• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun lütfen

Vayhalm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
6
4
1
22 yaşındayım sevgilimle 1 senedir beraberiz şuanda askerde bana hiç güvenmiyor onun güvenini boşa çıkaracak hiç bişeyin yapmadım hiç yalan söylemedim sadece geçmişime takmış durumda onu tanımadan önce giydiğim kıyafetleri bile kıskanıyor kafayı yemiş durumda herşeyini alttan alıyorum askerde diye sabrediyorum ama tahammülüm kalmıyor bende yoruluyorum kafasına göre trip atıyor geç uyanıyorum diye kavga ediyor onu seviyorum askere gitmeden önce böyle değildi hatta bu kadar değildi desem daha doğru olur bi akıl verin lütfen herşeyi sorun eden bi insana nasıl yaklaşabilirim :(

Kendimi sizin yerinize koyarak cevapliyorum.
Hayatimi kolaylastiran insanla ayni yolda yururum.
Beni dibe, karanliga ceken, yasamdan bezdiren insanlari alttan alamam.
Hic mi kendinize kiymet vermiyorsunuz da onun pasa gonlu incinmesin istiyorsunuz.
Yolunuza bakin, deger verip size saygi gosterenleri kolunuza takin, ona da hic yaklasmayin.

Edemezsin bence. ama bence sende onu suçla geçmişiyle ilgili ve sürekli kafanda senaryo üretip ona güvensiz yaklaş bakalım nasıl oluyormuş suçlanmak güvenilmemek

Bu askerlik değil, bir şeylerin hıncını çıkarmak.
Askerdeyken eşimi(ki 5 yıllık sevgiliydik) terketmiş insanım, sizin yerinizde olsam bir daha düşünme gereği duymadan yoluma bakarım.

Asker psikolojisi var ama sevgiliniz abartmis.. sizi ezmeye calisiyor .

askerden önce öyle değilse hiç takılma bunlara gerçekten çok farkli stresli bi ortamda ona anlayis göster alttan al askerde piskolojileri çok bozuluyor ama baktın dondu zaman geçti hala aynı bakarsın o vakit icabina.. :duduk::KK4:

Kendimi sizin yerinize koyarak cevapliyorum.
Hayatimi kolaylastiran insanla ayni yolda yururum.
Beni dibe, karanliga ceken, yasamdan bezdiren insanlari alttan alamam.
Hic mi kendinize kiymet vermiyorsunuz da onun pasa gonlu incinmesin istiyorsunuz.
Yolunuza bakin, deger verip size saygi gosterenleri kolunuza takin, ona da hic yaklasmayin.

Sanırım kendime olan özgüvenimi bile kaybettim Üniversitesiden yeni mezun oldum çalışmamı bile istemiyor iş buluyorum çalışamazsın diyor benim herşeyim ona göre yanlış böyle bi insan değildim nasıl bu hale geldim anlamıyorum çok teşekkür ederim yorumunuz için kimseye anlatamıyorum çok yalnız hissediyorum kendimi

V Vayhalm Ne guzel yeni mezunsunuz, onunuz acik master yapin.
Ise basvurun, yeni mekan, yeni insanlar kimler cikacak belki karsiniza.
Hastalikli dusunceye sahip bireyler bir sure sonra karsisindaki insani da kendine benzetiyor.
Ruhunuzu onun coplukleriyle doldurmayin.
Illa hayatinizda bir erkege de gerek yok soyle bir rahatlarsiniz, motivasyonunuz yukselir.

