- 15 Temmuz 2016
- 8.572
- 14.390
- 248
Bence hiç üsteleme, eşimle bu sene içinde 5 senelik evli olucaz, hayatta ısrarı sevmiyor hele sinirlenmişse. Ben hiç ses çıkarmam.Sabah konuştuk ama çok soğuk konuştu ve tersledi bende ustune gitmemek için sessiz kalıyorum şu anda bir yandan da içim içimi yiyor biseyler yazmak istiyorum
Gönlünü mesajla alamazsınız o yüzden diyorum yüz yüze görüş diye canım benimSabah çok kısa bir süre telefonda konuştuk ama tersliyor ve soğuk konusuyor, konuşmak ister mi bilmiyorum bugün twittardan engellemiş kendimi çok kötü hissediyorum, gönlünü alıcak bir mesaj atmak istiyorum ama ne yazmalıyım bilmiyorum
Bence hiç üsteleme, eşimle bu sene içinde 5 senelik evli olucaz, hayatta ısrarı sevmiyor hele sinirlenmişse. Ben hiç ses çıkarmam.
Eğer başlasam biliyorum işin sonu çok kötü bitecek.
Biraz bekle hele bı olayın sıcaklığı geçsin.
Bı de daha çok seni sinir etmek için bile yapıyor olabilir.
Geri çekil bekle bakalım ne olacak.
Gönlünü mesajla alamazsınız o yüzden diyorum yüz yüze görüş diye canım benimtamam şuan hatalı konumdasın fakat engellediği ve terslediği halde ısrarla mesaj atmaya devam ederseniz kendini daha çok geri çekecek ve size hiç cevap vermemeye başlayacak. Mesela şöyle diyebilirsin '' Hatalı olduğumu kabul ediyorum ve senden özür diliyorum ama bu şekilde mesajla sana hislerimi anlatamıyorum müsait olduğun en kısa zamanda ikimize vakit ayırır mısın? Yüzyüze görüşmek istiyorum '' şeklinde. Yaz ve bekle eğer hiç görüşmek istemiyorsa zaten çoktan aklında bitirmiştir eğer sana karşı hâlâ bişeyler hissediyorsa da biraz zaman geçip ortalık durulunca konuşmak isteecektir
Ha bir de şunu da ekleyeyim aldatma kelimesini çok kullanmamaya bakın. Tamam yaptığınız hata olabilir ama gidip bir başkasıyla bir şeyler yaşamadınız yanlış da olsa sevgilinizle ilgili bir şeyler paylaştınızOlayın üstünden 3 gün geçti dün biraz konuştuk aldatmadigim sevdiğimi ifade etmeye çalıştım ama çok sert tepkiler veriyor
Oraya gittiğinde atman daha doğru olur. Ailemin yanından döndüm buradadım diyip görüşmek istediğini belirtirsinBen şu an ailemin yanındayım bu olay 3 gün önce oldu , yarın onun bulunduğu şehre gidiyorum okulum da orda , sizce bu mesajı şimdi atmam doğru olur mu
Oraya gittiğinde atman daha doğru olur. Ailemin yanından döndüm buradadım diyip görüşmek istediğini belirtirsin
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutluÇok doğru şeyler yazıyorsunuz teşekkür ederim kendimi suçlu hissettiğimde sessiz kalmak çok zor geliyor , elimden geleni yapmaya calisacagim
evet zaten küfür falan etmiş aşırı tepki vermiş.haksız yönleri var.kendinizi ezdirmeden konuşun.bir süre sessiz kalın dediğim gibi o yazsın siniri geçince sizde sakin bir şekilde konuşmayı deneyin.tepki vermesi tamam da aldatma olarak algılaması çok saçma.eğer yazmıyorsa zaten kafasında bitirmiştir,bahane arıyordur daha üstelemeyin.Tamamen sessizliğe mi gomulmeliyim
İstemeyebilir sizi illa isteyecek diye bir durum yok ki.Olayın üstünden 3 gün geçti dün biraz konuştuk aldatmadigim sevdiğimi ifade etmeye çalıştım ama çok sert tepkiler veriyor
Gönlünü mesajla alamazsınız o yüzden diyorum yüz yüze görüş diye canım benimtamam şuan hatalı konumdasın fakat engellediği ve terslediği halde ısrarla mesaj atmaya devam ederseniz kendini daha çok geri çekecek ve size hiç cevap vermemeye başlayacak. Mesela şöyle diyebilirsin '' Hatalı olduğumu kabul ediyorum ve senden özür diliyorum ama bu şekilde mesajla sana hislerimi anlatamıyorum müsait olduğun en kısa zamanda ikimize vakit ayırır mısın? Yüzyüze görüşmek istiyorum '' şeklinde. Yaz ve bekle eğer hiç görüşmek istemiyorsa zaten çoktan aklında bitirmiştir eğer sana karşı hâlâ bişeyler hissediyorsa da biraz zaman geçip ortalık durulunca konuşmak isteecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?