kadesa,çocuk yetiştirmek çok zor bu devirde.
Çocuğu çok serbest bırakmak kadar aşırı sıkmakta sakıncalı bu devirde.
Benim bir arkadaşım vardı,babası çarşıya çıkmasına bile izin vermezdi,''erkek sinek dolanamaz benim kızımın yanında vururum''derdi.Kızında babadan ödü kopardı ama 17 yaşında fen öğretmeniyle yatmıştı.Aşırı yasaklar ters tepiyor sanırım .
kesinlikle alakası yok aileyle bunun aile her an yanında değil zaten bekaret kemeri takıp dolandıracak halleri de yok hoşGarip değil kadesa,çocuk yetiştirmek çok zor bu devirde.
Çocuğu çok serbest bırakmak kadar aşırı sıkmakta sakıncalı bu devirde.
Benim bir arkadaşım vardı,babası çarşıya çıkmasına bile izin vermezdi,''erkek sinek dolanamaz benim kızımın yanında vururum''derdi.Kızında babadan ödü kopardı ama 17 yaşında fen öğretmeniyle yatmıştı.Aşırı yasaklar ters tepiyor sanırım .
senin düşüncen tabi ama böyle konuşmak bence bir insanı ancak intihara sürükler ki yardıma ihtiyacı var
biraz daha nazik olmak yargılamadan çok daha uygun zaten sorunu ilişki yaşayayam mı değil yaşanmış bir ilişki sonucu
ama hayat bu ne getireceği bilinmez öyle seyler gördüm ki büyük konuşmak istemiyorum bu konularda kimin basına ne geleceği belli olmuyor .
İnsanlar hata yapar,40 yaşında da hata yapar canım.ben evlilik dışı ilişkiye karşı değilim gerçekten değilim ama kürtaj olayını da aman olmuş diye karşılayamıyorum.yani sevişelim sevişelim sonra çocuk aldıralım kısmını normalleştirmek istemiyorum.eltim ve kuzenim evlilik dışı hamile kalıp evlendiler mesela,çevremde bu tür örnekler yok değil.ve bak kuzum senin örneğinde ki kız daha 17 yaşında.
insanlar hata yapar hepimiz yaparız.
İnsanlar hata yapar,40 yaşında da hata yapar canım.
Yapılmaması gereken bir hatayı yapmış,eğer o bebeğe bakamayacaksa,bırakacaksa veya hayatı tehlikeye girecekse şuanda doğru karar aldırmasıdır.
Ben bakamayacakları bebeği doğuranlara daha çok kızıyorum.
Doğurup yuvaya veya anneanneye ,babaanneye bırakıp o bebeye analık yapayacaksa kürtaj olsun daha iyi.
Bu olay duyulursa yüksek olasılıkla konu sahibininde başı derde girecektir,burda hemfikirim kadişim.kızı yargılamıyorum sadece konu sahibini düşünüyorum nedense bu olaydan zarar görebilir gibime geliyor. neyse bu konu benim için uzadı,hepimizin normal görüp görmediği şeyler vardır.
Bu olay duyulursa yüksek olasılıkla konu sahibininde başı derde girecektir,burda hemfikirim kadişim.
ay sonunda ya anlayan biri var sağ ol parkon..yargılamayın da kınamayın da bilmem ne..yav kınayan kim,beni ilgilendirmiyor milletin hayatı.konuyu açan kişiye yardımcı olmak konusunda düşün diyorum tek dediğim bu.daraldım ya
Haklısınız. Bende sizinle hemfikirim. Bası derde girebilir değil illa kı girer bana kalırsa.ay sonunda ya anlayan biri var sağ ol parkon..yargılamayın da kınamayın da bilmem ne..yav kınayan kim,beni ilgilendirmiyor milletin hayatı.konuyu açan kişiye yardımcı olmak konusunda düşün diyorum tek dediğim bu.daraldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?