Yardımcı olun lütfen

sunilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
9
-1
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben 2senelik evliyim. Eşim ev işlerinde yardımcı olmadığı için bu ay işten ayrıldım.Hasta oluyorum yardımcı olmuyor ve herkesin için de yemek yapmıyor ki diye beni rencide ediyor.Temizlik te yardım et diyordum bana hiç bir şekilde yardım etmiyordu.o akşam mesaiye gidiyordu ben eve geldiğim de sakız şeker çikolata gibi yiyecekleri yere atıp gidiyordu işten geldiğim de ben onları topluyordum. Hafta içi annelerine ya da abi/ablasına gitmek istiyordu hayır ne demek kıyamet kopar gidiyorduk çamaşırlar kalıyordu tabi bu seferde işteyken beni arıyor benim çamaşırlarım neden yıkanmadı diye arayıp bağırıyor.markete beraber gitsekte birşey unutulduğunda bana bağırıp kafama salça kavanozunu atmışlığı da var.bu durumu tabiki aileme çevirip senin annen sürekli torun istiyorum diyor bizim çocuğumuz olmuyor ailen beni çok sıkıyor diyor ama annem bir kere olsun bu lafı söylemedi kendi annesi her fırsatta söylüyor.her sorunda benim aileme laf söylüyor senin ailen yüzünden diyor.en son kavgamız tatile gittik evimizde iki kedimiz var annemle babam ilgileneceklerdi.ilgilendiler de ama bir tanesi kaçmış ve merdiven boşluğundan düştü.eşim bana anneme babama siz katilsiniz sizin yüzünüzden öldü benim evime giremezsiniz artık diyip bağırdı.ben her şeyde suçlanıyorum. Camın telini yapan kendisi.ama benim ailem hep suçlu.herkese ailemi kötüler gibi konuşuyor.ben boşanmak istiyorum sizce bu durum da ailemle birlikte mi olmam gerek.herşeyi tam anlatamıyorum karıştırmış ta olabilirim.

Merhaba arkadaşlar. Ben 2senelik evliyim. Eşim ev işlerinde yardımcı olmadığı için bu ay işten ayrıldım.Hasta oluyorum yardımcı olmuyor ve herkesin için de yemek yapmıyor ki diye beni rencide ediyor.Temizlik te yardım et diyordum bana hiç bir şekilde yardım etmiyordu.o akşam mesaiye gidiyordu ben eve geldiğim de sakız şeker çikolata gibi yiyecekleri yere atıp gidiyordu işten geldiğim de ben onları topluyordum. Hafta içi annelerine ya da abi/ablasına gitmek istiyordu hayır ne demek kıyamet kopar gidiyorduk çamaşırlar kalıyordu tabi bu seferde işteyken beni arıyor benim çamaşırlarım neden yıkanmadı diye arayıp bağırıyor.markete beraber gitsekte birşey unutulduğunda bana bağırıp kafama salça kavanozunu atmışlığı da var.bu durumu tabiki aileme çevirip senin annen sürekli torun istiyorum diyor bizim çocuğumuz olmuyor ailen beni çok sıkıyor diyor ama annem bir kere olsun bu lafı söylemedi kendi annesi her fırsatta söylüyor.her sorunda benim aileme laf söylüyor senin ailen yüzünden diyor.en son kavgamız tatile gittik evimizde iki kedimiz var annemle babam ilgileneceklerdi.ilgilendiler de ama bir tanesi kaçmış ve merdiven boşluğundan düştü.eşim bana anneme babama siz katilsiniz sizin yüzünüzden öldü benim evime giremezsiniz artık diyip bağırdı.ben her şeyde suçlanıyorum. Camın telini yapan kendisi.ama benim ailem hep suçlu.herkese ailemi kötüler gibi konuşuyor.ben boşanmak istiyorum sizce bu durum da ailemle birlikte mi olmam gerek.herşeyi tam anlatamıyorum karıştırmış ta olabilirim.
Sormanız hata zaten. Ailenize nasıl bağırabilir. Terbiyesiz.
Ayrıca size de hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyor. Neden katlanıyorsunuz ki?
Çocuk ondan dolayı mı olmuyor?

