yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

Keske herkes kendi bütçesine göre icinden geldiği gibi davransa..
Ama olmuyor arkadaşım olmuyor herkes iyi niyetli değil.
Ben nisanliyken nisanlimin verdigi harcayin hepsini dediği paranin yarisinin yarısıni bile harcayamamistik.gorumcemin o anki tiskinç yüzü hic gitmiyor gözümün önünden.ama dedim icimden nasilsa para benim evlendikten sonra alirim takmadim fazla ama ayip şeyler.sonun da bir kere evleniyor oğlu gelini oluyor torunlari olacak belki,ne büyük mutluluk ben olsam mutluluklari icin elimden geleni yapardim.
kayınvalidemin 2 oğlu var biri evvlendi buda benimle evlenecek anlayacağınız son çocuğu olmasına ragmen bu özeni gösyermiyor ve 6 tane görümcem var sadece biri benden küçük işim demekki daha zor olacak alışverişten

Onlar minareyi çalmış kılıfını hazırlamış zaten :KK66:
Kendi zevklerine ve bütçelerine göre bir yer bulmuşlar belli ki.Bunun adı Düğün alış verişi değil adet yerini bulsun olacak.
Kv düğün sonrası "gelini aldık en güzel mağzaya götürdük ne istediyse aldık birşeyden mahrum etmedik" diyecek iki lafı olacak :KK70:
Sen mutlu olmana bak ipek eşarp seni bir yere kadar örter ama huzur yoksa ipek atlas giysen ne fayda?
doğru diyorsunuz teşekkür ediyorum

ah çok pardon unutmuşum sizin pariste yaşadığınızı , orda hafif yapğmurun altında starbuckstan aldığınız Caffè Mistonuzu yudumlarken yurdum insanı hiçmi aklınıza gelmiyor hı ?? ya kimlerle muhattap oluyorum : D yaşınızı bilmediğimden sözlerimi secerek kullanmaya çalışıyorum yalnız haddinizi aşıyorsunuz.. sanki ben çok isterdim elin eline bakmayı ailemde çalıştırma olsaydı çalıştırmaya zorlarlardı evlenmeye değil.. sanki ülkemizi bilmiyormuş gibi benim gibi binlerce kişi var .. kesin şu paris havalarını .. sizisiniz itici asıl, klavyeden ayzmak çok kolay.. sırf yazmak için yazmayın bana

ailen çok mu zengin kardeşim. baban ne iş yapıyor? git babanın parası ile al bilmem kaç liralık bezi. elalemin parası ile de alma bi zahmet. farkındayanız konunuz ailem beni okutmadı zorla evlendiriyo filan değil. bana 130 tllik eşarbı çok görüyolar ühühühühüh

doğru diyorsunuz teşekkür ediyorum

Peki kendini mesela böyle yırtsan, tehdit etsen aileni
Yine mi olmaz
Yani seni öldürecek yapıda bir ailen yok sanırım

O zaman bence iradesi güçlü olan kazanır burada
Sen karşı çıksan senin başına silah dayamazlar herhalde
Varsın laf etsinler
Bence başını yakma

ailen çok mu zengin kardeşim. baban ne iş yapıyor? git babanın parası ile al bilmem kaç liralık bezi. elalemin parası ile de alma bi zahmet. farkındayanız konunuz ailem beni okutmadı zorla evlendiriyo filan değil. bana 130 tllik eşarbı çok görüyolar ühühühühüh
ailem aldı bana fazlasıyla merak etme

Alışverişe kimle gidileceği bile bir formalite. anne olmaz, kaynana büyük görümce olur. çok gereksiz kalıplar

kayınvalidemin 2 oğlu var biri evvlendi buda benimle evlenecek anlayacağınız son çocuğu olmasına ragmen bu özeni gösyermiyor ve 6 tane görümcem var sadece biri benden küçük işim demekki daha zor olacak alışverişten
O zaman taviz vermeyin durumu iyiyse sizin adetler de nasilsa aynisini yapsinlar.baktin olmuyor atabilirsen atarsin nişanı cok zor, pinti insanlarla gecinmek.ama durumu iyiyse tabi,yoksa bir sey diyemem uymak zorundasin fedakarlik etmek zorundasin

elalem dedğin yakında ömrümü sürdüreceğim yer oluyor

markayı milletin gözüne sokmuyorum çok affedersiniz ... sadece onları takabiliyorum kolaylık olduğu için
her turlu esarp kullanan olarak ıpek evet şık ve gösterişli ama 130 tl esarba her zaman vermem ozel gunler için vardır gerısını her fıyattan alırım kolaylık ıstıyosan 20 tl şallarda var oda ipeğin yaptığı gorevı yapıyo. parası ıloe ustune basa basa ipek demenız sızın ne istediğinizi gösterıyor

Sende marka takıntısı var. İpek esarptan baska esarp kullanamıyorsun vs.
Karsındakının cok zengın olması lazım senın ısteklerını karsılayabılmesı ıcın cımrılıkten zıyaadee:KK14:

Ha bir de cımrılık soz konusuysa senı cok uzerler. Sen de onları uzmus olursun otomatıkman:olamaz:

150 telelik eşarptan ! Üst baştan daha önemli şeyler yokmu hayatında ?
Mesela kv kp birlikte yaşamak gibi ..
Nişanlını sevmediğin aranızda problemler silsilesi olduğu gibi ..
Ailenin baskısıyla amcanın oğluyla evliliği kabul ettiğin gibi ..
Yani seni 2 yıl giyebileceğin kıyafete boğsunlar herşeyini marka alsınlar en kaliteli yerlerden giydirip kuşatsınlar . .
Gönlün ferahlayacak mı
Adetler yerini bulunca kıyafetlerinde alınınca mutlu olucakmısın ..?
Kendi kendini ateşe atıyosun sonrada maddesel şeylerle kendini avutuyosun ..

Back
X