yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

S saranghae_glsn
Allah aşkına haddime değil tabi ama
Bir kere görmüşsün
Ankardan kalkıp diyarbakıra gelin gideceksin
Birlikte yaşayacaksınız
Kv sorunlu
Görümce ondan aşağı değildir eminim
Ailende bir dediğin iki olmamış
Bu adamla ne diye evleniyorsun
Aklını peynir ekmeklemi yedin:KK57:

Ankaradan diyarbakıra gidecek orada yaşayabilecek kadar tanıyormusun nişanlını
Hani alışverişe bile izin vermiyorlarda ondan soruyorum
Umarım pişman olmazsın
bizde diyarbakırlıyız yalnız 19 yıldan fazla ankarada yaşıyoruz tüm akraba diyarbakırda 3 yılda birde olsa oraya gideriz o konuda zorluk tabiki çekerim ama alışırım inşallah .. kafamda şuan alışveriş konusu oluştu önceden hiç açılmadığı için düşünemedim

Aklından geçeni al. Ne istiyorsan. Ne derse de desin. Sonra çok pişman olursun. Benim eşimin ailesinin cimriliğini söyleyeyim sana. Kp nin kalbine stent taktılar o da oynamış yerinden adam para gider diye ölümü göze alıp doktora gitmedi. 6 tane evleri var (tek çocuk eşim ama kuruş koklatmamalarını demiyorum bile)ama görsen yemin ediyorum üstlerine başlarına acırsın. Yıkanmıyorlar bile pis pis kokuyorlar. Kışın doğalgaz açmıyorlar. Bir bayram oluyor o naylon eski yazmasını takıyor kadın adam desen acaba en son me zaman bir şey aldı üstüne.
Ben bu aile ile evlendim düşün. 1000 tl ye gelinlik mi olur diye kadın suratıma öyle bir baktı ki. Arkadaşım 3000 tl ye almıştı o zaman. Şimdi olsa çok ciddiyim ağzını yırtardım siz bilirsin der kapıyı çeker çıkardım. Bana 500 tl için istediğim oturma takımını almadılar şimdi kullandığım leş gibi oldu 5 senede. Su lekesi bile çıkmıyor.

Bunları niye anlattım. Çünkü zaman geçtikçe içinde daha çok büyüyor. Alsınlar bırak. Hiç acıma.

bizde diyarbakırlıyız yalnız 19 yıldan fazla ankarada yaşıyoruz tüm akraba diyarbakırda 3 yılda birde olsa oraya gideriz o konuda zorluk tabiki çekerim ama alışırım inşallah .. kafamda şuan alışveriş konusu oluştu önceden hiç açılmadığı için düşünemedim
Bence daha önemli sorunların var alışverişten ziyade

Nişanlını görmedin mi ki sen o_O yanyana gelemeyiz demişsin o_O neyse ben hiç adetleri falan takmadım ne alırsak gittik eşimle aldık zaten öyle gelin alısverişi falanda yapmadım mis gibi kafam rahat yıl olmuş 2016 cümlemide şuraya iliştireyim :KK51:
benim hayalimdeki de oydu : D nişanlımı bir defa gördüm sadece telefonla çok sık olmasada konusuyoruz

Kusura bakma ama ne saçma şey bu belki parası yok belki tutumlu sanki her adeti dort dörtlük yapıyorsunuz da bu da kusur kalmasın ne meraklisiniz başkaların Çebi hakkında karar vermeye hak girmeye adet çok önemliyse yerini bulsun al normal fiyattan birşey ipek eşarbı da baban veya nisanlin alsn

benim hayalimdeki de oydu : D nişanlımı bir defa gördüm sadece telefonla çok sık olmasada konusuyoruz
Ya biraz ayıp olacak ama bir kere gördüğün biriyle ve kvnin evinde nasıl birlikte olacaksın ay ben sevişgen bir kadınım yok ya düşünemiyorum hiç

S saranghae_glsn
Allah aşkına haddime değil tabi ama
Bir kere görmüşsün
Ankardan kalkıp diyarbakıra gelin gideceksin
Birlikte yaşayacaksınız
Kv sorunlu
Görümce ondan aşağı değildir eminim
Ailende bir dediğin iki olmamış
Bu adamla ne diye evleniyorsun
Aklını peynir ekmeklemi yedin:KK57:
ailem fazla istekliydi ilk başta baya zorladım 3 ay kadar cevap alamadılar ben 3 ay boyunca direndim vallahi ama olmadı kısmetmiş demek ..

