Öfke patlamaları ayda bir oluyor.bu durumlar olması iyi biri.ama öfke patlamasında çok kırıcı oluyor sonra unutuyor ben öyle demedim diyor.Bana iyi bir kaç özellik de sayın da hala neyi beklediğinizi anlamaya çalışayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfke patlamaları ayda bir oluyor.bu durumlar olması iyi biri.ama öfke patlamasında çok kırıcı oluyor sonra unutuyor ben öyle demedim diyor.Bana iyi bir kaç özellik de sayın da hala neyi beklediğinizi anlamaya çalışayım![]()
Öfke patlamaları ayda bir oluyor.bu durumlar olması iyi biri.ama öfke patlamasında çok kırıcı oluyor sonra unutuyor ben öyle demedim diyor.
Bütün evin faturaları aidatı ben ödediğim için çıktım işten zorluğu çeksin diye.bütün istedikleri oldu şu ana kadar.Bu kadar sorunlu bir evlilikte işten ayrılıp adamın sizin canınıza daha fazla okuması için mükemmel ortamı yarattınız yani. Bravo size...
Vardır her şeyde bir hayır. Olmaması daha hayırlı gözükmüyor mu şuanÇocuk olmayacak bir durum yok.ayda bir kavga oluyor bahanesi çocuk olmuyor. Doktora gitmediki bir sorun var mı yokmu bilmiyor bile
O öfke patlamaları sosunda sunulan psikolojik ve fiziksel şiddet..Öfke patlamaları ayda bir oluyor.bu durumlar olması iyi biri.ama öfke patlamasında çok kırıcı oluyor sonra unutuyor ben öyle demedim diyor.
Bizim tanışmamız arkadaş vasıtasıyla oldu.arkadaşım hiç bu durumlardan bahsetmedi çok severdi kendisini çokta güvenirdi arkadaşımız. Bilmiyorum.boşanmak istediğimi söylemeye bile korkuyorum.O öfke patlamaları sosunda sunulan psikolojik ve fiziksel şiddet..
Niye hala o evdesiniz???
Mazallah hastahanelik olmak için mi??
Bir de nasıl tanıştınız çok merak ettim??
Benim borcum çok para yetmiyor diyip faturalardan sıyrıldı.Siz niye her şeye boyun egdiniz bu kadar. Niye faturaları ödeyen sizsiniz? Ev işlerine de yardım edecek tabi. Evlenmeden önce konuşmadiniz mi? Öfke problemini çözmesi gerekiyor resti çekin ya sorunlarını çözersin ya da ben yokum diye.
Tabikide ailenle olman gerekir oyle bi adamin neresini savunucan yasasin anasyla babasiyla temizler anasi herseyiniMerhaba arkadaşlar. Ben 2senelik evliyim. Eşim ev işlerinde yardımcı olmadığı için bu ay işten ayrıldım.Hasta oluyorum yardımcı olmuyor ve herkesin için de yemek yapmıyor ki diye beni rencide ediyor.Temizlik te yardım et diyordum bana hiç bir şekilde yardım etmiyordu.o akşam mesaiye gidiyordu ben eve geldiğim de sakız şeker çikolata gibi yiyecekleri yere atıp gidiyordu işten geldiğim de ben onları topluyordum. Hafta içi annelerine ya da abi/ablasına gitmek istiyordu hayır ne demek kıyamet kopar gidiyorduk çamaşırlar kalıyordu tabi bu seferde işteyken beni arıyor benim çamaşırlarım neden yıkanmadı diye arayıp bağırıyor.markete beraber gitsekte birşey unutulduğunda bana bağırıp kafama salça kavanozunu atmışlığı da var.bu durumu tabiki aileme çevirip senin annen sürekli torun istiyorum diyor bizim çocuğumuz olmuyor ailen beni çok sıkıyor diyor ama annem bir kere olsun bu lafı söylemedi kendi annesi her fırsatta söylüyor.her sorunda benim aileme laf söylüyor senin ailen yüzünden diyor.en son kavgamız tatile gittik evimizde iki kedimiz var annemle babam ilgileneceklerdi.ilgilendiler de ama bir tanesi kaçmış ve merdiven boşluğundan düştü.eşim bana anneme babama siz katilsiniz sizin yüzünüzden öldü benim evime giremezsiniz artık diyip bağırdı.ben her şeyde suçlanıyorum. Camın telini yapan kendisi.ama benim ailem hep suçlu.herkese ailemi kötüler gibi konuşuyor.ben boşanmak istiyorum sizce bu durum da ailemle birlikte mi olmam gerek.herşeyi tam anlatamıyorum karıştırmış ta olabilirim.
markete beraber gitsekte birşey unutulduğunda bana bağırıp kafama salça kavanozunu atmışlığı da var.
Cok var boyle tipler. Disarida Zeki Muren gibi takilip evde gercek yuzlerini gosteriyorlarFlört aşamasında bir sıkıntı yoktu annemi babamı dışarı çıkarmalar gezdirmeler falan.dışarıdan insanlar bunları görmüyorki.dışarıya iyi içeriye kötü.
Bütün evin faturaları aidatı ben ödediğim için çıktım işten zorluğu çeksin diye.bütün istedikleri oldu şu ana kadar.
Evleri ayırmak daha mantıklı bir çözüm olmaz mıydıBütün evin faturaları aidatı ben ödediğim için çıktım işten zorluğu çeksin diye.bütün istedikleri oldu şu ana kadar.