- 5 Temmuz 2015
- 25
- 1
- 16
- 30
- Konu Sahibi seifnkeamn
Tesekkur ederim..Bir sınavdasınız ve hepsi geçecek diye dusunup kendinizle polyanacılık oynayın Allah babanıza sağlık ve sıhhatler versin inşallah sizlere de guç versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim..Bir sınavdasınız ve hepsi geçecek diye dusunup kendinizle polyanacılık oynayın Allah babanıza sağlık ve sıhhatler versin inşallah sizlere de guç versin
Ruh sagligim alt ust olmus durumda cok da saglikli oldugum soylenemez. Hicbir seye iyi yonunden bakamiyorum bu aralarGencecik ve saglikli bir insan olman mutlu olmak icin saglam bir neden.
Askin icin de olmuyorsa vardir bir hayr. Belki de cok daha iyi biri seni bekliyor bir yerlerde.
Ilk konuda haklisin elbette ama sadece bir tane arkadasim var gorusebildigim bunun dışında bulusup vakit gecirebilecegim hicbir arkadasim yok bu cok uzucu bi durum bence cunku insan kendini sorguluyor neden diye kotu biri değilim ama neden boyle? Babama yansitmiyoruz tabi ki bu benim icimde yaşadıklarım.. is konusunda aciliyet maddi anlamda yok ama en azindan calisinca aileme de destek olurum kendimi de iyi hissederim. Ask konusuna kisa bi giris yaptim ama sebebini soylemeye cesaret edemiyorum tepki alacagimi biliyorum cunku..
Is bakiyorum zaten uyeligim var is bulma sitelerinde ama cikmadi simdilik bir is.. memurluk odakli oldugum icin memnun olamiyorum onun disindaki islerden. Hukuk burosunda calistim 6 ay çok yorucuydu bir de babamin bu durumlari olunca cikmak durumunda kaldim.. ben tepki vereceginizi dusundum ama dedigin gibi bakis acisi ben bile kendime kiziyorken baskasina anlatamam sanirim..O zmn kuck capli is aramaya baslayin bence.
Kendi mesleginiz olmasa bile maksat para kazanmak.
Babanzin durumunda oyle dusunmeyin.
Moral verin evi neselendirin.
Kk kadinlarinda bazi kesimler A da desen B de desen tepki verir canim.
Yani kacis yok.
Ama arada bazi elit kadinlarimizda guzel tavsiyelerde bulunur elestirmeden.
Yani bi ihtimal derdine care olunabilir.
Bence yz be varsa.
Amin insallah sagolun.. cok kisa bi deneyimim oldu ama özel sektör gercekten zor yapabilecegimi sanmiyorum.Kendinizi memuriyete şartlamayın bence.Aynı sektörde olmasak da ben de kamuya yönelik bir bölümden mezunum ve 8 senedir özel sektörde dirsek çürütüyorum çok zor çok yorucu haftasonu bile çalışıyorum ama napalım ekmek parası işte.
İş hayatınız ne kadar dolu olursa kafanız o kadar kolay dağılır.
Allah tez vakitte yardımcınız olsun
Tesekkur ederim.. is bakmaya devam ediyorum surekli is degistirmek de istemiyorum bu sefer de ailem bi baltaya sap olamiyo tarzinda konusuyo iyice moralim bozuluyoröncelikle çok geçmiş olsun. aslında tam tersi kanser hastalarının morale neşeye ihtiyacı var. sizin ona savaşmak için güç vermeniz lazım. yanında neşeli mutlu olmalısınız her şey düzelecek diye.. inşallah bir işte bulursunuz. bu dönemde fazla seçici olmayın bence sadece kafa dağıtmalık geçici bir işte olabilir. tedavi masraflarınada katkınız olur.yeni iş yerinde belki dertleşeceğiniz insanlar olur.
Sagolun..Öncelikle babanıza Allah acil şifa versin. Gülmek suç değil, aksine ona moral vermeniz lazım, bu hastalığın en etkili çaresi bu. Dost kısmına gelince de ben de aynı durumdayım ama bu benim için sorun değil, az insan çok huzur diyorum ve öyle yaşıyorum.
Merhaba sırf biraz olsun içimi dokebilmek icin yeni üye oldum. O kadar derdim var ki hangisinden başlasam hangisine çare arasam bilmiyorum.. cok icine kapanik bir kizim bu yuzden arkadasim yok denecek kadar az bu durumu asamiyorum. Bu yuzden derdimi anlatacagim kimsem yok. Bir yerden baslayayim.. babam kanser evimizin uzerinde kara bulutlat var bu yuzden sanki gulmek yasakmis gibi, gulunce sanki suc islemisiz gibi zor ve caresiz bir durum. Universite mezunuyum gecen sene mezun oldum bi ise girdim yeni ciktim bir isim bile yok bu da mutsuzluk sebeplerimden biri ve bir de imkansiz bir askim var.. ne yapayim ben kizlar![]()
Babanı allah size bağışlasın dilerim hep başınızda olur.Is ariyorum ama istedigim gibi bir is bulamıyorum ki canim.. neye elimi atsam kuruyor..
Al bendende o kadar senin gibi düşünüp üye oldun yanlizliktan kurtulmak icin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm allah banada acil şifalar versinMerhaba sırf biraz olsun içimi dokebilmek icin yeni üye oldum. O kadar derdim var ki hangisinden başlasam hangisine çare arasam bilmiyorum.. cok icine kapanik bir kizim bu yuzden arkadasim yok denecek kadar az bu durumu asamiyorum. Bu yuzden derdimi anlatacagim kimsem yok. Bir yerden baslayayim.. babam kanser evimizin uzerinde kara bulutlat var bu yuzden sanki gulmek yasakmis gibi, gulunce sanki suc islemisiz gibi zor ve caresiz bir durum. Universite mezunuyum gecen sene mezun oldum bi ise girdim yeni ciktim bir isim bile yok bu da mutsuzluk sebeplerimden biri ve bir de imkansiz bir askim var.. ne yapayim ben kizlar![]()
Evet üst üste gelmesi de cabası.. sagolun guzel dilekleriniz icinBabanı allah size bağışlasın dilerim hep başınızda olur.
Yaşadığın sorunlar inan herkesin hayatındaa var. Ama sanırım yalnız kaldığın için altndan kalkmak zor oluyo. Hepsi geçer inan. Öncelikle iş başvurularında bulun iyi takip et
Oyle miAl bendende o kadar senin gibi düşünüp üye oldun yanlizliktan kurtulmak icin yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm allah banada acil şifalar versin
Evliyim bi çocuğum var mutsuzum nie hiç arkadaşım yok evime gelen giden yok arada bi ailem gelir ama ilişkilerimiz çok güçlü değil herkez kendi işini bakar kV ve eltim le aynı binada yim beni sevmefiklerini düşünüyorum kV elTİME bakarken gözleri parlıyor severek bakıyor ama bana ole değil mecburi gibi sanki herkezin yaz geldiğinde akrabası geliyor Kuzenleri geliyor bizde kimse yok daha bir sürü şey işte sakinleştirici içiyorum hergün uykuya verdim m kendimiOyle misenin derdin ne peki canim?