yardımcı olabilirmisiniz kızlar

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
33
32
Epeydir takip ediyorum fakat yeni üye oldum kızlar evliyim ve evlilikle ilgili cinsel sıkıntılar hakkında kimseye soramadığım sorularım var fakat cinsellik bolumune açamadım biliyorum burası bu konunun yeri değil yardımcı olursanız sevinirim

Sorununu da yazman gerekiyor ki konun taşınana kadar yardım edebilelim.

O zaman şöyle yapalım ben 11 aylık evliyim ve ilişki sırasında ben ozur dileyerek soyluyorum surtunme yolu ile orgazm olabiliyorum bu normal mi

Yazdım canım sayfaya bakarmısın

O zaman şöyle yapalım ben 11 aylık evliyim ve ilişki sırasında ben ozur dileyerek soyluyorum surtunme yolu ile orgazm olabiliyorum bu normal mi

Normal şekilde zevk almıyorsun yani öyle mi?
Vajinal orgazm değil klitoral orgazm seninki. Bununla çok sık karşılaşılır çok tuhaf bir şey değil.

Bu cok normal. Cinselligi kesfettikce vajinal orgazmi da ogrenirsin.

Umarim fake konu degildir.
Kendimi kullanilmis hissetmek istemiyorum da gece gece

Bence normal bende ilk zamanlar kasıyodum kendimi esim hep kiziyodu yavss yavas biraktim oyle yapmayi meger arkadaslarimla konusunca onlardada oyle olmus ama sumdi oyle sorunlar yok sende normale donersin zamamla esininde yardimci olmasi lazim ama

Bu cok normal. Cinselligi kesfettikce vajinal orgazmi da ogrenirsin.

Umarim fake konu degildir.
Kendimi kullanilmis hissetmek istemiyorum da gece gece
Yok canım fake değil ciddi ciddi soruyorum ve bunu nasıl alabilirim bilmiyorum

Bence normal bende ilk zamanlar kasıyodum kendimi esim hep kiziyodu yavss yavas biraktim oyle yapmayi meger arkadaslarimla konusunca onlardada oyle olmus ama sumdi oyle sorunlar yok sende normale donersin zamamla esininde yardimci olmasi lazim ama
Bu durum ilk zamanlar onunda garibne gitmiş ee doğal olarak daha yeni söyledi ben bu sorunumu fark edince ona söyledim oda bende ilk birbirimizle olduğumuz için bu konuda oda pek bilgi sahibi değil

Ben bi taktik uyguluyodum ama simdi nasil soyliyim bilemedim ay ben bugun haydar dumene benzedim ya sen ustte olsan alisana kadar

Soramadım kimselere anca kk açabildim oda kaç gundur anca fırsat oldu ya ilk 15 gun zaten beraber olamadık ben çok kastım korkuda vardı ama bu sorunu yeni farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…