yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

Firma Marka olan ürünlerinin bazılarını. Fason üreticiyle anlaşarak yaptırır sonra o ürünü sana örn. 300 e satar sen marka giydim dersin üstündeki ambleminden dolayi. ...sonra o ürünü fason üretici satar kendi yerlerinde amblem üstündedir sadece ensedeki marka yazısı çıkartılır 15 20 liraya malesef bizler isime para veriyoruz :deli::deli::deli:
markayı geçtim ama ipek eşarp takıntım vardır onun markasını dışarya çıkartmaktan hiç hoşlanmam sadece onları kullanabildiğim için yoksa markadan vazgeçrim ben

Ankarada büyümüşsün kv nin evinde diyarbakırda bide nasıl yaşıyacaksın hoş biz nedesek boş zaten herseyi bile istiye kabul etmişsin belliki
3 ay direndim ben yok ededim evlenmem dedim ama olmadı işte ne yaptıysam ,bu saatten sonrada geri dönüş imkansız nikah tarihi alındı bile :s

Gözün kapalı mı ?
Hiç mi ailen düşünmüyor . .
Ev ev üstüne olmaz. .
Ne iş yapıyor. .
Tanımıyorsun bile evleniyorsun. .

Sinir bastı gece gece
Aileni tanısam kapına dayanıp siz hayırdır emanet eşyamı veriyorsunuz bu ne rahatlık derdim
Pes valla
ailem in bu yönünü sevmiyorum yoksa Allah var şu yaşıma kadar her dedğim oldu ama bu evlik konusu maalesef gerçekten 3 ay direndim 3 ay boyunca cevap alamadılar sonra işte olan oldu kader kısmet..

markayı geçtim ama ipek eşarp takıntım vardır onun markasını dışarya çıkartmaktan hiç hoşlanmam sadece onları kullanabildiğim için yoksa markadan vazgeçrim ben
Ya bak hala ipek eşarp olmazsa takmam diyor. Yavrum sen iyi misin, kaç yaşındasın güzel kızım? Sana büyük hata yapıyorsun, hayatını mahvetmek üzeresin diyorlar tutturmuşsun ipek eşarp da ipek eşarp.

Gözün kapalı mı ?
Hiç mi ailen düşünmüyor . .
Ev ev üstüne olmaz. .
Ne iş yapıyor. .
Tanımıyorsun bile evleniyorsun. .
9 ay nişanlı kaldık telefon ve whatsapptan ne kadar tanıdıysam artık.. mobilya dükkanları var madi açıdan durumları bizim kadar olmasada iyi .. ailem işte bu saatten sonra imkansız nikah günü bile alındı çünkü

1 kere görüp arada sırada telefonda konuştuğun kişiyle nasıl evleneceksen bide kayınvalideyle aynı evde yaşayacaksın. :KK57:
Hangi devirde yaşıyoruz ya hayalinizde ki gibi biri değilse tam tersiyse ne yapacaksınız ? Aileniz bu kadar ısrar ettiği için evlilik mi olurmuş.

O zaman sana söyle diyeceğim nişanlıni seviyorsan gerçekten ailesiyle yuzgöz etme sevdiğini. ..ama sevmiyorsan yine de evleniyorsan ipek eşarp harici alerji yapıyor dersin istedigin herseyi aldirirsin.

9 ay nişanlı kaldık telefon ve whatsapptan ne kadar tanıdıysam artık.. mobilya dükkanları var madi açıdan durumları bizim kadar olmasada iyi .. ailem işte bu saatten sonra imkansız nikah günü bile alındı çünkü

9 ayda 1 kere mi gördün. .
Ailen sen boşansan destek olur mu ?
Gerçekten üzüldüm. .

Ayy sen kardeşim olsan pataklardım seni. .
Ne yapıyorsun sen böyle diye . .
Üzüldüm senin için. .
:eek::eek::KK1::KK1:
ama benim elimde değildiki babam bana sadece neden istemiyorsun diye sordu ne desemde kabul etmiyordu 3 ay direndim sonrasıda böyle evliliğe doğru gitti işte

Back
X