yardımcı olsanız ya bana

lawengineer

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
414
190
333
merhaba kızlar daha önce başlık açmıştım aslında abimin bana arkadaşını önermesi ve devamında nasıl olacağı ile ilgili fikir almamdır lakin bu iki insan arasında birşey var ama ilerleme yok.abuim bir ortak tanıdık aracılığı ile söylestmek istedi yani beni önermek istedi bu kişşi de tamam ben yaparım dedi neyse bu kişi bizim damatla buluşup buluşup her defasında sana birini düşünüyorum aklımda biri var deyih duruyor ama ismimi vermiyor ben deliriyorum neden ismimi vermiyorsun dediğimde de bu kişi sen verme dedin ye diyip duruyor allah aşkına kızlar ben bilsin biran önce ne olursa olsun diye beklerken her defasında ismimi vermemsi çıldırtıyor ayrıca bizim damatta sormuyo kim diye tabi herhalde tahmin etmiş gibi olumsuz da değil sadece susuyor..

bu kişi bizi buluşturduğunda genelde 3 kişi şeklinde buluşuyoruz ben damatla neredeyse çok güzel sohbet ediyorum nasıl desem oturup sabaha kadar konuşabiliriz ikimizinde fikirleri olsun neredeyse aynı şeyleri düşünebiliyoruz ve bu çok güzel birşey sorun şu ki başbaşa değiliz e bu beni çıldırtıyor ve tam olarak neredeyse 2 ya da 3 aydır böyleyiz benim sabrım deneniyor sanırım.şimdi size sorularım var kızlar,

1.si bu kişiye nasıl benim ismimi verdirtebilirim acaba gizlice telefonunu alıp kendim mi konuşsam?
2.si damatı acaba sosyal ortamdan ben mi eklesem diyorum?bunun için baya yürek yemem lazım
3.sü bir plan mı kursam acaba?

damatın hani bana karşı olan ilgisini anlamasam uğraşmam zaten ama bin insan bunu hissediyor birde ruh ikizi denen kavram varya heh bunu tam bu kişide görüyorum.nasıl desem çekingen yapısı var ben çekingensem o dört beş katı sanırım.ne olur kızlar yardımcı olun bana fikir verin kafayı yemek üzereyim ya şimdiye evlenmiş olmamız gerekirken hale bakın.bu sorular dışında farklı fikirler herşey kabülümdür.

not.konuyu anlamayan varsa önceki başlığın linkini atabilirim bu arada yorumlar içir şimdider teşekkürler kızceler :)

Ortak tanıdığın sizde veya damatta gözü mü var acaba

Kendi göbeğinizi kendiniz kesin, niye millete ağız büküyorsunuz? Görmüş, beğenmişsiniz. Bir şekilde numarasını istemek ya da faceden eklemek çok zor olmasa gerek. Kardeşim bu sene uniye başladı. Daha okullar başlamadan faceden sınıf arkadaşlarıyla birbirlerini bulup tanışıp whatsupp grubu bile kurdular. Siz hala karşı karşı dururken yüzüne hasret kalın

noktalama işaretleri parayla değil, arada bir iki tane koysaydınız bir şey anlardık ya ! kim kime ne dedi, kim ne yaptı hiçbir şey anlamadım..

işte sorunda bu ya abim var ortada benim ulaşmam ne biliyim ayıp olur gibi başkası olsaydı evlenme tekligini bile ben etmeiştim abimin arkadaşı olunca elim kolum bağlı ve bu kişi de beni çıldırtıyor
Abin zaten onaylıyorki ortak bir tanıdığa söyletme çabasına girmiş

İki üç ay bu saçma duruma nasıl katlandın allasen

Kendin bir şekilde ulaş
3. kişilere ne gerek var

gercekten çok güzel konuştunuz ama sorun şu ki bu kişi abimin en yakın arkadış işte olmasa zaten ben çoktan halletmiştim sadece bu insana adımı falan nasıl iletebilirim düşüncesindeyim.bu insan benden daha da çekingen yani :/

işte sorunda bu ya abim var ortada benim ulaşmam ne biliyim ayıp olur gibi başkası olsaydı evlenme tekligini bile ben etmeiştim abimin arkadaşı olunca elim kolum bağlı ve bu kişi de beni çıldırtıyor

Abinden gizli değil ki . .
Ulaş bir şekilde. .

Abin neden karisiyor bu tur islere. Bence abinin sana copcatanlik yapmasi dogru degil .
çöpçatanlık değil ki bu aygun gördü ve önerdi bende şuan için kimseyle görüşmediğimden kabul ettim ki tanıdığım biri hem neden olmasın dedim ama sürecin saçmalığı delirtiyor beni işte.

İki üç aydır grupça buluşup yemek yediğimiz bir insanı faceden eklemek ya da numarasını alıp mesaj atmak neden tuhaf olsun ki? Abinizin arkadaşıysa ne olmuş? Sanki abiniz niyetinizden bihaber mi? Yoo! Herkesin haberi var ama paşa beyimiz hala çekiniyor...

Ha bana kalırsa fazla umutlanmayın. Uç ayda sizden etkilenen adam hayli hayli adım atardı. Sizden önce davranıp bir şekilde ulaşırdı. Ama ruh ikizim, sevdim falan dediniz diye adım atın diyorum. Yoksa çekingen erkeklerden pek hoşlanmam ben, erkek olsam epey cüretkar olurmuşum

Abinden gizli değil ki . .
Ulaş bir şekilde. .
karşı taraftanda hani cevapta alamadım açıkçası ve bu aramızı yapacak olan kişi de sürekli sana kalımda biri var deyip durduğunda olumsuz tepki vermiyor sadece susuyormuş neyse dün mesela yine üç kişi sinemaya gittik ve bana karşı o kadar çekingen halliydi ki yüzüme bakmıyordu bile konuşamadık bile bu kişi varken.ama ben oldugu anladı eminim ve benim sessiz olmamdan da anladı kabul etmeyeceğimi sanırım.aslında tam tersi durum yanımızda üçüncü kişi olunca ben konuşamadım utandım çünkü bu kişi biliyorya utandım yani.gidip kendim mi ekleyeyim yani ?

benden kaynaklı bubiraz ve aramızı yapan kişiden kaynaklı ama hala fikrini öğrenemedi işte bu kişi.evet herkes biliyor ama kendisi bilmiyor gibi,bana da öyle geldi ama arada abim olunca arkadışnın çekinmesi çok onrmal ki benim de kendisine öyle bakmayacağımı düşünüyor eminim.ya bin insandan cidden böyle bir enerji hissedersin ya bu da böyle işte.kendim eklesem falan nasıl olacak ben hayattta yazamam nasıl :/

Numarası yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…