Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kimseye güvenmezdim söz konusu avlaysa hic güvenmem ben babamın bile evladına bağırmasına alınırım bildikleri icin dikkat ediyorlar başkasıyla ayni evde yaşama fikri bana ters yani hele hic tanımadığım biri aslaHanımlar merhaba. Fikrinize ihtiyacım var. Bildiğiniz üzere ben eşimden ayrıldım. Önceki hikayemi okuyanlar bilir. Bana boşan arkandayiz diyen ailem şu an her şey çok masraf , nasıl olacak bir yol bul diye baskı yapmaya başladılar. Sorun o da değil. Çok şükür işe başladım bir ev kiraladım kendime. Ancak şu an küçük bir bebeğim var. Bakıcı paraları almış başını gitmiş. Aldığım maaş 3500 TL. Ancak kira elektrik su bebeğe yetiyor. Aklıma şöyle bir şey geldi ama saçma mi değil mi size danisiyorum. Kadın sığınma evleri , mor çatı ya da evsizler yurdu gibi kurumlardan töreden beladan kaçanlar değil de kimsesi ve gidecek yeri olmayan bir bayana ulaşma şansım olsa , hem bana can yoldaşı olsa hem sıcak bir evi olsa , hem kızıma abla olsa sizce mantıklı mı. ? Ben hastane kıyafet masraflarını zaten karşılarım. Aylık 500 600 ne işe harçlık da veririm. Hem ben de tek yaşıyorum artık evde bana arkadaş gerek abla olsa diyorum. Yani daha aklımda tam oturtamadim ama fikir verirseniz sevinirim.
Tüm kadınlara verilmiyor ne yazık ki. Pilot bir uygulama, İstanbul Ankara ve İzmirdeki kadınlara veriliyor. O da sınırlı sayıda.Daha önce de bu yorumu başka bir postta yaptigimda burasi Türkiye canım filan diye cevap almistim. Kimse haber izlemiyor mu? SGK Avrupa Birliği ortak fonu. Türkiye de memurlar hariç tüm kadınlara veriliyor diye biliyorum. Bakıcıya bir sertifa aldiiriyorsunuz sigortasını yatiiryorsunuz. Eğitimli bakıcı istihdamı amacli. Çare var ve kimse bilmiyor çok enteresan. Ablam yararlanıyor. Onun arkadaşları da var faydalanan. Yazın Google a. Nasıl nereden basvurulur..
Ahh canim benim sabrina sakinligine hayran kaldim ben olsam boyle umut verip once bosatip sonra senden bir anda ellerini ceken evini tuttuk naparsan yap artik diyen ana babanin bu soylediklerini tek tek yuttururdum o babayaNe iyi geldi buraya yazmak insan gerçekten derdini anlatınca rahatlıyor. Hepinize teşekkür ederim. Zaten ben de hazmedemiyorum. Bugün aradı beni. Biraz normal konustu. Sonra bak işte yaptığın bir hata nelere mal oldu. Evlemeden önce parmakla gösteriliyordun. Sen de kişilik karakter olsa yanlış evlilik yapmazsın vs saydı durdu. Kadermis baba yaptım bir yanlış artık önüme bakacağım bir şekilde tutulacağım hayata dedim. Bagirdi çağırdı hepimizi perişan ettin. Bizim başımıza bunları getirdin. Sustum hep. Zoruma giden evliliğin son dönemi ben hala kararsizdim hatta eşimi seviyorum falan diye konu açmıştım. Bana hadiii bir an önce boşan o evliliğe devam edilmez biz arkandayiz seni ayağa kaldıracağız güzel kızım falan diye konuşan adam bir anda değişti. Sürekli bana bitti hayatın evlensen seni çocukla kimse almaz. İşte böyle asgari ücrete çocuğunu buyutursun artık. Aptallık ettin gibi konuşmalar sürekli. Ben zaten boşanma psikolojisini aramadım. Daha yeni bebeğim oldu annelik sevincini yasayamadan boşanma yeni düzen kurmak onlarla uğraştım. Daha kendimi bile toplamadan Allah bir kapı açtı işe başladım. Bir de bu laflar ..