Senin en büyük sorunun hiç tanımadığın biriyle evleniyor olman En Büyük KK
Millet birbirini 10 sene tanıyor 1 ayda boşanıyor diyenler çıkacaktır ama birini 10 sene tanıyıp "kendim ettim kendim buldum" diyip arkasında durmak, hiç tanımadığım, telefonda bile ara sıra konuştuğum biriyle evlenmekten iyidir. Allah yüzünü güldürsün konu sahibinin..

Bir defa gordüğün biriyle evleniyor olman dert degil
130 tl lik esarbi almazlar diyemi dert ?

senin dusunmen gereken once evliligin
ve bir kere gordugun adamla ayni yatagi paylasacagin .

bence ilk once ipek esarptan
gumus papuctan once bunlari dusun .

kusura bakma fakat sorun bana inandirici gelmedi

ben boyle bir durumun icinde olacagim kafama taktiklari 5 liralik esarbi bile gorup sorun etmem

Annende alışveriş konusunda akıl veriyorda ben napıyorum kızım tanımadığı biriyle evleniyor demiyor

Etrafında kimsemi yok bu yanlış diyecek

Ömrünü geçireceksin ya ömrünü

Gerçi ömürlük olma ihtimali benim gözümde yüzde bir bile değil

Millet birbirini 10 sene tanıyor 1 ayda boşanıyor diyenler çıkacaktır ama birini 10 sene tanıyıp "kendim ettim kendim buldum" diyip arkasında durmak, hiç tanımadığım, telefonda bile ara sıra konuştuğum biriyle evlenmekten iyidir. Allah yüzünü güldürsün konu sahibinin..

Yok ya şaka mı konu o_O

Firma Marka olan ürünlerinin bazılarını. Fason üreticiyle anlaşarak yaptırır sonra o ürünü sana örn. 300 e satar sen marka giydim dersin üstündeki ambleminden dolayi. ...sonra o ürünü fason üretici satar kendi yerlerinde amblem üstündedir sadece ensedeki marka yazısı çıkartılır 15 20 liraya malesef bizler isime para veriyoruz :deli::deli::deli:

Aklından geçeni al. Ne istiyorsan. Ne derse de desin. Sonra çok pişman olursun. Benim eşimin ailesinin cimriliğini söyleyeyim sana. Kp nin kalbine stent taktılar o da oynamış yerinden adam para gider diye ölümü göze alıp doktora gitmedi. 6 tane evleri var (tek çocuk eşim ama kuruş koklatmamalarını demiyorum bile)ama görsen yemin ediyorum üstlerine başlarına acırsın. Yıkanmıyorlar bile pis pis kokuyorlar. Kışın doğalgaz açmıyorlar. Bir bayram oluyor o naylon eski yazmasını takıyor kadın adam desen acaba en son me zaman bir şey aldı üstüne.
Ben bu aile ile evlendim düşün. 1000 tl ye gelinlik mi olur diye kadın suratıma öyle bir baktı ki. Arkadaşım 3000 tl ye almıştı o zaman. Şimdi olsa çok ciddiyim ağzını yırtardım siz bilirsin der kapıyı çeker çıkardım. Bana 500 tl için istediğim oturma takımını almadılar şimdi kullandığım leş gibi oldu 5 senede. Su lekesi bile çıkmıyor.

Bunları niye anlattım. Çünkü zaman geçtikçe içinde daha çok büyüyor. Alsınlar bırak. Hiç acıma.
çok sağolun yorumunuz için.. dikkate alacağım teşekkürler tekrar ..Allah yardımcınız olsun buarada

ailem fazla istekliydi ilk başta baya zorladım 3 ay kadar cevap alamadılar ben 3 ay boyunca direndim vallahi ama olmadı kısmetmiş demek ..
Öyle düşünme hala geç değil
Ailen evlenmeyecek
Sen evlenıyosun
Kv yi sen cekeceksin
Tanımadığın adamla aynı yatağa sen gireceksin
Bir çorap alsan laf olacak
Belki evden çıkamayacaksın
Daha neler neler...

Back
X