yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

Kayın valideniz bütçesini söylesin üstünü siz tamamlayın. Atıyorum eşarba 50 tl veririm dedi siz 150 tl'lik eşarp istiyorsunuz üstünü siz tamamlayacaksınız demektir. Kayın valideniz olmaz derse diretecek misiniz illa bunu isterim diye. Yaaaa bu işlerden nefret ediyorum. Öleceğimi bilsem kayın validemle alışverişe gidip bana şunu şunu al diyemem. İçim kaldırmıyor bu mevzuları.

Kayın valideniz bütçesini söylesin üstünü siz tamamlayın. Atıyorum eşarba 50 tl veririm dedi siz 150 tl'lik eşarp istiyorsunuz üstünü siz tamamlayacaksınız demektir. Kayın valideniz olmaz derse diretecek misiniz illa bunu isterim diye. Yaaaa bu işlerden nefret ediyorum. Öleceğimi bilsem kayın validemle alışverişe gidip bana şunu şunu al diyemem. İçim kaldırmıyor bu mevzuları.
işte ben de o durumdan çekiniyorum

Anladığım kadarıyla ailenin durumu iyi, ihtiyacın yok, bi adetten dolayı alman gerekiyor, o zaman neden bu kadar takıyorsun ki.. onların aldıkları markaları giyinmem diyorsan hiç aldırma madem, kıyafet aldık da demezler..

inanınki banada saçma geliyor elimden gelse hiç bişey istemem ama .. bende bir yıl iki yıl idare ederim parayı nerden bulurum .
Unarım eş adayında böyle değildir çekilmez
Anenne katılıyorum o zaman az öz al
Onların gönlü olsun diye giymeyeceğin şeyler alma
Ben bunları kullanamam birer tane olsun benim kullanacağım ürünler olsun yoksa boşa para vermiş olacaksınız
Benim için hiç alınmasada olur adet yerine gelsin diye kırmak istemedim sizi de

KV cimri. Sulale adetiniz 8 takım kıyafet vs alınmalı nisan öncesi diyor. Siz ucuz şey istemiyorsunuz. Anneniz çekinme iste alacak diyor. Gelin Pahalı şeyler istedi diye laf ederler diye cekiniyorsunuz. Doğru mu anladım?

Evlenince kocaniz ipegini alir siz simdilik pamuk olaniyla idare ediverin. Takmak zorunda degilsiniz sadece adet yerini bulsun.
onlarla yaşıyacağız .. kaynanam cimri diye duydum o herşeyin hesbaını sonradanda yapar bence yinede günahını almıyım

ben ankarada yaşıyorum bir kaç güne diyarbakıra gideceğim yani burdan götürecekler teyzemi düşünüyorum yalnız onuda senenlerce görmedim ne kadar rahat ederim bilmiyorum .kardeşim desen benden beter
Ankaradan diyarbakıra gidecek orada yaşayabilecek kadar tanıyormusun nişanlını
Hani alışverişe bile izin vermiyorlarda ondan soruyorum
Umarım pişman olmazsın

Back
X