Baba çocuğuna hiç nafaka ödemiyor mu ? Öyleyse gidin çocuk için nafaka davası açın gelen parayla çocuğa bakıcı tutunMersindeyim
Su anda sizinle yasamayi istemeyen aile 3 yil sonra neden istesin ki? Kusura bakmayin ama acik anlatmadiginiz icin kimse saglikli yorum yapamaz.Evet ailem istemiyor. Zaten o yüzden başka şehirde ev tuttular eşya aldılar vs.
Bence ailesi kızının boşandığını çevreden saklıyor onun için onu evine kabul etmiyor çevreye hesap vermemek için onun için ısrarla kızı başka şehirde tutuyorlar.Su anda sizinle yasamayi istemeyen aile 3 yil sonra neden istesin ki? Kusura bakmayin ama acik anlatmadiginiz icin kimse saglikli yorum yapamaz.
Belki deBence ailesi kızının boşandığını çevreden saklıyor onun için onu evine kabul etmiyor çevreye hesap vermemek için onun için ısrarla kızı başka şehirde tutuyorlar.
Zaten başının çaresine bak diyormuş aile.Belki de
Ama ayni aile 3 yil sonra da gelip konu sahibinin sehrinde yasamaz yani. Emekli olunca bir sey degismez
Malesef oluru yok gibi. Kaç yaşında bebeğiniz. Kreş fiyatları nasıl.Hanımlar merhaba. Fikrinize ihtiyacım var. Bildiğiniz üzere ben eşimden ayrıldım. Önceki hikayemi okuyanlar bilir. Bana boşan arkandayiz diyen ailem şu an her şey çok masraf , nasıl olacak bir yol bul diye baskı yapmaya başladılar. Sorun o da değil. Çok şükür işe başladım bir ev kiraladım kendime. Ancak şu an küçük bir bebeğim var. Bakıcı paraları almış başını gitmiş. Aldığım maaş 3500 TL. Ancak kira elektrik su bebeğe yetiyor. Aklıma şöyle bir şey geldi ama saçma mi değil mi size danisiyorum. Kadın sığınma evleri , mor çatı ya da evsizler yurdu gibi kurumlardan töreden beladan kaçanlar değil de kimsesi ve gidecek yeri olmayan bir bayana ulaşma şansım olsa , hem bana can yoldaşı olsa hem sıcak bir evi olsa , hem kızıma abla olsa sizce mantıklı mı. ? Ben hastane kıyafet masraflarını zaten karşılarım. Aylık 500 600 ne işe harçlık da veririm. Hem ben de tek yaşıyorum artık evde bana arkadaş gerek abla olsa diyorum. Yani daha aklımda tam oturtamadim ama fikir verirseniz sevinirim.
Teoride iyi bir fikir gibi olsa da,pratik de kötü fikir.Hanımlar merhaba. Fikrinize ihtiyacım var. Bildiğiniz üzere ben eşimden ayrıldım. Önceki hikayemi okuyanlar bilir. Bana boşan arkandayiz diyen ailem şu an her şey çok masraf , nasıl olacak bir yol bul diye baskı yapmaya başladılar. Sorun o da değil. Çok şükür işe başladım bir ev kiraladım kendime. Ancak şu an küçük bir bebeğim var. Bakıcı paraları almış başını gitmiş. Aldığım maaş 3500 TL. Ancak kira elektrik su bebeğe yetiyor. Aklıma şöyle bir şey geldi ama saçma mi değil mi size danisiyorum. Kadın sığınma evleri , mor çatı ya da evsizler yurdu gibi kurumlardan töreden beladan kaçanlar değil de kimsesi ve gidecek yeri olmayan bir bayana ulaşma şansım olsa , hem bana can yoldaşı olsa hem sıcak bir evi olsa , hem kızıma abla olsa sizce mantıklı mı. ? Ben hastane kıyafet masraflarını zaten karşılarım. Aylık 500 600 ne işe harçlık da veririm. Hem ben de tek yaşıyorum artık evde bana arkadaş gerek abla olsa diyorum. Yani daha aklımda tam oturtamadim ama fikir verirseniz sevinirim.
850 kira 500 elektirk şu desem ne bez parası kalır ne erzak ne mama ne başka bir şey.. zaten dolmuş param aylık 300 lira. Ne yapacağım ben ya yol gösterin ne olur