Yardıma muhtaç bayan

Yavrum daha 4 aylık olacak.. bugün gündüz bile birbirimize girdik. Madem böyle yapacaktiniz soyleseydiniz planımı kurardım bir şekilde belki birikim yapıp ayrilirdim. Niye yüz üstü bırakıyorsunuz beni diyorum. Daha ne yapalım biz kirani verdik ev tuttuk. Çocuğa da bakıyorum eee artık sen yolunu çizeceksin diyorlar. Anlayacagin şu an tam bir cikmazdayim.. Aklıma hiçbir yol gelmiyor. Kızım da o kadar huysuz ki. Geceleri asla uyumuyor uyumadigi gibi sürekli kucak ve ilgi istiyor. Hadi diyorum sadece gündüz gelecek biri olsa her gece çocuğa bakıp nasıl her gün uykusuz ise gideceğim. Cumartesi de çalışıyorum. Kii onlar bile 1000 liradan az değil. 1000 bakıcı 850 kira 500 elektirk şu desem ne bez parası kalır ne erzak ne mama ne başka bir şey.. zaten dolmuş param aylık 300 lira. Ne yapacağım ben ya yol gösterin ne olur

Düşünceniz kötü değil. Lakin komşum bir şehirde kadın sığınma evinin müdürü.
Ondan dinlediklerimle asla böyle bişeye girişmezdim. Başına bela alacak olursun boşver.
Keşke öyle saf temiz bi insan bulabilsen ama bu devirde imkanı yok.
Rabbim yardımcın olsun

Sakın denemeyin bence. Hırsızı var, belalısı var. Neler neler oluyor.

Kira paranızı vermeye devam edicekmi aileniz peki?bebegin izin babası nafaka veriyormu buarada

Anlamadım aileniz sizi evlerine mi kabul etmiyor?

Teşekkür ederim

Bulamazsiniz cok zor. Bulduklariniz da uzun sureli olmaz,sartlarini duzelten gider. Ailenizle beraber yasasaniz olmaz mi diyorlar? Evet aileniz elinden geleni yapmis bu arada neden sitem ettiniz ki? Anliyorum zor durumdasiniz ama aileniz bosanma deseydi oturacak miydiniz eski esinizle?

Anlamadım aileniz sizi evlerine mi kabul etmiyor?

Kira paranızı vermeye devam edicekmi aileniz peki?bebegin izin babası nafaka veriyormu buarada
Hayır devam etmeyecekler. Edecek olsalar hiç sorun yok. Aldığım maaş hayli hayli yeter. Sagolsunlar bana evimi tuttular eşya vs hallettiler. Kirayı da verdiler. Ama artık vermeyecekler. Biz düzenini kurduk gerisi sende diyorlar işin özü..

Ee kiradan çıkın ailenizin yanına taşının. Maaşınızdan onlara da verirsiniz her ay. Niye kabul etmiyor ki aileniz bunu? İnsan çocuğunu yüzüstü bırakır mı bu kadar

Sitem etmiyorum. Gerçekten ellerinden geleni yaptılar ama bu kadar kısa sürede arkamdan cekileceklerini bilmiyordum. Annem en az 1 2 sene yanında kalırım bakıcı derdin olmaz sonrası Allah kerim diyordu. Şimdi 1 ay oldu gidecegim kalamam diyor. Babam aynı şekilde 1 2 sene kirani veririm diyordu o da değişti bir anda krediler var işin içinden çıkamıyorum vs artık veremem diyor. Bir anda değişti fikirler.

Ailenizin evine taşının işte.

Anlaşmalı boşandım ben resmi olarak hiçbir şey istemedim. Eski eşim bana evine gitmiş biraz para bırakmaya. Babam da kabul etmemiş. Ama resmi olarak bir şey istememiş olsam da sağolsun bugün 800 TL yatırmış haber yollamış bir isim var olursa 1000 TL daha atacagim diye. Tabi garantisi yok. Yollarsa ne ala..

Ailenizin evine taşının işte.
Maalesef canım. Biraz özel sebeplerden o olmuyor. Ama babam diyor emekli olunca biz senin şehrine geliriz beraber yaşarız diyor. Öyle olsa mükemmel olur. Ama ona da nerden baksan 3 sene var

Soruma cevap alamadım hala. Neden ailenizin evine taşınmıyorsunuz?

Maalesef canım. Biraz özel sebeplerden o olmuyor. Ama babam diyor emekli olunca biz senin şehrine geliriz beraber yaşarız diyor. Öyle olsa mükemmel olur. Ama ona da nerden baksan 3 sene var
Tam da şimdi onu yazmıştım. Aileniz mi istemiyor?

Düşünceniz çok güzel ama ne yazık ki uygulanabilir gelmedi bana da. Belki tanıdığınız böyle biri varsa olabilir ama yabancı biriyle güvenliğinizi riske atmış olursunuz. Yaşlı teyze falan yok mu çevrenizde? Bizim bi tanıdık 60lı yaşlarda bir kadın eşi ölmüştü tek kalmıştı 1 sene kadar bizde kalmıştı kardeşime bakıyordu. Böyle çok da yaşlı olmayan bi teyze bulabilseniz keşke.

Soruma cevap alamadım hala. Neden ailenizin evine taşınmıyorsunuz?
Başka soruda cevaplamıştim aslinda. Ben oraya tasinamiyorum bazı sebeplerden dolayı. Babam emekli olduğu zaman onlar benim olduğum şehre gelecekler burada beraber yaşayacağız. Ama ona da 3 sene falan var. Yoksa birlikte yaşamak en mantıklısı. Kızım en guvenli yerde olur ben de rahat rahat çalışırım. Ama maalesef şu an benim orada kalmam mümkün değil

Zaten istediğim öyle bir şey. Ah bir bulsam öyle güvenilir biri. Ben de sen şakrak gerçekten iyi niyetli biriyimdir. O bana anne abla olurdu ben ona arkadaş. Barınma , yeme içme kıyafet ihtiyaçlarını karşılardim. Ama maalesef hiç yok öyle tanıdığım. Offf çok bunaldım ben ne yapacağım Allah için. Annem de gidince tek başıma kalacagim burda...

Eşiniz bakıcı ucretinin yarisini verse?

Çocuksuz boşananlar bir sey istemez anlarim, ama çocukla boşanıp nafaka istememek çocuğun hakkini almamak oluyor. Maddi manevi olene kadar sorumlu o çocuktan babasi, ve lutfen babalik görevlerini yapmasini isteyin, yapmasina mani olmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…