- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi saranghae_glsn
Kaç yaşındasınız?
Çalışmıyor musunuz?
Çalışmıyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ankarada yaşıyorum bir kaç güne diyarbakıra gideceğim yani burdan götürecekler teyzemi düşünüyorum yalnız onuda senenlerce görmedim ne kadar rahat ederim bilmiyorum .kardeşim desen benden beterAileden biri de gelsin 3nüz gidin . .
hayır çalışmıyorum lise mezunuyumKaç yaşındasınız?
Çalışmıyor musunuz?
işte ben de o durumdan çekiniyorumKayın valideniz bütçesini söylesin üstünü siz tamamlayın. Atıyorum eşarba 50 tl veririm dedi siz 150 tl'lik eşarp istiyorsunuz üstünü siz tamamlayacaksınız demektir. Kayın valideniz olmaz derse diretecek misiniz illa bunu isterim diye. Yaaaa bu işlerden nefret ediyorum. Öleceğimi bilsem kayın validemle alışverişe gidip bana şunu şunu al diyemem. İçim kaldırmıyor bu mevzuları.
Amin kuzucukDarısı sana kuzum burada eş faktörü önemli tabi inceden inceden işe sen yarini![]()
Unarım eş adayında böyle değildir çekilmezinanınki banada saçma geliyor elimden gelse hiç bişey istemem ama .. bende bir yıl iki yıl idare ederim parayı nerden bulurum .
hayır çalışmıyorum lise mezunuyum
Nerede yaşayacaksınız?ben ankarada yaşıyorum bir kaç güne diyarbakıra gideceğim yani burdan götürecekler teyzemi düşünüyorum yalnız onuda senenlerce görmedim ne kadar rahat ederim bilmiyorum .kardeşim desen benden beter
onlarla yaşıyacağız .. kaynanam cimri diye duydum o herşeyin hesbaını sonradanda yapar bence yinede günahını almıyımEvlenince kocaniz ipegini alir siz simdilik pamuk olaniyla idare ediverin. Takmak zorunda degilsiniz sadece adet yerini bulsun.
öyle olacak sanırım teyzem gelir.. görücü usulü bizimki sadece bir defa görüştükNerede yaşayacaksınız?
Teyzen gelsin. .
Nişanlınla nerde tanıştınız . .
Soruyorum oturmadım kafamda . .
Ankaradan diyarbakıra gidecek orada yaşayabilecek kadar tanıyormusun nişanlınıben ankarada yaşıyorum bir kaç güne diyarbakıra gideceğim yani burdan götürecekler teyzemi düşünüyorum yalnız onuda senenlerce görmedim ne kadar rahat ederim bilmiyorum .kardeşim desen benden beter
evet aynen öyleKV cimri. Sulale adetiniz 8 takım kıyafet vs alınmalı nisan öncesi diyor. Siz ucuz şey istemiyorsunuz. Anneniz çekinme iste alacak diyor. Gelin Pahalı şeyler istedi diye laf ederler diye cekiniyorsunuz. Doğru mu anladım?
ama onlara özel değil yapım bu vallahievet aynen öyle
öyle olacak sanırım teyzem gelir.. görücü usulü bizimki sadece bir defa görüştük