• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimci olabilir misiniz?

Okypete cim suc oldugunu ben de biliyorum, zipzip da biliyor, herkes biliyor. Benim karsi ciktigim nokta , daha once kimsenin burdaki topiklerde bu yorumu yazmayip birden kanun koruyucus ve ahlak timsali kesilip zipzip'a etik degil, ahlakli degil vs demesi .
valla yanlıştan döndürmenin,başının belaya girmemesini istemenin yanlış olduğunu düşünmüyorum. bir gün kendini karakolda bulmasın sonra

Niye sevgilisinin facebook unu kiranlar, fake hesaplarini kiranlari cok okudum burda, onlarin yaptigi suc degil mi? Sevgilin olunca daha az mi suc oluyor yani, ikisi de suc ve ozel hayat ihlali. Telefona herif tuvaletteyken bakmak da gayet ahlakdisi ve ozel hayat ihlali, adam sizin cantanizi karistirsa kiyamet kopar ama.

Ote yandan bu eylem zaten zirvalik, yani adam konu sahibesiyle olmak zaten istemiyor. Gorunen koy kilavuze istemez diyorum, boyle sacma sapan islere kalkismaya ne gerek var ? Ben zaten zipzip in bu adamin hayatini daha fazla kurcalamasina karsiyim, bu adamdan ona bir yol olmaz, bu net. Ote yandan karsi oldugum 2.ci sey birden herkesin ahlak timsali ve yasalarin koruyucusu kesilmesi. Burda facebook kurcalayani gectim, casus program kuranlar , nasil yapilacagini soranlar da vardi, onlarin konularinda boyle seyler okduugmu hic mi hic hatirlamiyorum.
Yorum yapmak icin sizden izin alacak degiliz bu bir. Ve eger sifresi kirilmis biri bundan sikayetci olursa karsi taraf sadece bilgileri okusa ve sifreyi degistirmese bile cezasi var. Insan gibi paylastik. Alti aydan iki yila ceza veya para cezasina cevrilebilir. Istedigimiz yorumu yapariz siz isinize bakin moda oldu yapilan yorumlara saldirmak!

Bu arada burda sifre kirmak suc bilmem ne yazanlara seslenmek istiyorum, burdaki herkes ozel hayata cok mu saygili ? Nerdeyse her konuda herifin telefonuna baktim, tuvalette gittiginde okudum, fake hesap acmis sifresini kirdim vs vs goruyoruz zaten.......onlara hiiiiiiiiiicbir sey yazdiginizi gormedim, suc oldugu bu topikte mi akliniza geldi? Konu sahibesi zipzip olunca mangalda koz birakmamissiniz. Kendiniz de zaten boyle seyler hiiiiiiiiic yapmamissinizdir eminim.
KK da açılan konular arasında şifre kırmak gibi konulara hep aynı yorumu yapıyorum bilişim suçudur diye.

Okypete cim suc oldugunu ben de biliyorum, zipzip da biliyor, herkes biliyor. Benim karsi ciktigim nokta , daha once kimsenin burdaki topiklerde bu yorumu yazmayip birden kanun koruyucus ve ahlak timsali kesilip zipzip'a etik degil, ahlakli degil vs demesi .
O zaman siz yardımcı olun konu sahibine herkes fikrini paylaştı.

Ben onları da uyarıyorum genelde. Ayrıca birinin bile bile 'kanunda yer alan' bir suçu işlemesine göz yumamam, destek olamam.

Ben zaten zipzip in bu eylemi yapmasina bastan asagi karsiyim, oncelikle kendi iyiligi icin, cunku yakalanmayi goze alip yapsa dahi eline ne gececek ki? Heriften hicbir turlu bir yolmaz zaten.

Ote yandan zipzip yetiskin 27 yasinda bir insan, yaptiginin ahlakdisi , suc vs oldugunu zaten biliyor. Gonul ferman dinlemiyor, insan sevdi mi, kafasina koydu mu, ahlak, etik zaten cok da ipinde olmuyor. Kimseye bu yaptigim iyi mi kotu mu diye sormamis ki, nasil yapilir diye sormus.
Bu isleri yapan tonla kadin var, iclerinde aldatilma suphesi olani da var, cok seveni de, terk edileni de, onlarin da derdi suc isleyip islememek degil zaten, kafalari yerinde olsabu islere zaten bulasmazlar. S

Zipzip'a bu konuda cok yuklenilmis gibi geldi bana. Sayfalarin %50si geyik, ya$ kac, burc ne vs vs. , geriye kalan %50 nin %50si icerik, untu gitsin, takinti yapma, psikologa git; %50si adam in telefonunu kurcalama, suc. Simdi burdan zipzip'e faydali ne kadar malzeme cikabilir ki?

