Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımcı olabilecek var mııı ? Fikir almak istiyorum

Bellebabette

Frambuaz
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
773
52
123
arkadaşlar merhaba.. bu yaz herkes ombre yaptırıyor saçına benim de çok hoşuma gidiyor geçen sene saçlarım uzundu saç rengim koyu kahve siyaha yakın uçlarını sarıya boyattım ama hoşuma gitmedi şimdiki kızlarda görüyorum saç dipleri koyu olsada çok hoş duruyor ama herkeste aynı renk hemen hemen bir de dipleri sarının bikaç ton koyusu olup uçları sarı olunca çok güzel oluyor öyle istiyorum ama saçlarımı açmaya cesaret edemiyorum bir de dediğim gibi herkeste aynı saç rengi olduğu için başka zaman yaptırayım diyorum farklı olmak için önerileriniz nelerdir ?? :26::26:

Son düzenleme:
Ombreyi ben de seviyorum ancak bence saçın sürekli yapılı olması gerekiyor fönlü veya maşayla hafif dalgalı. Diğer türlü çok kötü bir görüntü oluyor. Bu durumda da saç çok yıpranacağı için ben cesaret edemiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ombreyi ben de seviyorum ancak bence saçın sürekli yapılı olması gerekiyor fönlü veya maşayla hafif dalgalı. Diğer türlü çok kötü bir görüntü oluyor. Bu durumda da saç çok yıpranacağı için ben cesaret edemiyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dogru bende pek duzlestirici masa kullanmiyorum sacim zarar gormesin diye aslinda een guzel hali dogal hali sacin ama insan heves ediyor :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
X