Yardımcı olamayacağınızı biliyorum

Eger oyle bisey varsa kesinlikle aldırma bak.kesinlikleee!!!
Ama doğurmam mümkün değil.
Hem psikolojik olarak( doğumdan sonra çok ciddi bir depresyon geçirdim hala etkileri devam ediyor anksiyeteye döndü bebeğim kolik bir bebekti gece gündüz nedir bilmedim 2 ay evden çıkamadım psikolojik olarak çöktüm bildiğiniz )
Hem hala okuyorum. Daha önce Boğaziçi üniversitesinde okuyordum evlendim başka bir şehirde hukuka başladım zaten oradaki 2 yılım boşa gitti. Artık bitirmeliyim

22 yaşındayım hukuk fakültesinde okuyorum

Ne guzel canim genceciksin bu yasta evladin olmus Allah bagislasin
Durumlari bilemem ama okuldan sonra evlenseydin keske.... Bir kadin her zaman kendi ayaklari ustunde durabilmeli...
Bu dusuncelerde kafani karistirma hic...
Idrar yada kan testi yap sonucuna gore takkeyi koy onune dusun...
Ama bu dunyaya gelmek icin bi can cikmissa kiyma o cana....
Ve istemiyorsan gercekten korun dikkat et... Saglik ocaklarinda spiral takiyorlar....

Spiral taktırmak istedim doktorum adetin düzene girmeden takamayız kanamayı arttırıyor dedi. Düzenleyici hapa başladım

Yorum silmek yasak bu bir
İkincisi benim için sen kolay mı sanıyorsun ama psikolojim hiç iyi değil eğer doğurursam iyi bir anne olamayacağım
Gereginde once dertlenmek gereginden cok dertlenmektir.Sen bence test yapana kadar bu olaya fazla takilmamaya calis.
Burdada daha cok moralini bozma.bak bundan 2 yil zonrasini dusun bu ruh halinden eser kalmayacak.Dunyaya bakisin degisecek .Aldirma gibi planlar yapma sadece Allah a dua et hayirlisini iste.
Kafanida.cok.bulandirma
Allah guzel gunler gostersin

Yorum silmek yasak bu bir
İkincisi benim için sen kolay mı sanıyorsun ama psikolojim hiç iyi değil eğer doğurursam iyi bir anne olamayacağım
Silemem zaten. Sil butonu yok degistim duzeltme yaptim.

Bildigini oku varsa eger.
Himmm cok zor karar eminim.
Bosver...
Yazmasam daha iyi.

Bak canim psikolojik sorunlar genelde dini eksiklerden geliyor.. Bak kendimden biliyorum... Aman aman biseler yapmiyorum ama Allahi unutma sakin...
Icin sıkıldımı besmele cek ayetel kursi oku ne biliyorsan onu oku... Bak sıkıntın nasil geciyor ferahliyorsun...
Tabiki bebek icin hazir hissetmek lazim haklisin... Ama dikkat etmek lazim bu duruma dusmemek icin...
Allah hakkinda ne iyise onu versin canim...
Eger bebek varsa bi karar vermeden once deger verdigin biriyle paylas seni bilen taniyan.. Birde destek almalisin... Baska sehre gitmissin insan dost arkadas ariyor....

Silemem zaten. Sil butonu yok degistim duzeltme yaptim.

Bildigini oku varsa eger.
Himmm cok zor karar eminim.
Bosver...
Yazmasam daha iyi.
Teşekkür ederim yorumun için yazdıklarını kelimesi kelimesine zihnimin bir köşesine yazdım.. Aklımdan çıkmaz merak etme

Allah sana ne güzel bi emanet vermiş, onun verdiği canı sen alamazsin yapma lütfen öyle bisey varsa .tuylerim ürperdi

Spiral taktırmak istedim doktorum adetin düzene girmeden takamayız kanamayı arttırıyor dedi. Düzenleyici hapa başladım

Himmm onu bilmiyordum canim ben kullanmadim hic...
Tahlil yaptir gel oyle konusalim simdiden belirsizlik uzerinden canini sıkıp strese girme..

Evet haklısınız. tek bir hap da 48 tl.. Sanırım tecavüze uğrayan doğursun devlet bakar politikasının bir uygulama şekli.. Konuştuk eşimle eşim yok kesinlikle bir şey olmaz Dedi ama bilmiyorum

O konuda bir şey söyleyemem ancak ne olursa olsun 100 tl de olsa gerekli durumlarda kesinlikle bir şekilde alınmalı. Evlisiniz ev idare ediyorsunuz sonuçta bulunur bir şekilde 48 tl. Biliyorum bazen insanın 10 tlsi olmuyor ama borç harç alın bundan sonra umarım bir şey çıkmaz bu sefer.

Tahlil yaptirdin mi canim varmi bebek?

Sabah eczaneden miratech test aldım negatif çıktı bir kaç gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…