- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
Yok canım daha dava açmadım . barışmak istiyor .hastaneye yattı falan güvenmiyorum ama.barismicamsiz ne yaptınız dava açıldı mı?rahatsız ediyor mu halaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım daha dava açmadım . barışmak istiyor .hastaneye yattı falan güvenmiyorum ama.barismicamsiz ne yaptınız dava açıldı mı?rahatsız ediyor mu halaa
Annenize yakın ev tutsanz olmaz mi? Mersinde kime güvenip birakcsn ki evladni mor çatı yasayn ogrencilrm olmstu ve hepsinin psikoljsi yasadklari olaylardn cok bozuktu ki Rabbim.hepsinin yardımcısı olsun.Doğru söylüyorsun. Ne bileyim benim niyetim iyi belki öyle biri denk gelir diye umut işte. İşin içinden çıkamıyorum. Ben çocuğumu ise goturemem , işi de bırakamam . Kiram 850 elektrik su market pazar derken aylık 1600 1700 gider. Yani aldığım maaş ancak gecindirir. Boşanmadan önce boşan boşan diye baskı yapan annem ben çocuğa bakarım yanında kalırım 1 2 sene sonra Allah büyük diyordu. Şimdi kal diye yalvarıyorum benim de bir duzenim var en fazla 15 20 gün kalırım diyor. Her ay kirani veririz sen de maaşla bakıcı tutarsın gecinirsin kıran olmazsa diyen babam şimdi kredilerimiz var kira en fazla 1 ay daha veririm sonra sen düzenini kur diyor. Sagolsunlar yine manevi olarak çok yanimdalar ama vaad edilenle yapılan çok farklı oldu. Annem gidene kadar benim bir yol bulmam lazım.
İşte ailesi özellikle ayrı şehirde ev tutmuş konu sahibine. Nedenini yazmıyorAnnenize yakın ev tutsanz olmaz mi? Mersinde kime güvenip birakcsn ki evladni mor çatı yasayn ogrencilrm olmstu ve hepsinin psikoljsi yasadklari olaylardn cok bozuktu ki Rabbim.hepsinin yardımcısı olsun.
Akraba biraz para verseniz o şekilde dönüşümlü annenizle baksalar. Rabbim sana güzel.kapılar açsın insallah. En son valilik sosyal yardıma başvurun durumnzu anlatin belki orda çare bulurlar size yonlendrckleri yer olur.
Ne kadar kötü ya. Öyle aile olmaz olsun.Heralde bosandı diye cevrelerindeki insanlardan tanıdıklardan utanıyolar oyuzden
Bana cok garip gelmedi. Aileyle bazi vukuatlar vardir mutlaka. Ya evlendigi adamla ilgili onceden uyarmislardir,dedikleri cikmistir. Hepimiz secimlerimizin sonuclarini yasiyoruz maalesef. Keske oyle olmasa.Zaten başının çaresine bak diyormuş aile.
O da doğru gerçi. Ne yapacağımı şaşırdım. Annem en fazla 15 20 gün daha kalırım sonra giderim diyor. Bebeğim daha çok küçük. Ailemle de yaşayamıyorum. Bakıcı maaşları 2000 3000ler.. ne yapacağım ben
Ama niye bir iki yıl yanlarında yaşamasına izin vermiyorlar ki? Evlatları sonuçta. İnsan el için bile yapar bunu.Bana cok garip gelmedi. Aileyle bazi vukuatlar vardir mutlaka. Ya evlendigi adamla ilgili onceden uyarmislardir,dedikleri cikmistir. Hepimiz secimlerimizin sonuclarini yasiyoruz maalesef. Keske oyle olmasa.
Vardir bir bildikleri. Olmamasina imkan yok.Ama niye bir iki yıl yanlarında yaşamasına izin vermiyorlar ki? Evlatları sonuçta. İnsan el için bile yapar bunu.
Haklısınız, eski konusunu da okudum. Hala eşini sevdiğini ve boşanmak istemediğini söylüyordu. Başından sorunlu bir tipmiş eski eşi zaten. Ailesini karşısına alarak evlenmiş.Vardir bir bildikleri. Olmamasina imkan yok.
Benim anlamadigim nokta aile destek olacagiz dedi diye kimse bosanmaz. Demek ki kocada bir yamukluk vardi ki bosandin. Neden simdi eski koca guzellemesi yapiyor ki ailesi sirt cevirdi diye? Tum bunlara sebep olan kisi akpak ilan edilmis ama aile gelip cocuga bakmiyor beraber yasamiyor diye linc edilsin,normal mi sizce bu?
Sartlar en basindan bellidir,hesabi kitabi insan ona gore yapar da bosanir. Ya ailesiyle oturur bir insan,ya kocasiyla ya da yalniz. Bir 4.secenek yok. Birinde karar vermek gerekiyor. Hayat acimasiz olabilir ama matematik diye de bir gercek var. 3500 lira maasla hem ev hem bakici tutulmayacagi en bastan belliymis. Kimse ana babasina guvenip de yola cikmamali,tut ki hasta oldular,Allah gecinden versin vefat ettiler,nolacak?
YaaaTüm kadınlara verilmiyor ne yazık ki. Pilot bir uygulama, İstanbul Ankara ve İzmirdeki kadınlara veriliyor. O da sınırlı sayıda.
2100 ve 800er kişi ile sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Etrafınızda birçok insanın almasına şaşırdım, şanslı insanlarla çevrelenmişsiniz ne güzel :)
Şu an daha yakinda başvuran dediğim yakinima sordum. Basvuru sırasında bakicinin değişmesinden dolayı dolar mı diye o da sormuş; yoo daha çok var dolmaz demiş görevli..Tüm kadınlara verilmiyor ne yazık ki. Pilot bir uygulama, İstanbul Ankara ve İzmirdeki kadınlara veriliyor. O da sınırlı sayıda.
2100 ve 800er kişi ile sınırlıydı yanlış hatırlamıyorsam.
Etrafınızda birçok insanın almasına şaşırdım, şanslı insanlarla çevrelenmişsiniz ne güzel :)
İş değişikliğinde bulunun madem. Siz bakıcılık yapın mesela? Bebeğinizle sizi kabul edebilecek bir iş bulursunuz belki baktığınız çocuğa da arkadaş olur hem. Yatili da kalabilirsiniz belki. Bakının derim.O da doğru gerçi. Ne yapacağımı şaşırdım. Annem en fazla 15 20 gün daha kalırım sonra giderim diyor. Bebeğim daha çok küçük. Ailemle de yaşayamıyorum. Bakıcı maaşları 2000 3000ler.. ne yapacağım ben
Memur olarak calısan masabası bi iş bulmuş kadına Git bakıcılık yap demek de bi ayrı tuhafİş değişikliğinde bulunun madem. Siz bakıcılık yapın mesela? Bebeğinizle sizi kabul edebilecek bir iş bulursunuz belki baktığınız çocuğa da arkadaş olur hem. Yatili da kalabilirsiniz belki. Bakının derim.
Memur olduğunu bilmiyordum , git başka yerde yargı dağıtMemur olarak calısan masabası bi iş bulmuş kadına Git bakıcılık yap demek de bi ayrı tuhaf
Istedigim yerde yargı dagıtırım sana ne ????Memur olduğunu bilmiyordum , git başka yerde yargı dağıt