Yardımcı olacaklar yazsın

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Merhaba herkese, nişanlımla tartışmamız oldu yeni barıştık konu benim aşırı üstüne gitmem ve bunaltmam kendisini. Güvenim de tam ona karşı ama bu konuda ben çok üstüne gittiğimin farkındayım hatta çevremdekiler bile. Çok detaya girmeden sormak istiyorum manevi bi konu hakkında kendisinden bir şey rica etmek istiyorum ama yeni tartışma oldu dediğini yaptırmaya çalışma yönetemiyceksin benifalan dedi çlk üstüne gidince. Ama bu konuda benim önemsediğim bi konu. Kendisi biraz sinirli, kendisini nasıl ikna edebilirim? Nasıl güzel konuşup yola getirebilriim ? Konu çok iyi bir şey ama barıştığımız için yeni dediğimi yapmak istemeyebilir. Bu arada konuyu söylemek istemiyorum fakat önemli bir mesele.

Bu kadar anlatmanla birsey demek olmaz. İçeriği bilmeden sana haklı yada haksızsın diyemez yardımcı olamayız maalesef.

İsteğinizi bilmiyoruz bu yüzden nasıl yardımcı olabiliriz bilemiyorum maneviyata dayalı ne istemiş olabilirsiniz ki

Canım konu nasıl bir konu? Ne yaptırmak istediğine göre izleyeceğin yol değişir biraz. Onu bilsem daha net fikir verebilirdim.

Canım konu nasıl bir konu? Ne yaptırmak istediğine göre izleyeceğin yol değişir biraz. Onu bilsem daha net fikir verebilirdim.

Dini bir şey ise bu biraz hassas konu olabilir ve sizin istediginjze göre hareket etmek istemeyebilir.

Yani maneviyattan bir tek bunu anlayabildim..

Ne istedin ki Acaba ona göre yorumlayabilseydik
Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicem:( ulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden

Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicem:KK43: ulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden
Yahu neden dalga geçelim yardımcı olmak için yazıyoruz. Elbette yazabilirsin.

Gerçekten kim dalga geçmeyecekse ona özelden mesaj atabilirim... çok takıntılıyım yakında psikologa gidicem:KK43: ulu orta kendimi Küçük düşürmek isteitoeum burda söyleyeceğim kişi burada paylaşmazsa çok sevinirm Allah razı olsun yardım edenlerden
Mesaj at bekliyorum

Mesaj at bakalim insallah yardim edebilecegimiz birseydir...

Konu dediğin gibi çok iyi bir şeyse eğer rica ettiğinde kabul eder diye düşünüyorum. Ama önce biraz vakit geçmesini bekle. Aranız düzelsin, onun da siniri geçsin öyle aç konuyu. Birkaç hafta bekleyebilirsin.

İstediğin şeyin ne olduğunu bilmediğim için bu kadar yorum yapabildim :KK33:

Back
X