oh yine herkes bol keseden sallamış, başa gelmeyince çok kolay oluyor ahkam kesmesi.
yaşamadım bunu, yaşayana da şahit olmadım ama rabbim kimseyi de bununla sınamasın.
bu sitede, aklım kaynımda kaldı, kocama çaktırmadan hamile kalmak istiyorum, aliyle konuşurken veli'ye gönlüm düştü ama cemil'e de hayır diyemiyorum içerikli tonla konu varken, bunların pek çoğu olgun kadınlarken "26 yaşında kıza acımam" düşüncesi empati yoksunluğundan başka bir şey değil.
konu sahibesi seçenekler şunlar,
1- gönül ister ki o şeref yoksunu herif bebeğe sahip çıksın. konuşma olmuş mu? bebeğe sahip çıkacak mı?
2- doğursun diyeceğim öyle bir memlekette yaşıyoruz ki adamı bırakır kadını lime lime ederler, adını çıkarırlar, hayatını bitirirler. bir taraftan da gühansız bir bebek var ancak doğurması durumunda o bebeğin de sosyal ve psikolojik durumunu ne derece iyileştirmek mümkün olacak belli değil. zor bir karar ama belli ki verilmiş bir karar.
3- kürtaj olmak zorundaysa tercihi özel hastane olmalı bence çünkü ilaç yazdırmaya bile kayıtlı giriyoruz kürtaj için kayıt yapmamaları mümkün değil.
4- sizin yardım etmeniz hususu da tamamen ikiniz arasındaki dostluğa bağlı. itimat ettiğiniz biri ise yolda bırakmak olmaz ki onlar da size dal atmış sırlarını paylaşmışlar. ancak kaypak kişiliklerde biriyse sanki çok ortak olmamak lazım gibi.