Ben zaten zipzip in bu eylemi yapmasina bastan asagi karsiyim, oncelikle kendi iyiligi icin, cunku yakalanmayi goze alip yapsa dahi eline ne gececek ki? Heriften hicbir turlu bir yolmaz zaten.

Ote yandan zipzip yetiskin 27 yasinda bir insan, yaptiginin ahlakdisi , suc vs oldugunu zaten biliyor. Gonul ferman dinlemiyor, insan sevdi mi, kafasina koydu mu, ahlak, etik zaten cok da ipinde olmuyor. Kimseye bu yaptigim iyi mi kotu mu diye sormamis ki, nasil yapilir diye sormus.
Bu isleri yapan tonla kadin var, iclerinde aldatilma suphesi olani da var, cok seveni de, terk edileni de, onlarin da derdi suc isleyip islememek degil zaten, kafalari yerinde olsabu islere zaten bulasmazlar. S

Zipzip'a bu konuda cok yuklenilmis gibi geldi bana. Sayfalarin %50si geyik, ya$ kac, burc ne vs vs. , geriye kalan %50 nin %50si icerik, untu gitsin, takinti yapma, psikologa git; %50si adam in telefonunu kurcalama, suc. Simdi burdan zipzip'e faydali ne kadar malzeme cikabilir ki?
bak cherry,sadece ona ayna trutuldu. konu sahiplerinin o mesajlarda yaşadığı duyguyu bir şekilde ona yaşatarak göstermek istedi herkes. çünkü bunu devamlı yaptı. insanları gerdi. sadece empati yapsın istendi. bende dahil

O zaman siz yardımcı olun konu sahibine herkes fikrini paylaştı.

Ben fikrimi coktan paylastim zaten, zipzip etik , ahlak vs dusunecek kafayi coktan gecmis cunku herife hala asik. Ben de ona bu heriften bir yol olmayacagini nedenleriyle bu topikte ve baska topiklerde 10 000 000 000 000 kere yazdim ama beni takmiyor. Baska insanlar da yazsin, hemfikir oldugumuzu gorurse belki artik kendini uzmekten vazgecer.

Vallahi uzuluyorum bu kiza , kendine zulmediyor hem de sacma sapan bir herif icin. Her topikte istatistik topluyor, yasi kac, burcu ne, isi ne , bilmem nesi ne......bu zirvalari brakip giyinse, suslense, disari ciksa karsisina belki cok daha iyisi cikacak ama o vaktini istatistik toplayarak heba ediyor.

Sifreyi kirmayacak bunun suc oldugunu bilecek. Gonul ferman dinlemiyor vs yok ve en onemlisi kimse ahlak bekciligi yapmiyor gercekleri gormesini sagliyor.

Bir iki kez yazanlar dışında sürekli dalga geçenleri ben de çok gereksiz buldum, o ayrı bir konu.

Başkası şifre kırdı diye ceza almamış olabilir ama herkes bir değil ki. Zıpzıp'ın başına gelmeyeceği garanti değil. Sert kayaya çarparsa sonu iyi olmaz.

Ayrıca bu kadar müdahale edilmesine gerçekten karşıyım. Biri benim iznim olmadan özel bilgilerime ulaşsa hiç hoşuma gitmez.

Yardım istediği konunun bedelini bilmesi gerektiğini düşündüm, o yüzden uyardım :)

Araya girsem iyi olacak zannımca.
MissCherry,
uzman desteği almasını tavsiye edenlerden biri de benim, evet almalı zira 27 yaşında erişkin biri eski sevgilimi düşünmekten aklımı yitirmek üzereyim, gece gündüz onu düşünüyorum, onu düşünmeden bir anım geçmiyor diyorsa ortada bir sorun var demektir, hepimiz aşık olduk, aşk acısı çektik, gözyaşı döktük fakat bir süre sonra bunların üstesinden gelebildik, zipzip üstesinden gelemiyor, takıntı yaptığını kendide söylemiş, 27 yaş öyle cıvıl cıvıl olunması gereken bir yaş ki, ben bu yaşımda bile hayat dolu, enerji doluyum, zipzip aşık olması, sosyal hayata karışması gereken bir yaşta eski sevgiliyi düşünmekten kendi hayatını yaşayamaz hale geliyor ve bunla tek başına başa çıkamıyorsa profesyonel destek alması gerekir, şahsen ben hayatını böyle yaşamasına üzülürüm, dışarda belki onu gerçekten çok sevip sarıp sarmalayacak biri varken niye geçmişe takılı kalsın ki?

