yardımcı olsanız ya bana

Tanıştınız madem 3.kişi neden geliyor artık?
Çocuk musunuz siz . .
:işsiz:

Abinle yaşıyorsun, ve sık sık eve erkek arkadaşları geliyor.bu nasıl abi yahu,kız kardeşinin olduğu yere devamlı erkek getirmek..hic mi kiskanmiyor aranizi yapmaya falan calisiyor...anlayamadım. herneyse..git konus açık açık neden bu kadar dert ediyosun ki
bunların hepsi üniden arkadaşlar yani onlarr geldiğinde çıkıpta aralarında oturmuyorum ki odamda oluyorum genelde yani neyse arada abim olunca çekiniyorum ama nasıl demem lazım aramızı yapacak kişinin telefonunu mu alsam diyorum açıkçası ordan ben mi d
Numarası yok mu ?
hiçbirşeyi yok ne telefon ne sosyal ağ.numarasını almak için kafamda birşeyler uydurmuştum ama olmadı işte yapamadım utandım

bunların hepsi üniden arkadaşlar yani onlarr geldiğinde çıkıpta aralarında oturmuyorum ki odamda oluyorum genelde yani neyse arada abim olunca çekiniyorum ama nasıl demem lazım aramızı yapacak kişinin telefonunu mu alsam diyorum açıkçası ordan ben mi d

hiçbirşeyi yok ne telefon ne sosyal ağ.numarasını almak için kafamda birşeyler uydurmuştum ama olmadı işte yapamadım utandım

Kaç yaşındasın?
O kaç yaşında?

işte çıldırtan kısımda bu beni.aramızı yapacak olan abi diyeyim eline yüzüne bulaştırdı resmen ve bunu benim topanlamam lazım ama nasıl yani belli eteyecek şekilde ne biliyim.
Koskoca adamlarsınız. .
Konuşamayacak bir şey yok. .
Numaranı istememesi çok enteresan. .

Adını soyadını yaşadığı sehri vss biliyorsan bilinmeyen numaralar servisinden ogrenebilirsinn canikomm

işte çıldırtan kısımda bu beni.aramızı yapacak olan abi diyeyim eline yüzüne bulaştırdı resmen ve bunu benim topanlamam lazım ama nasıl yani belli eteyecek şekilde ne biliyim.

O abinin sizde gözü mü var acaba?

Abinizin telinden gizlice numarasını alın, bir şekilde başlatın konuşmayı. Yani ama çokkkk etkilendiyseniz yapın bunu. Yoksa bence onun size ulaşmasını beklemenizi tavsiye ederim.

Evet çünkü başbaşa kalmadık ki hiç öyle bir durum oluşmadı ki neden istesin yada isteyim hep birileri vardı

Numaranız birbirinde olsa 3 kişi nerden bilsin buluşacağını. .
Bir şekilde ulaş . .
Eğer duygular karşılıklı ise . .

çöpçatanlık değil ki bu aygun gördü ve önerdi bende şuan için kimseyle görüşmediğimden kabul ettim ki tanıdığım biri hem neden olmasın dedim ama sürecin saçmalığı delirtiyor beni işte.

Aklima Cicek Abbas'taki Aysen Gruda geldi. Icki masasinda, abi ya uzulme bana erkek mi yok diyordu. Sener Sen'de tabi ki kiziyordu. :KK53:

Arkadas ortami olsa neyse de , abilerin bu tip islere karismamasi gerek . Ne diyecek sana kizkardesimi uygun gordum al numarasini. Yarin obur gun bir sorun oldugunda ne olacak.

Numarasini ele gecirdin diyelim. Ben xxx in kizkardesim mi diyeceksin. Yani durum absurd geldi bana.

Evet çünkü başbaşa kalmadık ki hiç öyle bir durum oluşmadı ki neden istesin yada isteyim hep birileri vardı

Buluşma yerinde bir değişiklik yapın, ortak arkadaşınızın işi çıktığı için numarasını alıp siz haber vermiş olun. Ortak arkadaşınıza haber vermeyi unutup adamla baş başa takılın

O abinin sizde gözü mü var acaba?

Abinizin telinden gizlice numarasını alın, bir şekilde başlatın konuşmayı. Yani ama çokkkk etkilendiyseniz yapın bunu. Yoksa bence onun size ulaşmasını beklemenizi tavsiye ederim.
Yok ya sanmam koskoca adam ve görüştüğü biri var. Bilemedim sosyal ortamdan mı eklesem acaba ordan mı desem? Ne demeliyim ki ilk mesela farklı olsun yani aa bu bana aşık demesin ya da o hisse kapılmasın.

Yok ya sanmam koskoca adam ve görüştüğü biri var. Bilemedim sosyal ortamdan mı eklesem acaba ordan mı desem? Ne demeliyim ki ilk mesela farklı olsun yani aa bu bana aşık demesin ya da o hisse kapılmasın.

Ya biz nerede buluşacaktık unuttum deyin mesela
Ya da mesleğiyle ilgili bir şey danışın
Bir sürü şey var aslında yapılabilecek ama sizde o cesareti görmüyorum açıkçası

Back
X