Sizin Ailenize bagirip saygisizlik etmis üstüne birde siz katilsiniz demis .. yani bosanmak icin daha neyi bekliyorsunuz .. siz kayinailenize bunlari yapsaydiniz neler olurdu siz düsünün ..

Canim ortada evlilik yok bence. Ne demek yerlere sakiz seker atip sana temizletmesi. Ne demek kafana salca kavanozu atmasi. Bebek olmadan ayrilip kendi yoluna bak. Bebeginiz olmuyor mu tedavi falan oldunuz mu.
Sen bu adami da ailesini de bosver. Sana deger verse hastayken corba yapar, yapamiyorsa disardan alir getirir. Ev islerini calisan aileler birlikte yapmali bence ya da temizlikci falan tutmali. Tek bir kisinin ustune kalmamali isler.
Sen ise gidip isten gelince aile gezmesine gidersen camasiri ne ara yikayacaksin zaten. Ne ara uyuyacaksin. Ciden bosan ve hic uzatma.

Çocuk olmaması bir lütuf bence. Yol yakınken ayrıl. Salça kavanozu fırlatmak ne demek? Hiç normal değil bu adam.

Sormanız hata zaten. Ailenize nasıl bağırabilir. Terbiyesiz.
Ayrıca size de hem psikolojik hemde fiziksel şiddet uyguluyor. Neden katlanıyorsunuz ki?
Çocuk ondan dolayı mı olmuyor?
Çocuk olmayacak bir durum yok.ayda bir kavga oluyor bahanesi çocuk olmuyor. Doktora gitmediki bir sorun var mı yokmu bilmiyor bile

Size ve ailenize saygisi olmayan bir adam var hayatinizda. Flört asamasinda hicbir sey anlamadiniz mi? Gec olmadan bosanin bence.
Flört aşamasında bir sıkıntı yoktu annemi babamı dışarı çıkarmalar gezdirmeler falan.dışarıdan insanlar bunları görmüyorki.dışarıya iyi içeriye kötü.

Ilişkiniz durduğu yerdeki bu hali aldı.
Adam resmen kin kusuyor size
Hiç birşey yok ki ortada yaptığım hiç birşey yok.he aslında var.ben bütün herşeyi yaptım faturalar ev kredisi ne istediyse alındı.iki sene içerisinde iki kere araba değiştirdi.ama ben bir saç kurutma makinesi istedim iki senedir aldığı yok.bende alırım ama onun almasını istiyorum.hiç bir hediye alma yok.istediğim birşeyi alma yok.ama kendisi benden sürekli bunu al ,bunu istiyorum diyip duruyor aslında ben bu evlilikte köleyim.

evet biraz çorba gibi yazmışsınız. ama anladığım kadarıyla birbirinize saygınız kalmamış. sevgiden de şüpheliyim. bence boşanın çocuk falan olmadan. böyle bir adamdan yada böyle bir evlilikten nasıl bir çocuk beklersiniz ki? yazık olur o meleğe.
Bende çocuğun olmamasını bu durumlara yoruyorum psikolojik olmuyor. Bende saygı sevgi olmadığını düşünüyorum.öfke kontrolü yok ocak ayında doktora gidelim dedik.ailesi de konuştu git diye o zaman tamam dedi.şimdi ise bu benim huyum diyor değişmez gitmem diyor.

Bende çocuğun olmamasını bu durumlara yoruyorum psikolojik olmuyor. Bende saygı sevgi olmadığını düşünüyorum.öfke kontrolü yok ocak ayında doktora gidelim dedik.ailesi de konuştu git diye o zaman tamam dedi.şimdi ise bu benim huyum diyor değişmez gitmem diyor.
boşuna gitmesin. bence boşanın çekilir dert değil. çocuk sorumluluğunu alacak olgunlukta değil evliliğiniz maalesef

Back
X