Yardimci olabilir misiniz?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba , benim 5 aylık bir ilişkim var sürekli beraber vakit geçiren bir çifttiz erkek arkadaşım üniversiteyi balkanlarda bir ülkede okumuş ilk tanistigimizda bazı tamamlamasi gereken dersleri olduğunu söylemişti 1 ay önce sıkı bir şekilde ders calismaya başladı bana , gelecek sene derslerini vermek için çalıştığını söyledi ancak aşırı stres altında ve çok yoğun calisiyor, bende sürekli neden ilgisinin azaldığını bu 1 ayda sorguladım zaman zaman trip attım, kavgalar çıktı, en sonunda öğrendim ki mayısta bir sınavı varmış onun için çalışıyormuş baştan bana söylemediği için yalancı durumuna düşmemek için soyleyememis

En son olay 3-4 gün önce oldu kütüphanede ders çalışıyorduk, sevgilim benden kalem istemeye gelmis bende ınstagramda dolaşıyordum ancak bu 3-4 arkadaşımda şifresi olan fake bir hesap , bende orda yakın bir arkadaşımın arkadaşına erkek arkadaşım ile olan problemleri yazıp barışır miyiz diye sormuştum, yazdığım kişi erkek ancak tek konu sevgilimle yaşadığım problem yanlış tek bir mesaj yoktu , erkek arkadaşım mesajları okudu beni her yerden engelledi ve çekip gitti , akşam da bana çok ağır mesajlar attı, ben ona kendimi ifade etmeye çalıştıkça çıldırıp küfür etti , şu anda konuşuyoruz ama hiç istemiyor gibi tersliyor beni onu aldattigimi söylüyor

Bana fikir verir mısınız ne yapabilirim

Aşırı yoğun stres altında ve onunla nasıl iletişim kuracagimi bilmiyorum

Aşırı yoğun stres altında ve onunla nasıl iletişim kuracagimi bilmiyorum
Bence şuan bu durumda üstüne gitmemelisiniz biraz zaman tanıyın zaten siz de demişsiniz zor bir süreçte olduğunu. Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsam sanırım bende sert tepki verirdim çünkü erkek arkadaşınızla aranızda olan bir sıkıntıyı başka bir erkekle paylaşmanız( dostane bile olsa) bana göre doğru değil Birkaç gün sonra yüz yüze buluşup sakince derdinizi anlatmanızı öneririm çünkü mesajla çözülmüyor böyle durumlar

bence sinirli anına denk gelmiş ama inan ayrılmak istemeseydi bu kadar büyütmezdi.bir süre ona zaman tanıyıp tekrar konuşmayı deneyin.başıma benzer bir olay geldi ve cidden çok sinirlenmişti erkek arkadaşım düşününce bende ona hak verdim bende olsam ilişkimizde olan sorunları başkasına danışmasını istemem özellikle de bir kıza ama benim erkek arkadaşım ayrılmak falan istememişti baya kızmıştı bende çok kızmıştım sen neden beni sorguluyorsun ne demek istiyorsun vs gibisinden.sonra ara verdik konuşmayalım dedik bir hafta falan kadar sinirimiz yatışınca konuşup karşılıklı özür dileyip barıştık.sizde bekleyin biraz öyle konuşun.aldatma falan değil bu ama hoş bir durumda değil.

Fake hesaotan baska bir erkeğe iliskiniz hakkında danışıyorsunuz ne tepki vermesini bekliyordunuz ? Fake hesabiniz olabilir sizin özeliniz ama iliskinizi anlatmanız hoş değil. Ben olsam daha neler konusmuslardır kimbilir derdim. Evet ilgisinin azaldığı icin biraz sorgulayıp darlayabilirsiniz her iliskide zaman zaman böyle hatalar yapılır. Erkek arkadaşınızın teokisi stresten de kaynaklı abartmış ama haksiz değilm üstüne gitmeyin

Tamamen sessizliğe mi gomulmeliyim

Tamamen sessiz mi kalmaliyim

Erkek arkadaşınızın mesajlar yüzünden onu aldattığınız düşünmesi çok saçma ama onun dışında tepki vermesi bence normal çünkü sizin yaptığınız da yanlış bir şey. İlişkinizle ilgili sorunlarınızı başkalarına anlatmanız, ve hele başka bir erkeğe anlatmanız onu kırar. Bence sakinleşmesini bekleyin. Sonra "ben düşündüm taşındım ve sana hak verdim, seninle konuşamıyordum o an sıkıntıdaydım yazdım ama bundan sonra yapmam" vb bir şekilde özür dileyin, gönlünü alın. Hala abartılı tepkiler verirse o zaman bırakın kendi haline.

Empati yapacak olursam (ki siz de bir yapın), durumu tersine çevirin, siz onu fake instagram hesabından başka bir kıza sizinle ilgili problemleri anlattığını görseydiniz ne tepki verirdiniz? Evet ben de çok kızardım...

Şu an hiç arayıp sormamalı miyim

Tatlım kk ne güne duruyor. Gelip buraya bizlere yazmak varken neden fake hesaptan başka bı erkeğe erkek arkadaşınla olan sorunu yazıyorsun.
Bence hiç ses çıkarma. Beklemede kal.

Benden bi çaba bekliyorsa diye düşünüyorum, şu an onu sevmediğimi ve aldattigimi düşünüyor az önce twittardanda engellemiş çok ağır tepkiler veriyor

Benden bi çaba bekliyorsa diye düşünüyorum, şu an onu sevmediğimi ve aldattigimi düşünüyor az önce twittardanda engellemiş çok ağır tepkiler veriyor
İlişki içerisinde yaptığımız haraket ve tepkilere dikkat edicez.
Bende erkek arkadaşınızın yerinde olsam kızarım.
Burda bı üye var evliliğinde kavgalar, ağzına geleni konuşmalar, ağır tepkiler vs vs davranmış. Eşi ile şu an boşanma kararı aldılar.
Diyeceğim o ki uzun süre iliskiler, evliliğin uzun süre sürmesini istiyor isek ilişki içinde iki insanın kaldırabileceği şekilde davranmak gerek.

Demek ki erkek arkadaşın bu tarz durumları kesinlikle istemiyor. Yapabileceğin bişey yok.
Kimi kesip atar, kimi uyarır.
Maalesef şu an ki durumda yapabileceğin bişey yok.
Üstüne gidersen daha da geri teper.

Şuan sadece pişman olduğunuzu belirten ve en kısa zamanda onunla yüz yüze konuşmanız gerektiğini söyleyen bir mesaj atın

Sabah çok kısa bir süre telefonda konuştuk ama tersliyor ve soğuk konusuyor, konuşmak ister mi bilmiyorum bugün twittardan engellemiş kendimi çok kötü hissediyorum, gönlünü alıcak bir mesaj atmak istiyorum ama ne yazmalıyım bilmiyorum

Sabah konuştuk ama çok soğuk konuştu ve tersledi bende ustune gitmemek için sessiz kalıyorum şu anda bir yandan da içim içimi yiyor biseyler yazmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…