• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olabilirmisiniz?

geç kalmazsın

hatta daha iyi olur

hem psikolojik hem fizyolojik toparlarsın

zira gebelik sürecin de endişeli geçecek gibi

o nedenle biraz kafanı dağıt bana kalırsa 6 ay bir yıl değil en az 1-2 yıl diye işe başla

sonra bir yıldan sonra akışına bırakırsın bebek olursa o zaman işten ayrılmayı düşünürsün olmazsa da karalar bağlamazsın

30 da anne oldum erkenmiş diyorum

yapacagınız en güzel şey su
işe kesinlikle başlayın 3 aydan sonra hemen bebek calışmasına başlayın
çalısırken denemek daha az stresli
simdi evdeyken adeti beklemek o kadr yıpratıcıki bunu göz ardı etmeyin en ömnemli nokta
kendiliğine bırakıp denersinz tutarsa gerekişyorsa hemen işten cıkın evde yatıp dinlenin hiç kalmakmadan ignelerinizi kullanıp bebeginizi tasıyın allahım insanlh nasip eder
bir bayan için çok güzel ve önemli duygu
bende 34 yasındayım 35 girecegim öbür sene ikinciyi düşünüyorm
günleri hatta sn leri sayıyorum

Oglumu kokusunu koklamadam dusuk sonucu kaybettim 2 ay oldu cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayakladim çok şükür❤

Ben suan bebek sahibi olmayı zamana biraktim ALLAH'IM nasip ederse❤

-Yasim 28 anne olmak icin çalışsam gec kalirmiyim ?

-Riskli gebelik benimkisi yatmam gerekecek oyuzden kafam cok karışık?

-Borçlarimizda var ben suan calissammi yoksa bebek mi düşünsem siz olsaydiniz ne yapardınız 28 yaşında gec mi kalirim 6 7 ay calissam yada 1 sene ?
bnce gec degıl gebelikte yatman gerekıyorsa yat bi sure kendini yorma hıcte dert etme allah yardım eder isteyen herkese

Oglumu kokusunu koklamadam dusuk sonucu kaybettim 2 ay oldu cok zor zamanlar gecirdim...simdi ayakladim çok şükür❤

Ben suan bebek sahibi olmayı zamana biraktim ALLAH'IM nasip ederse❤

-Yasim 28 anne olmak icin çalışsam gec kalirmiyim ?

-Riskli gebelik benimkisi yatmam gerekecek oyuzden kafam cok karışık?

-Borçlarimizda var ben suan calissammi yoksa bebek mi düşünsem siz olsaydiniz ne yapardınız 28 yaşında gec mi kalirim 6 7 ay calissam yada 1 sene ?
Çalışman daha uygun olur birikim şart bir bebeğin geleceği için ama kader kısmet nasip Allah bilir Hayırlısı Olsun Sizin için.

Back
X