Kendimi sizin yerinize koyarak cevapliyorum.
Hayatimi kolaylastiran insanla ayni yolda yururum.
Beni dibe, karanliga ceken, yasamdan bezdiren insanlari alttan alamam.
Hic mi kendinize kiymet vermiyorsunuz da onun pasa gonlu incinmesin istiyorsunuz.
Yolunuza bakin, deger verip size saygi gosterenleri kolunuza takin, ona da hic yaklasmayin.
Bu askerlik değil, bir şeylerin hıncını çıkarmak.
Askerdeyken eşimi(ki 5 yıllık sevgiliydik) terketmiş insanım, sizin yerinizde olsam bir daha düşünme gereği duymadan yoluma bakarım
Askerde diye vicdanda yapıyorum yanında olmak destek olmak istiyorum ama kendi kafasına telefnu suratıma kapatıyor tekrar arıyorum bu seferde beni samimi bulmadığını söylüyor onu geri aradığım için aslında anlamıyor onu sevdiğim için herşeyi alttan aldığımaBu askerlik değil, bir şeylerin hıncını çıkarmak.
Askerdeyken eşimi(ki 5 yıllık sevgiliydik) terketmiş insanım, sizin yerinizde olsam bir daha düşünme gereği duymadan yoluma bakarım.
Bana zerre kadar güveni yok ve ben onun güvenini sarsacak hiç bişe yapmadım sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama sorun bende değilSiz evlenince de böyle devam ettirirse, sana çok zor gelir. Şimdiden seni böyle kısıtlaması izin verme. Güven bir ilişkide en önemli şeydir.
Deneyimlerimden yola cikarak ,askerdekini bekleyen tum arkadaslarimin sonu husran oldu ,
Ya askerlikte degistim dedi terketti ,
Ya sucladi ,ayrildi ,
Ya evlendi ,senesi dolmadan ayrildi,
Bekleme ,bas kicina tekmeyi ,
Erkek dimi ,hep en kotusu sen olursun
Bana zerre kadar güveni yok ve ben onun güvenini sarsacak hiç bişe yapmadım sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama sorun bende değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?