Agrinin bu denli siddetli olmasi normal yan.Kesinlikle göğüsleri ve göğüs uçlarını çok fazla elleme, sıkma, kimyasal içerikli temizleyiciler ya da mendillerle temizleme. Çünkü bu süreçte göğüsler doğum sonrasında bebeği beslenmeye hazırlanıyordur, yaşanan değişimlerin hepsi gayet normaldir. Hatta ilerleyen dönemde kolostrum denen sıvı gelecek bebek doğduğunda bu süt onun için inanılmaz önemli sakın sıkma göğsünü. En fazla yapabileceğin şey ılık suyla ıslattığın bir pamukla gün içinde silmek ve gebeler için olan nemlendiriciler var onu sürmek. Kaşıntı sızı ağrı çatlama damarlanma hepsi normal
Sutyen mullanamiorum gogus uclarim kenarlari her yani catlicak sanki yatamiyorum kalkamiyorum egilemiyotum hangi ayda hafifler peki 9 ay sonuna akdar boylemiKesinlikle normal bizde o yollardan geçtik bulantı ve göğüs ağrısı çok fenaydı.
Resmen ateş gibi yanıyordu tabi yaz dönemi bir de soğuk su bir nebze iyi geldi bir de rahat sütyen kullanın bu dönem çok sıkmayın kendinizi.
Normal normalAgrinin bu denli siddetli olmasi normal yan.
Kasintim yok suan benim canim pek tatli degildir aslinda ama aglatcak kadar acisi var korkttum bian bu kadar olmasi normalmi dieNormal normalbende de kaşıntı var ucunda elimde olsa bulaşık teliyle kaşıyacağım o denli yoğun
Kac beden buyuduağrı olacak 14. haftada falan geçiyor. ben şimdi 30. haftadayım tekrar başladı baya büyüdü çünkü göğüslerim
Herkes farklı yaşıyor bu süreci. Ama doktora gidip takviye bi krem falan alabilirsin. Benim 5. ayım bitti göğsümün yanlarına falan el değmiyor halaKasintim yok suan benim canim pek tatli degildir aslinda ama aglatcak kadar acisi var korkttum bian bu kadar olmasi normalmi die
90C aldım şuan 75B idi başlangıçta, ben fazlaca kilo da aldım tabi :)
Yani kişiden kişiye değişir ne zaman geçtiği benim ki 16 gibi geçmişti hatta korktum acaba bebeğe bi sey mi oldu diye. Doktorunuza danışıp çatlak kremi ya da yağı kullanabilirsiniz.Sutyen mullanamiorum gogus uclarim kenarlari her yani catlicak sanki yatamiyorum kalkamiyorum egilemiyotum hangi ayda hafifler peki 9 ay sonuna akdar boylemi
Sıcağa yakın ılık suyla banyo yapın . Ama sakın masaj falan yapmayın kahverengi bölgeye ve ucuna dokunmayın geçici bi dönem hep böyle kalmayacakHayirli Sabahlar hanimlar 9 haftalik hamileyim goguslerimin agrisi gitgide artiyor ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum catlayacak sanki el degmiyor ne yapsam gecer demiyorum hafiflemesi yeter ne yapmaliyim bunu yasayanlariniz oldumu hamilelikte
Kuzum elim degmiyor zaten acisina cok saoll❤Sıcağa yakın ılık suyla banyo yapın . Ama sakın masaj falan yapmayın kahverengi bölgeye ve ucuna dokunmayın geçici bi dönem hep böyle kalmayacak
Tesekkur ederim dikkat ediyim buna❤Çok normal. Ben gece sağımdan soluma dönerken acısından uyaniyordum düşün. Ama dikkat et catlayacak. Ben sadece göbekte olur sandım ama göğüslerim çok çatladı. Bol bol nemlendir.
Tamam canim benim cok saol❤Yani kişiden kişiye değişir ne zaman geçtiği benim ki 16 gibi geçmişti hatta korktum acaba bebeğe bi sey mi oldu diye. Doktorunuza danışıp çatlak kremi ya da yağı kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?