Bence şuan bu durumda üstüne gitmemelisiniz biraz zaman tanıyın zaten siz de demişsiniz zor bir süreçte olduğunu. Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam sanırım bende sert tepki verirdim çünkü erkek arkadaşınızla aranızda olan bir sıkıntıyı başka bir erkekle paylaşmanız( dostane bile olsa) bana göre doğru değilAşırı yoğun stres altında ve onunla nasıl iletişim kuracagimi bilmiyorum
Bence şuan bu durumda üstüne gitmemelisiniz biraz zaman tanıyın zaten siz de demişsiniz zor bir süreçte olduğunu. Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam sanırım bende sert tepki verirdim çünkü erkek arkadaşınızla aranızda olan bir sıkıntıyı başka bir erkekle paylaşmanız( dostane bile olsa) bana göre doğru değilBirkaç gün sonra yüz yüze buluşup sakince derdinizi anlatmanızı öneririm çünkü mesajla çözülmüyor böyle durumlar
bence sinirli anına denk gelmiş ama inan ayrılmak istemeseydi bu kadar büyütmezdi.bir süre ona zaman tanıyıp tekrar konuşmayı deneyin.başıma benzer bir olay geldi ve cidden çok sinirlenmişti erkek arkadaşım düşününce bende ona hak verdim bende olsam ilişkimizde olan sorunları başkasına danışmasını istemem özellikle de bir kıza ama benim erkek arkadaşım ayrılmak falan istememişti baya kızmıştı bende çok kızmıştım sen neden beni sorguluyorsun ne demek istiyorsun vs gibisinden.sonra ara verdik konuşmayalım dedik bir hafta falan kadar sinirimiz yatışınca konuşup karşılıklı özür dileyip barıştık.sizde bekleyin biraz öyle konuşun.aldatma falan değil bu ama hoş bir durumda değil.
Erkek arkadaşınızın mesajlar yüzünden onu aldattığınız düşünmesi çok saçma ama onun dışında tepki vermesi bence normal çünkü sizin yaptığınız da yanlış bir şey. İlişkinizle ilgili sorunlarınızı başkalarına anlatmanız, ve hele başka bir erkeğe anlatmanız onu kırar. Bence sakinleşmesini bekleyin. Sonra "ben düşündüm taşındım ve sana hak verdim, seninle konuşamıyordum o an sıkıntıdaydım yazdım ama bundan sonra yapmam" vb bir şekilde özür dileyin, gönlünü alın. Hala abartılı tepkiler verirse o zaman bırakın kendi haline.
Tatlım kk ne güne duruyor. Gelip buraya bizlere yazmak varken neden fake hesaptan başka bı erkeğe erkek arkadaşınla olan sorunu yazıyorsun.
Bence hiç ses çıkarma. Beklemede kal.
Anladığım kadarıyla telefonları açmıyor ve oradan buradan engellemiş. Uygun olduğunda seninle konuşmak istiyorum deyin. Sonra bekleyin derim.Şu an hiç arayıp sormamalı miyim
İlişki içerisinde yaptığımız haraket ve tepkilere dikkat edicez.Benden bi çaba bekliyorsa diye düşünüyorum, şu an onu sevmediğimi ve aldattigimi düşünüyoraz önce twittardanda engellemiş çok ağır tepkiler veriyor
Şuan sadece pişman olduğunuzu belirten ve en kısa zamanda onunla yüz yüze konuşmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj atınTamamen sessizliğe mi gomulmeliyim
Şuan sadece pişman olduğunuzu belirten ve en kısa zamanda onunla yüz yüze konuşmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj atın
İlişki içerisinde yaptığımız haraket ve tepkilere dikkat edicez.
Bende erkek arkadaşınızın yerinde olsam kızarım.
Burda bı üye var evliliğinde kavgalar, ağzına geleni konuşmalar, ağır tepkiler vs vs davranmış. Eşi ile şu an boşanma kararı aldılar.
Diyeceğim o ki uzun süre iliskiler, evliliğin uzun süre sürmesini istiyor isek ilişki içinde iki insanın kaldırabileceği şekilde davranmak gerek.
Demek ki erkek arkadaşın bu tarz durumları kesinlikle istemiyor. Yapabileceğin bişey yok.
Kimi kesip atar, kimi uyarır.
Maalesef şu an ki durumda yapabileceğin bişey yok.
Üstüne gidersen daha da geri teper.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?