yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

ailem in bu yönünü sevmiyorum yoksa Allah var şu yaşıma kadar her dedğim oldu ama bu evlik konusu maalesef gerçekten 3 ay direndim 3 ay boyunca cevap alamadılar sonra işte olan oldu kader kısmet..
Benim de her dediğim oldu, oluyor ve sanırım olacak
Babamın bir lafı var "ister kör sev ister topal ister evlenmiş boşanmış, ben sevmeyeceğim sen seveceksin ve ben sana güveniyorum"
Yani asıl böyle hayati bir konuda istediğinizin olması önemliydi bence

ama benim elimde değildiki babam bana sadece neden istemiyorsun diye sordu ne desemde kabul etmiyordu 3 ay direndim sonrasıda böyle evliliğe doğru gitti işte

Kuzum daha kaç yaşındasın?
Boşanınca da baba sen vermiştin,
ben dönüyorum dersin . .
Kabul eder!

ailem in bu yönünü sevmiyorum yoksa Allah var şu yaşıma kadar her dedğim oldu ama bu evlik konusu maalesef gerçekten 3 ay direndim 3 ay boyunca cevap alamadılar sonra işte olan oldu kader kısmet..
Bildiğin kumar oynuyorlar şuanda
Üstelik senin geleceğin var ortada
Gerçekten anlamak imkansız anne babanı
Bir dediğini iki etmeyip gözünün içine bakarak bu yaşa getir
Sonra tanımadığı biriyle evlendir
Kaç yaşındasın reşit değilsen şikayet falan edelim
Ailede kimsemi yok seni dinleyecek anlayacak biriyle konuş vazgeç şu işten Allah aşkına
Okuyor yada çalışıyormusun
Kendin bulursun nasibini
Gönlüne giren biriyle evlenirsin
Olması gereken bu
Tamam görücü usulune karsıda değilim ama bu oda değil bu başka birşey
Cehalet ürünü resmen

9 ayda 1 kere mi gördün. .
Ailen sen boşansan destek olur mu ?
Gerçekten üzüldüm. .
kesinlikle olur o konuda içim rahat 5 abim var bir tanede kız kardeşim hatta abim sinirlenmişti babama başlarım her iki tarafada falan demişti yengelerimede demiş kimse kardeşimi sahipsiz sanmasın banada dedi kimse kardeşimden değerli değil diye samimiyetlerinede inanıyorum

Bildiğin kumar oynuyorlar şuanda
Üstelik senin geleceğin var ortada
Gerçekten anlamak imkansız anne babanı
Bir dediğini iki etmeyip gözünün içine bakarak bu yaşa getir
Sonra tanımadığı biriyle evlendir
Kaç yaşındasın reşit değilsen şikayet falan edelim
Ailede kimsemi yok seni dinleyecek anlayacak biriyle konuş vazgeç şu işten Allah aşkına
Okuyor yada çalışıyormusun
Kendin bulursun nasibini
Gönlüne giren biriyle evlenirsin
Olması gereken bu
Tamam görücü usulune karsıda değilim ama bu oda değil bu başka birşey
Cehalet ürünü resmen
20 yaşındayım

kesinlikle olur o konuda içim rahat 5 abim var bir tanede kız kardeşim hatta abim sinirlenmişti babama başlarım her iki tarafada falan demişti yengelerimede demiş kimse kardeşimi sahipsiz sanmasın banada dedi kimse kardeşimden değerli değil diye samimiyetlerinede inanıyorum

Umarım biz haksız çıkarız. .

ama benim elimde değildiki babam bana sadece neden istemiyorsun diye sordu ne desemde kabul etmiyordu 3 ay direndim sonrasıda böyle evliliğe doğru gitti işte
Ben tanımadığım adamla nasıl evleneyim
Bütün geleceğimi sen ona nasıl emanet edeceksin demedinmi yahu
Deliriciimmmm

Ya canım benim
Şimdi seni savunuyorlar
Seni zaten böyle eşya gibi veriyorlar
Sen onların evine girdikten sonra hiç sahiplenmeyecekler muhtemelen ele güne laf olur ne boşanması yuvanı yıkma diyecekler
Madem bu kadar arkandalar şimdiden bahane uydur şimdi arkanda dursunlar
Neden sınırları zorluyorsun
Sevmediğin bir insanla ten teması kurmak kolay mı hiç
Belki ısınamayacaksın garantisi var mı?