Bunların hepsini yapmak istiyorum evde yatarak geçirdiğim her dakika vicdanım sızlıyor kendimi herşeye bu kadar kapattım diye ilişkimizde sanki o kız ben erkekmişim gibi herşeye trip atıyor onu alttan almaktan trip atmak nasıl bişeydi inanın ki unuttum çok seviyordum ama o her geçen gün sevgimi tüketiyor sanırım şuanda askerde diye vicdan yapıyorum bana ihtiyacı var diyorum ama ihtiyacı olan insan saçma sapan şeylerde küsmez kavga etmez dmi

Bu askerlik değil, bir şeylerin hıncını çıkarmak.
Askerdeyken eşimi(ki 5 yıllık sevgiliydik) terketmiş insanım, sizin yerinizde olsam bir daha düşünme gereği duymadan yoluma bakarım.
Askerde diye vicdanda yapıyorum yanında olmak destek olmak istiyorum ama kendi kafasına telefnu suratıma kapatıyor tekrar arıyorum bu seferde beni samimi bulmadığını söylüyor onu geri aradığım için aslında anlamıyor onu sevdiğim için herşeyi alttan aldığıma

Siz evlenince de böyle devam ettirirse, sana çok zor gelir. Şimdiden seni böyle kısıtlaması izin verme. Güven bir ilişkide en önemli şeydir.

Siz evlenince de böyle devam ettirirse, sana çok zor gelir. Şimdiden seni böyle kısıtlaması izin verme. Güven bir ilişkide en önemli şeydir.
Bana zerre kadar güveni yok ve ben onun güvenini sarsacak hiç bişe yapmadım sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama sorun bende değil

Askerde piskolojisi bozuk diye senin piskolojini bozmasina da izin verme. Gerekirse ayril sahsen ben öyle yaptim. Kimsenin tribini kaprisini cekemem. Sende cekme emin ol erkekler bizi cekmez biz o durum da olsak.

Böyle bir insan kolay kolay değişmez. Yani beklenti içine girme ve yol yakınken,soğumaya başlamışken bırak bence. Çünkü özgüvenin yok olduğunda geri kazanman zamanını alacak.

Olgun değil ! Belki acısı taze ...
Fakat her ilişkinin yeni bir başlangıç olduğunun eskilerin faturasının yenisine kesilemeyeceğini öğrenememiş .
Zaten askerde onun da paranoyası var . Ülkenin durumu malum . O kadar erkek bir arada buda güzel değil .
Senin düşünmen gereken şu . Ben ona özgüven aşılayabilir miyim ?
Buna sabrın varsa sana kolay gelsin

Deneyimlerimden yola cikarak ,askerdekini bekleyen tum arkadaslarimin sonu husran oldu ,
Ya askerlikte degistim dedi terketti ,
Ya sucladi ,ayrildi ,
Ya evlendi ,senesi dolmadan ayrildi,
Bekleme ,bas kicina tekmeyi ,
Erkek dimi ,hep en kotusu sen olursun

Deneyimlerimden yola cikarak ,askerdekini bekleyen tum arkadaslarimin sonu husran oldu ,
Ya askerlikte degistim dedi terketti ,
Ya sucladi ,ayrildi ,
Ya evlendi ,senesi dolmadan ayrildi,
Bekleme ,bas kicina tekmeyi ,
Erkek dimi ,hep en kotusu sen olursun

Hepsi öyle değil ya . Yengemde asker yolu bekledi şimdi 2. çocuk yolda :anneadayı::nazar:
Ama katıldığım nokta sorunlu ilişkilerde gerçekten askerdeyken elimin altında birisi olsun .
Hatta çoğu zaman 2 kişi olsun ;) Senin onun askerliğini yen ona destek ol , cefasını sen çek o ş..z çıksın !
Bu ihtimal sizi ilişkiniz için yüksek bence ayrılın gitsin
Yeni yıla yalnız girenler kervanına katıl :deli:

Bana zerre kadar güveni yok ve ben onun güvenini sarsacak hiç bişe yapmadım sorunu kendimde aramaya çalışıyorum ama sorun bende değil

"Sanane benim geçmişimden" diyemediğiniz, üstüne kendinizde suç aradığınız için diyebilirimki: seni çok iyi manüpüle ediyor.
Buna mani olabileceğine inanıyorsan devam et.
Yok ben bu adamla evlenirim ama mani olamam diyorsan sürekli aynı şeyleri daha şiddetli yaşayacaksın...

Askerden gelsin guzellikle ayril. Askerdeyken yapma ama bu korkakca olur.

Back
X