Yaşınız olmuş 27 çocuk gibi şifre mi kıracaksınız Allah'ınızı severseniz ya bırakın böyle işleri.Gezin tozun biraz şehirdışına falan çıkın yeni arkadaşlar edinin.

Ya arkadaslar,
ben bu eski sevgilimi aklimdan cikaramiyorum. Olmuyo yani, ne yapsam da. Artik aklimi yitirmekten korkuyorum. :KK61: Onu düsünmeden bi anim bile gecmiyo ya. :KK61:Nasil bisey anlamiyorum bana büyü mü yapti ne yapti nasil kurtulucam. Tek birsey geliyor aklima, eger ki onun yaptigi pislikleri gözümle görürsem sonsuza dek sogurum ondan bunu biliyorum, ondan kurtulusumun tek yolu bu. Bunun icin de mailine, ya da skype ina, ya da facebook una, ya da instagramina, ya da twitterina, herhangi birseyine girip bakmam lazim. Bunun icin de sifre lazim. Bu isten anlayan, ya da anlayan birini taniyan biri varsa, lütfen ama lütfen bana ulassin. Bu durumdan kurtulmam lazim artik, hayatim bitti resmen..:cry:Lütfen, lütfen bana yardim edin..:KK42::cry:

konu geyiğe dönmüş gerçi ama ben de iki çift laf edeyim baariihh...
sevgili zipzip...benim de bazı sorulara cevap verebilmem için muhatabın yaşını bilmek istediğim olur..ve seni de çok tanımadığım ve o yaş sorularını çok görmediğim için o konuya bişi diyemicem..
ama ne olursa olsun burda yaptığımız hata ya da ısrarlı yanlışlar ziyadesiyle tepki alıyo...
geçiyorum o mevzuyu..
taktığın sevgiline gelinceeee..
onunla ilgili naneleri öğrenmem ondan kopmanı sağlar ama belki daha yara alarak sıyrılırsın..
oysaki kendine uğraşlar bulup, ilgi alanı geliştirip ve en önemlisi artık kendine değer verip bi silkinmen lazım..
çünkü bir başkası için kendini heba eden bi insan her zaman itici bi profil olagelmiştir...
tekrardan sevip sevilmek istiyosan, özgüvenini tazele, eskiye sünger çekip titre ve kendine gel:KK66:
sevgiler:KK36:

saplantı mı olmuş bu adam zipziptao_O

nasıl sevgili oluyorsunuz siz yahu! hiç yüzyüze görüşmemişsiniz bir kere olmuş ondada karanlık odada görüşmüşsünüz adam sarkıntı olmuş öpmüş sarılmış ...
bu yaşadıklarının normal oldugunu mu düşünüyorsun?
.....
hiç yaşının kadını değilsin şimdi anladım millete yaş sormanı

Adamın babasının yaşı kaç canım??Konu için çok gerekli de ...
Şaka maka ben 18 yaşındayım ama hiç böyle şeyler yaşamadım ,bence bir destek alın..
Önceki konularınızı da biliyorum,normal değil çünkü.

Uğraşma bence bu tür işlerle.
Bir şekilde aşmaya bak.
Bu sefer hesapların birine ulaşırsan hep sonrasını merak edeceksin ve bir kez başardığın için hesaplar hep elinde olsun isteyeceksin.
Daha büyük bir takıntı haline gelecektir senin için.
Kendi kendine aşmaya çalışmalısın.

İnanmıyorum, gerçekten inanamıyorum, bunca yıllık üye, kaç yıllık moderatörüm, bir üyeyi en fazla 2-3 defa ikaz etmişimdir, sizi özelden ikaz ettim, uyarı yaptım, banladım, kendi topiğinizde artık yaş sorularına son vermenizi istedim ama siz başka konulara gidip yine yaş sormuşsunuz.

Kamera nerde :KK3:

ben bu üyeliği 2 kişinin kullandığını düşünüyorum.yaş soranla, karanlık oda yazısını yazan kişinin aynı kişi olmadığını düşünüyorum:KK51:

Back
X