Samimiyetine inandigin ailen ve abin istemiyorum diye tutturdugun adama seni verecek kadar samimi bulmuyormus o zaman .
Bu kadar insan sana yardimci olmaya calisirken " katlanirim , edetim yaparim " gibi kelimeler kullanarak gecirtiriyorsan kafana takmayarak ipek esarbi takman hakkindir o vakit .
bu kadar seyi takmiyorsun bari 130 tl lik ipek esarbi tak kafana belki yakisir

Ya bak hala ipek eşarp olmazsa takmam diyor. Yavrum sen iyi misin, kaç yaşındasın güzel kızım? Sana büyük hata yapıyorsun, hayatını mahvetmek üzeresin diyorlar tutturmuşsun ipek eşarp da ipek eşarp.
iyide 9 ay boyunca herşeyi kabullendim ben zaten konum alışverişti ondan söyledim

Samimiyetine inandigin ailen ve abin istemiyorum diye tutturdugun adama seni verecek kadar samimi bulmuyormus o zaman .
Bu kadar insan sana yardimci olmaya calisirken " katlanirim , edetim yaparim " gibi kelimeler kullanarak gecirtiriyorsan kafana takmayarak ipek esarbi takman hakkindir o vakit .
bu kadar seyi takmiyorsun bari 130 tl lik ipek esarbi tak kafana belki yakisir
beni gerçekten almayorsunuz ben 9 ay boyunca her mücadeleyi verdim zaten elimden bişey gelmediği için katlanırım demekten başka bişey diyememki ne yapıyıö bi 9 ay dahamı yada ömür boyumu söyliyim aileme yok diyorlar ..

iyide 9 ay boyunca herşeyi kabullendim ben zaten konum alışverişti ondan söyledim
İşte bizde ablaların olarak
Kabullenme diyoruz
Hala geç değil diyoruz
Genceciksin kendini yakma diyoruz
Ayrıca bu zihniyetler yarın bir gün başına ne gelse boşanmana razı olmaz arkanda durmazlar bunuda unutma

beni gerçekten almayorsunuz ben 9 ay boyunca her mücadeleyi verdim zaten elimden bişey gelmediği için katlanırım demekten başka bişey diyememki ne yapıyıö bi 9 ay dahamı yada ömür boyumu söyliyim aileme yok diyorlar ..
Onlar pes edene kadar söyle
En kötü bir sinir krizine bakar
Ben bu kadar değersizmiyim zorluyorum kendimi olmuyor ölürümde tanımadığım sevmediğim biriyle evlenmem diye bağırmalıydın

Silah zoruylada evlendirmezler heralde

bosansam geri seve seve isterler diyorsun adeta
sonra cikip dinletemiyorum diyorsun
bak kendinle celisiyorsun .
hangi aile bastan istemedigi mutsuz olacagi evladini yakip sonradan gel suyunu dokeyim der ki ?

İşte bizde ablaların olarak
Kabullenme diyoruz
Hala geç değil diyoruz
Genceciksin kendini yakma diyoruz
Ayrıca bu zihniyetler yarın bir gün başına ne gelse boşanmana razı olmaz arkanda durmazlar bunuda unutma
ben herşey yaptım gerçekten sabahlara kadarda ağladım annemede neredeyse nişanlı olduğum günden beri hergünde diyorum babama çıtlattığında bile konu hemen kapanı veriyormuş kabullenmem okadar kolay olmadı gerçekten ama bu saatten sonrası nasıl olur lütfen kusura bakmayın ama yazması yaşaması gibi değil siz yazıyorsunuz kolay snaıyorsunuz ama çok zor benim için.. sakın yalıs anlamayın beni tekrar kusra bakmayın

Back
X